Mano vakar 1200 cal - 1 diena
pusr: bananas + kava (100 )
prp: žalia arbata + jogurtas (138)
piet: 1 cripsas (20)+ zalios salotos (120) + vistiena ant groteliu (180 )
pavak : 0,5 alaus (225 )+ 1/2 kiaulienos kepsnio totoriškai ( 280)
vak : makaronai 4 vš (220 ) + žaliu darž salotos ( 150)
viso 1208 cal
išdrysiu ir aš parašyti šiandien dienos savo valgiraštį , parašykit gal darau ką netaip
pusryčiai : 5šaukštai žydiškai ruoštos silkės su puse riekutės juodos duonos .kava su puse šaukštelio cukraus .
pietūs :jie pas mane apie 12val .
5 šaukštai žydiškos silkės pusė riekelės juodos duonos ir kiaušinis . kava du viename .
pavakariai :Apie trečia valandą
5 šaukštai ryžių krabų salotų . mineralinis valduo .
vakarienė 5 šaukštai ryžių krabų salotų , obuolys , mineralinis vanduo .
suprantu kad nėra šiandien šilto maisto ,bet tiesiog šiandien mano dūšia labai nori tų ryžių salotų .
čia burbut oho kiek kacl.

pusryčiai : 5šaukštai žydiškai ruoštos silkės su puse riekutės juodos duonos .kava su puse šaukštelio cukraus .
pietūs :jie pas mane apie 12val .
5 šaukštai žydiškos silkės pusė riekelės juodos duonos ir kiaušinis . kava du viename .
pavakariai :Apie trečia valandą
5 šaukštai ryžių krabų salotų . mineralinis valduo .
vakarienė 5 šaukštai ryžių krabų salotų , obuolys , mineralinis vanduo .
suprantu kad nėra šiandien šilto maisto ,bet tiesiog šiandien mano dūšia labai nori tų ryžių salotų .

čia burbut oho kiek kacl.
MAno vakardiena :
VAnduo su citrina
Pusryciai :avizine kose su razinomis, kava balinta
Priespieciai : Mandarinas
Pietus - duona su pomidoru, daug arbatos
Pavakariai : Obuolys, ledai
Vakariene : 4 saukstai grikiu koses, 1/2 kefyro.
Balinta kava.
Nu nekrenta man svoris, net nezinau ko imtis
Tik gripas prisikabino
VAnduo su citrina
Pusryciai :avizine kose su razinomis, kava balinta
Priespieciai : Mandarinas
Pietus - duona su pomidoru, daug arbatos
Pavakariai : Obuolys, ledai
Vakariene : 4 saukstai grikiu koses, 1/2 kefyro.
Balinta kava.
Nu nekrenta man svoris, net nezinau ko imtis

Tik gripas prisikabino

QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2007 02 28, 12:13)
išdrysiu ir aš parašyti šiandien dienos savo valgiraštį ,
Kaip pradedančiai siūlyčiau visgi skelbti savo ne šiandieninius, o vakarykščius valgiaraščius, kad po to neatsirastų begaliniai prierašai: "Nesusilaikiau, suvalgiau dar tą", "Vakare vėl nesusilaikiau ir suvalgiau aną"... Visgi kai visas valgiaraštis vienoj vietoj, daug geriau matosi žmogaus pažanga

Eglincia, matyt, neatlaikė priekaištų dėl savo valgiaraščio, kad nebesiskelbia?

