Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Treciadieninis, nuo kurio norisi sleptis:

Pusryciai: jogurtas su 2 a.s. selenu
Priespieciai: sokoladukas 40 g.
Pietus: puse kopustu sriubos, puse plovo porcijos. desertas - m&m pokelis blush2.gif
Pavakariai: jogurtas "Miau" ir bananas.
Vakariene: 2 Svetlana sausainiai, 1 rugine bandele, 3 gabaliukai karkos vyniotinio, 1 gabaliukas surio, didelis pomidoras.

Berods viska prisiminiau ax.gif
Atsakyti
Gripuojantis, temperatūrinis... verysad.gif

TREČIADIENIS

Pusryčiai: 2 riekutės sumuštinių duonos plonai apteptos tuno paštetu, tarp jų- lapas lydyto sūrio. Medus su arbata.

Pietūs: 3 nedideli cepelinai su grietine, keletas gabaliukų šviežio ananaso.

Pavakariai: ananaso keli gabalai

Vakarienė: 180 g liesos varškės su vyšnių džemu, pusė riekutės Sveikuolių riekelės plonai apteptos tuno paštetu su lapas lydyto sūrio.

Naktipiečiai: kivis

Naktipiečiai2: pusė greipfruto, puodas nelabai griešnai paruoštos kakavos.

Gripas gripu- bet, žiūriu, valgyti norėjosi... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 01, 12:43)
Gripuojantis, temperatūrinis...  verysad.gif

Gripas gripu- bet, žiūriu, valgyti norėjosi...  irnesakyk.gif

drauge tu mano mirksiukas.gif na as tai siandien nesideklaruosiu, nes nelabai kas grazaus butu. Vat ir dabar fervex vartoju ir reiks nusnausti - sianiden visa diena beveik vien miegu.
Atsakyti
Priešpusryčiai: vanduo/citrina/medus
Pusryčiai: "Nestle CiniMinis" su l. pienu, 1/2 banano, kava
Priešpiečiai: 1/2 banano
Pietūs: rūgštynių sriuba su j. duonos rieke, 200 g daržovių asorti
Pavakariai: "langelis" šokolado, "Smilga" l. varškė su mėlynėm
Vakarienė: 2 gab.keptos lydekos su trupučiu jogurtinio padažo, 3 VŠ ryžių, raugintų kopūstų salotos, 2 stiklinaitės šv. alaus
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 03 01, 15:04)
drauge tu mano mirksiukas.gif na as tai siandien nesideklaruosiu, nes nelabai kas grazaus butu.  Vat ir dabar fervex vartoju ir reiks nusnausti - sianiden visa diena beveik vien miegu.

Sveika, kolege "gripijonka". 4u.gif

Vis dar nesveikuojantis šiandieninis- v studiju! tongue.gif

Pusryčiai: pusiau skiesta avižinė su kruopa sviesto ir vyšnių-spanguolių džemu.
Priešpiečiai: obuolys, paprastas kvadratinis sausainis.
Pietūs: 2 nedideli cepakai su grietine, pomidoras, balinta silpna kavikė su 0,5 AŠ cukraus.
Pavakariai: 0,5 nedidelio ananaso (na nedaug ten lieka apipjausčius visus kuokštus ir skūras... ax.gif )
Vakarienė: dviguba sveikuolių riekelė su trupučiu tuno pašteto (pagaliau baigėsi bigsmile.gif ), virtas kiaušinis, keli griež. agurko, Activia su sėlenom.
Naktipiečiai: obuolys, mandarinas (taip kažko gaivaus norisi kai temperatūra kaitina blush2.gif )

Tarpuose: arbata su medumi (bendroj sumoj medaus gal 2 AŠ)

Siaubiakas- tokia kaip be kaulų jaučiuosiu nuo to gulėjimo. Nepratusi as taip... schmoll.gif

Beje, merginos- su kalendoriniu pavasariu!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 01 kovo 2007 - 21:23
o smike tavo gripo kokie pozymiai?ir kaip gydaisi?nes mano tai ziaurus verysad.gif : kaulus,akis,galva skauda, apetito nerasta - valgau nes zinau kad reikia. o gydausi tai fervex, geriu lb daug skysciu, medus, duona su sviestu ir cesnaku. va ir dabar temperatura pamatavau tai 38,6 doh.gif sausas kosulys kamuoja. gal kas zinot ko dar griebtis?zinau,kad gripas per diena nepraeina, bet...
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 03 01, 21:56)
...sausas kosulys kamuoja. gal kas zinot ko dar griebtis?zinau,kad gripas per diena nepraeina, bet...

Kažkaip ilgai šiemetinis gripas trunka: mano dukra didžioji sirgo beveik savaitę, dabar mažoji taip pat... Ilgai laikosi karštis plius sausas bjaurus kosulys. Nuo kosulio labai padėjo sirupas Helixol (ar Helixal...) - jau po dienos palengvėjo.

