Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Sveikos biggrin.gif

Šiandiena:
Pusryčiai: 0,5 puodelio kavos su pienu (per daug nusaldinau), 60g sūrio su riešutais
Priešpiečiai: 250g krabų lazdelių
Pietūs: pomelo greipfrutas
Pavakariai: 2 mėsos dešrelės, didelė kepta bulvė, lečo
Vakarienė: 300 ml kefyro
Atsakyti
sveikos merginos.... 4u.gif

žadu paruošti naują derinimo temą ...kuri vadinsis maisto produktų derinimo universitetas
reikalinga jūsų pagalba ir patirtis...entuziazmas...padėkit

reikalingas geras valgiaraštis atskirai pusryčiams ir vakrienei bei pietums...kiek galite tiek parašykite pasiūlymų kiekvienai dienos daliai ir kodėl???? neaiškiausias dalykas yra vakarienė...ką valgytį, kad nenueitų į kūną???? parašykite kiek galite....ir kiekius bei kcal... o ką geriausia valgyti tarp valgymų?????
čia daug mergaičių ateina ir perskaite derinimo principus vis tiek nesupranto kaip maitintis...taigi būkite mielos padėkite
rašykite man į až arba pastalaura@yahoo.com
4u.gif nesupykit kad ne vietoj bet kitaip neina prisišaukt pagalbos doh.gif

Atsakyti
gavau pavyzdinį valgiaraštį radau nete smile.gif bigsmile.gif
panos galėsim pradėt nuo tokio vėliau patirties įgausime smile.gif
Atsakyti
bandau grįžt į vežimaitį cool.gif
pusryčiai---bananas+kivi užpiltas jogurtu---363kcal
priešpiečiai---jogurtas--163kcal
pietūs---sriuba, grybai su bulvėm---320kcal
pavakariai---obuolys---78kcal
vakarienė---av.dribsniai+sėlenos, jogurtas, kelios dž.datulės---280kcal
Atsakyti
Dar viena chaotiškų pasivalgymų diena... Nu kas man daros...sad.gif

Pusryčiai: sėlenos - sėmenys - medus puode vandens.
Priešpiečiai: puodelis balintos kavos, 4 saldainiai.
Pietūs: puodelis burokėlių sriubos, 1 cepelinas, šaukštas grietinės, saldainis.
Pavakariai: obuolys, 2 "riduto" duonelės.
Vakarienė: ~1,5 keptos bulvės (surijau šaltas be nieko), 3 džiūvėsiai, pora riekučių vytintos dešros, o dar MB važiuoja namo su mano mėgstama rugine duona iš Iki... doh.gif Tai tikrai bus kampas tos duonos su sviestu.
Atsakyti
Nu va mano valgiarastis siandieninis

Pusryciai: avizine kose su razinu saujele ir pora sauksteliu obuolienes, kivis
Pietus: 250 g varskes apkepo su riesutais, padazui jogurtas, vynuogiu sulciu stikline
Pavakariai: tirsta makaronu sriuba sriuba su kalafijorais (didelis bliudas, rieke rugines duonos
Vakariene: 250 g geriamo jo jogurto su keliom dideliom saujom sausu pusryciu pustu ryziu

Nera sokolado??? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priduodu temperatūrinį ir kosintį šiandieninį... verysad.gif

Pusryčiai: 100 g Rugelio su tuno paštetu ir agurko griež., 6 lazdyno riešutai. Prieš tai- brinkyti linų sėmenys (1 AŠ stiklinei vandens)

Iki priešpiečių- 3 puodai čiobrių arbatos su 2 AŠ medaus, puodas kapučino (iš pakelių)

Priešpiečiai: Obuolys

Pietūs: samtukas barščių su grietine, vištienos ir daržovių užkepėlė (virtos bulvės, morkos, virta vištiena, špinatų pėdsakai (turbūt netyčia įkrito... biggrin.gif ), užpilta kiaušinio plakiniu (gal su grietinėle arba majonezu g.gif ) ir užkepta su sūriu). Truputį vėliau: tikras kapučinas, gabalas karšto obuolių pyrago su plakta grietinėle. doh.gif

Pavakariai: balinta inka, labai didelis obuolys.

Vakarienė: plaktinė kiaušinienė iš 2 kiaušinių su trupučiu pieno, pusė pomidoro, 50 g Rugelio su sviesto pėdsakais ir trupučiu vyšnių uogienės.
Dar buvo medaus prie arbatų.

