Priduodu temperatūrinį ir kosintį šiandieninį...
Pusryčiai: 100 g Rugelio su tuno paštetu ir agurko griež., 6 lazdyno riešutai. Prieš tai- brinkyti linų sėmenys (1 AŠ stiklinei vandens)
Iki priešpiečių- 3 puodai čiobrių arbatos su 2 AŠ medaus, puodas kapučino (iš pakelių)
Priešpiečiai: Obuolys
Pietūs: samtukas barščių su grietine, vištienos ir daržovių užkepėlė (virtos bulvės, morkos, virta vištiena, špinatų pėdsakai (turbūt netyčia įkrito...

), užpilta kiaušinio plakiniu (gal su grietinėle arba majonezu

) ir užkepta su sūriu). Truputį vėliau: tikras kapučinas, gabalas karšto obuolių pyrago su plakta grietinėle.
Pavakariai: balinta inka, labai didelis obuolys.
Vakarienė: plaktinė kiaušinienė iš 2 kiaušinių su trupučiu pieno, pusė pomidoro, 50 g Rugelio su sviesto pėdsakais ir trupučiu vyšnių uogienės.
Dar buvo medaus prie arbatų.
Nesusirkit!