Pusryčiai: kava su pienu, virta-rūkyta višt. šlaunelė ir sparnelis
Priešpiečiai: 500 ml burokėlių sriubos, 50g duonos su grūdais
Pietūs: 2 kalakuto kepenėlės (troškintos su svogūnu, morka, grietine), 200g kopūstų salotų su aliejum
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: 250g makaronų, 1 v.š. pom. padažo
Papildyta:
QUOTE(asara @ 2007 02 28, 12:24)
Na, tikiuosi, čia tavo "gripuojantis" valgiaraštis, nes jei ne- tu suvartoji per mažai kcal ir organizmas įjungė "taupymo" rėžimą.
siandieninis
velyvi pusryciai(pietai):60gr.liesa kiauliena(240)+bulve(100)+kiaulienos raugintu kop sriuba(150),viso 480kcal
pavakariai:1sokolado gab(30)+surelis(163)+obuolys(80),viso273kcal
vakariene: 2kiausiniai(160)+75gr rugelis duonos(160)+1pam(10)+1 a.s griet(40),viso 370
naktipieciai(poaerobikos):50gr keloksu(200)+1stik pieno(112)+obuolys(80),viso 392
is viso:1515
velyvi pusryciai(pietai):60gr.liesa kiauliena(240)+bulve(100)+kiaulienos raugintu kop sriuba(150),viso 480kcal
pavakariai:1sokolado gab(30)+surelis(163)+obuolys(80),viso273kcal
vakariene: 2kiausiniai(160)+75gr rugelis duonos(160)+1pam(10)+1 a.s griet(40),viso 370
naktipieciai(poaerobikos):50gr keloksu(200)+1stik pieno(112)+obuolys(80),viso 392
is viso:1515
pusryčiai---2 frincripsai aptemti Rama varške su paprikom , obuolys---280kcal
pietūs---2 lietiniai su dešrele,2 pomidorai---440kcal
vakarienė---1 cepelinassu v.š nat.jogurtu, sriuba daržovių ir 3 dž.datulės ---490kcal
pietūs---2 lietiniai su dešrele,2 pomidorai---440kcal
vakarienė---1 cepelinassu v.š nat.jogurtu, sriuba daržovių ir 3 dž.datulės ---490kcal
mano valgiarastis i vakara sergantis
Pusryciai: kapucino kava pakeline, jogurto indelis 140 g
Priespieciai: vakarysktes tirstos sriubos su makaronais ir kalafijorais, is iki batonas su grudais apteptas lydytu sureliu (kokios 5 riekeles)
Pietus: apelsinas, obuolys, juostele sokolado (ir kodel gi valgyt nenorejau
)
Pavakariai: nes suvokiau kad man ziauru, galva sakuda,akys karstos, tai pavakariai buvo kavinej sokoladas belaukiant kol atvaziuos manes nuvezt namo - trys saldainiai prie arbatos
Vakariene: lb nenorom prisiverciau suvalgyt dvi riekutes duonos su sviestu ir cesnaku

Pusryciai: kapucino kava pakeline, jogurto indelis 140 g
Priespieciai: vakarysktes tirstos sriubos su makaronais ir kalafijorais, is iki batonas su grudais apteptas lydytu sureliu (kokios 5 riekeles)
Pietus: apelsinas, obuolys, juostele sokolado (ir kodel gi valgyt nenorejau

Pavakariai: nes suvokiau kad man ziauru, galva sakuda,akys karstos, tai pavakariai buvo kavinej sokoladas belaukiant kol atvaziuos manes nuvezt namo - trys saldainiai prie arbatos
Vakariene: lb nenorom prisiverciau suvalgyt dvi riekutes duonos su sviestu ir cesnaku
Mano pms-inis valgiaraštis:
Pusryčiai: grikių košė (50 gr kruopų) su gabaliuku sviesto.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 1 saldainis (toks didesnis).
Pietūs: žuvis, užkepta su pomidorais, geras šaukštas ryžių, burokėliai. Dar saldainis.
Pavakariai: puodas arbatos su prancūzišku raguoliu (be įdaro), prieš sportus - bananas.
Vakarienė: 90 gr varškės (9%), šaukštas grietinės (30%), šaukštelis cukraus. Dar pusė daniškos bandelės su sviestu ir naminiu sūriu (dukra nesuvalgė...). Dar keli m&m-sai...
Pusryčiai: grikių košė (50 gr kruopų) su gabaliuku sviesto.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 1 saldainis (toks didesnis).
Pietūs: žuvis, užkepta su pomidorais, geras šaukštas ryžių, burokėliai. Dar saldainis.
Pavakariai: puodas arbatos su prancūzišku raguoliu (be įdaro), prieš sportus - bananas.
Vakarienė: 90 gr varškės (9%), šaukštas grietinės (30%), šaukštelis cukraus. Dar pusė daniškos bandelės su sviestu ir naminiu sūriu (dukra nesuvalgė...). Dar keli m&m-sai...
Mano trečiadienis
v+m+c
Vėlyvi pusryčiai ar priešpiečiai (ryte jaučiausi bais soti nuo vakarykščio kefyrdienio
): 0,5 stiklinės morkų-obuolių sulčių, 50 gr balto sūrio, glaistytas sūrelis, obuolys, mėtų arbata su 0,5 aš cukraus.
Pietūs: riekė ruginės duonos, apie 100 gr. skumbrės, pomidoras, keli džiovinti abrikosai
Vakarienė: 200 gr koldūnų su 1VŠ grietinės, 0,5 apelsino, 1 obuolys.
Naktipiečiai: b. kava su 1 aš cukraus, 1 griliažinis saldainis.
v+m+c
Vėlyvi pusryčiai ar priešpiečiai (ryte jaučiausi bais soti nuo vakarykščio kefyrdienio