Nesusirkit! 4u.gif
Atsakyti
ANTRADIENIS
Pusryčiai: AŠ linų sėmenų stiklinėje vandens, vėliau miusliai su l. pienu, kava, obuolys
Pietūs: pieniška daržovienė, lietinis su špinatų įd. + grietinė
Vakarienė: 11 virtinukų su braškėm (su gab. sviesto ir žiupsneliu cukraus), l. pieno puodelis
Naktipiečiai (neplanuotai ir netikėtai užsukus svečiams doh.gif): 3 PikNik lazdelės, 4 gab. kiaul. šašlyko su kečupu, pusė riekės j. duonos, 2 raug. agurkai, pomidoras, 0.5 l alaus
Užkandžiai: l. jogurtas (2 ind.), obuolys
Atsakyti
Mano baisulingas doh.gif

Pusryciai: 2 a.s selenu su jogurtu 100 g.
Priespieciai: vafliukukai is pokelio, minus 1 nes daviau kolegai, 1 pavaisintas rikio saldainis ax.gif
Pietus: Puse kiaulienos guliaso, puse porcijos zirniu sriubos.
Pavakariai: jogurtukas Miau, 1 bananas
Vakariene: 3 bananai blink.gif nedidelis gabalelis pyrago su morengu ir gan riebiu kremu, latte kava su riesutu sirupu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 28 vasario 2007 - 07:36
Mano kefyrinie vakardiena.
v+c+m
Po to 2 valandų intervalais gėriau po puodelį lieso kefyro su 1 vš sėlenų. Iš viso 1,5 l kefyro ( 620 kalorijų wink.gif ) Tarpuose dar išgėriau 4 puodelius nesaldintos žalios ar vaisinės arbatos ir 5 stiklines vandens. Jaučiausi sotesnė nei paprastai blink.gif dar dabar valgyt nenoriu. Gal man gyvent vien kefyru g.gif lotuliukas.gif
Laukiu pastabų, ką dariau netaip, nes čia buvo mano pirmas kartas smile.gif
Atsakyti
Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, alma light jogurtas su sėlenom ir sėmenim, darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 3 v.š. av. dribsnių košės su 3 a.š. vyšnių iš uogienės, 2 m. gab. varškės apkepo. Vėliau: arbata su 1 a.š. tos pačios vyšnių uogienės.

PIETŪS: chem. makaronų sriuba, 100 g. rugelio su tep. sūriu ir 3 krablazdėm, 1 mar. agurkas, 2 gab. gorgonzolos sūrio.

PAVAKARIAI: b. kava, 2 juostelės apkepo su 1 a.š. vyšnių.

VAKARIENĖ: 1,5 samt. burokėlių sriubos, filiukas silkės, troškintų kalafijorų 2 v.š. su burokėlių salotomis (burokėliai, svogūnai, česnakas, pasukos+majonezas), 2 kons. pomidorai.

NAKTIPIEČIAI: 8 razinos, 8 riešutai.
Atsakyti
sveikos merginos, na prisiduodu vakar ir uzvakar diena diena:
Pirmadienis:
pusryciai: miusliai+pienas+medus+sumustinis
priespieciai: oboliukas+arbata
pietus: 2 juodos duonos riekes uzteptos dzemu+arbata
bosas mane pavede pietum neisleido, valgiau tai kas buvo ofise
pavakariai: puse banano, kita vyras suvalge
vakariene: studentiskos sriubos bliudas+ troskintos vistienos krutinieles
kazkur apie 150gr su raugintais kopustais su laiejuku ir svoguniuku, juodos duonos rieke

antradienis:

priespieciai: oboliukas+arbata
pietus: torto gabaliukas+2 sausiainiai+3mandarinai+150 martinio
bosas vel neisleido tai gimtadieni atsventem bendradarbes
pavakariai: 3in1 kava
vakariene: vistiena kinietiskai+2pomidorai,biski agurko, ir ryziu puodelis
ryzius virtus sudejau i puodeli toki vidutini nei kavai nei arbatai

Siandien diena:
priespiaciai: 2 saldainiai+oboliukas
pietus: jei neisleis turiu sumustiniu su liezuvio vynitiniu
pavakariai: bananas
vakariene: issiviriau vakar paprasto sultinio is vistienos, tai sultinio
puodas, kol iskepsiu kotletu is vistienos farso(kotletu sudietis1kg farso +2 kiausiniai, prieskoniai, kepami aliejuje)
Atsakyti