Pietūs: riekė ruginės duonos, apie 100 gr. skumbrės, pomidoras, keli džiovinti abrikosai
Vakarienė: 200 gr koldūnų su 1VŠ grietinės, 0,5 apelsino, 1 obuolys.
Naktipiečiai: b. kava su 1 aš cukraus, 1 griliažinis saldainis.
TREČIADIENIS:
Pusryčiai: vanduo/sėmenys/medus, "Nestle CiniMinis" su l. pienu, vėliau 1/2 banano, kava, po to kapučino
Pietūs: pievagrybių sriuba (pusė porc.) su grietine, 2 višt. šlaunelės (be odos) su daržovėm (kopūstai/morkos)
Vakarienė: vaisių salotos (kivis/obuolys/apelsinas/jogurtas/a.š. sėmenų), 0.5 l alaus
Užkandžiai: 1/2 banano, sumuštinukas (pusė riekutės j. duonos/sviestas/PikNik lazdelė), l. jogurtas
Pusryčiai: vanduo/sėmenys/medus, "Nestle CiniMinis" su l. pienu, vėliau 1/2 banano, kava, po to kapučino
Pietūs: pievagrybių sriuba (pusė porc.) su grietine, 2 višt. šlaunelės (be odos) su daržovėm (kopūstai/morkos)
Vakarienė: vaisių salotos (kivis/obuolys/apelsinas/jogurtas/a.š. sėmenų), 0.5 l alaus
Užkandžiai: 1/2 banano, sumuštinukas (pusė riekutės j. duonos/sviestas/PikNik lazdelė), l. jogurtas
mano vakar diena 1200 cal - 2 diena
pus : bananas + 2 kava su 2ašc ( 180)
pie: 3 pusbulves mažos , kotletas +metu arbata (270)
piet : 2 taures šampano ( 180 )+ 2 disko susainiai (100 ) kava (40 )
vak : tuno salotos (300 ) + 0,2l alaus (90)
naktip : gabalelis torto 50 g ( 200 ) arbata
biski padauginau - bet taip norejau tortoooooooooooo
1360
pus : bananas + 2 kava su 2ašc ( 180)
pie: 3 pusbulves mažos , kotletas +metu arbata (270)
piet : 2 taures šampano ( 180 )+ 2 disko susainiai (100 ) kava (40 )
vak : tuno salotos (300 ) + 0,2l alaus (90)
naktip : gabalelis torto 50 g ( 200 ) arbata
biski padauginau - bet taip norejau tortoooooooooooo
1360

Vakarykštis atominis:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, av. košė su razinkom, šlakeliu aliejuko, 2 a.š. skrudintų saulėgrąžų, sėlenom. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 naminės sluoksniuotos bandelės su mėsos įdaru.
PIETŪS1: geras dubenėlis avižinių dribsnių ir sėlenų košės su 4 a.š. obolienės ir 3 a.š. vyšnių iš uogienės. Vėliau: 2 krispai su 2 gab. gorgonzolos sūrio.
PIETŪS2: 2 m. rūkyti sparniukai ir 100 g. penkiagrūdės duonos.
PAVAKARIAI: obuolys, b. kava.
VAKARIENĖ: 2 samt. agurkinės sriubos, 2 v.š. torkintų kalafijorų, 1 kons. pomidoras, kaugė morkų su česnaku ir burokėlių su svogūnu+česnaku (salotos sumaišytos su geru majonezu+daug pasukų).
NAKTIPIEČIAI: apelsinas.
Tikrai padauginta, išvados padarytos.
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, av. košė su razinkom, šlakeliu aliejuko, 2 a.š. skrudintų saulėgrąžų, sėlenom. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 naminės sluoksniuotos bandelės su mėsos įdaru.
PIETŪS1: geras dubenėlis avižinių dribsnių ir sėlenų košės su 4 a.š. obolienės ir 3 a.š. vyšnių iš uogienės. Vėliau: 2 krispai su 2 gab. gorgonzolos sūrio.
PIETŪS2: 2 m. rūkyti sparniukai ir 100 g. penkiagrūdės duonos.
PAVAKARIAI: obuolys, b. kava.
VAKARIENĖ: 2 samt. agurkinės sriubos, 2 v.š. torkintų kalafijorų, 1 kons. pomidoras, kaugė morkų su česnaku ir burokėlių su svogūnu+česnaku (salotos sumaišytos su geru majonezu+daug pasukų).
NAKTIPIEČIAI: apelsinas.
Tikrai padauginta, išvados padarytos.