Mano šiandiena - vis dar nieko gero:

Pusryčiai: grikių košė su gabaliuku sviesto.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 1 saldainis.
Pietūs: pusė puodelio šv. daržovių sriubos (riebi, visos nesuvalgiau), 2 lietiniai su varškės užuominomis, šaukštas grietinės, dar 1 saldainis.
Pavakariai: prancūziškas raguolis, puodas arbatos, bananas, gabaliukas šokoladinio torto...
Vakarienė: puodas žalios arbatos, keli gabalai keptos duonos, riekė juodos duonos su grietine...

Čia aplinka kalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chocollate @ 2007 03 01, 21:56)
o smike tavo gripo kokie pozymiai?ir kaip gydaisi?nes mano tai ziaurus verysad.gif : kaulus,akis,galva skauda, apetito nerasta - valgau nes zinau kad reikia. o gydausi tai fervex, geriu lb daug skysciu, medus, duona su sviestu ir cesnaku. va ir dabar temperatura pamatavau tai 38,6 doh.gif sausas kosulys kamuoja. gal kas zinot ko dar griebtis?zinau,kad gripas per diena nepraeina, bet...

Mano imunitetas matyt nebuvo labai silpnas, nes lengvesne forma sergu. g.gif Antradienio naktį pakilo temp., iki 38,6 ir visą trečiadienį šokinėjo iki 37,4 ir atgal. kai užkyla, iįgerdavau aspirino, nukrisdavo ir vėl kildavo... Kosulys irgi buvo, tai geriu sirupą nuo kosulio su ežiuole, čiobreliais ir melisa, bei arbatą vaistažolių. Šiandien 37, tai negėriau nieko, tik arbatas su medum ir lovos režimas.
O tu gal Paracetamolio išgerk? Man gydytojas taip rekomendavo, kai užkils temp. g.gif
Laikykis! 4u.gif
Beje, su česnaku nepersistenk- jis užmuša ir gerąsias bakterijas, kurių dabar reikia! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis
v+c+m
Pusryčiai: sumuštinis- juoda duona, plonai sviesto, 2 riekutės fermentinio sūrio, ananaso keli gabaliukai
Priešpiečiai: bananas, mėtų arbata su 0,5 aš cukraus
Pietūs: 8 vakarykščiai sausi kuldūnai, 2 selgos sausainiai, apelsinas, 4 džiovinti abrikosai, ž. arbata be cukraus.
Vakarienė: 150 gr keptos jūros lydekos,pora šaukštų makaronų, didelė porcija salotų ( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, svogūnas, šlakelis aliejaus ir citrinos sultys), obuolys
Naktipiečiai: b. kava su 1 aš cukraus, 2 saldainiai
Atsakyti
Sveikutės,

vakar diena:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, 2 kaupini v.š. Jogis jogurto su grūdais, 2 a.š. sėlenų, 1 a.š. sėmenų. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 2 galetos su tep. sūriu, 0,5 Rimi krekerio su grūdais.

PIETŪS: 3 r. kepto karpio file, 2 v.š. burokėlių su alijuku, 2 v.š. dzūkiškų salotų (iš Rimi: raug. kopūstai, blvių pėdsakai, svogūnai, marinuoti pievagrybiai ir lyg kelmučiai - visai patiko)..

PAVAKARIAI: b. kava, 50 g. metaxos, 2 galetai ir 1 krispas su tep. sūriu, 0,5 Rimi krekerio su grūdais.

VAKARIENĖ: 1,5 samčio burokėlių sriubos, 2 gab. vištienos krūtinėlės, 1 a.š. troškintų kalafijorų, 2 a.š. troškintų daržovių adžikos.

NAKTIPIEČIAI: arbata su citrna ir 1 a.š. medaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Net: 02 kovo 2007 - 09:08
QUOTE(chocollate @ 2007 03 01, 22:56)

chocoladka man irgi tas pats buvo sausas kosulis ir visi kita tavo simptomai, nusipirks vaistinei Bronchos arbata ir gerk...gerk...gerk...kas 2 -3 valandas po puoduka, tik palaikyk kelias minutes kad stipresne pritrauktu, man po keliu puodeliu jau nuo jos bloga buvo...tai as medaus puse saustelio idedavau
paskaninti. Mama man dar sake kojas vakare kastam vandeny pamirkyk bet
su paparasta druska tokia stambia, negailek druskos...tada i siltas kojines, fervexo puodeli ir i lova. O svarbiausia is lovo nekisk nosies. Man tik tokios procedurs padejo ir lova, siltai apsiviniok ir nei nosies is jos.

man sitie mmm'ei arteja tai nieko negaliu padaryti, autopilotas iki saldytuvo isijunge:
pusryciai: dripsniai+karstas pienas+medus+sumustinis
priespieciai: 2 saldainiai kava
pietus: darzoviu sriuba(suvalgiau tik puse), 2 balandeliai+2bulves+balta kava
pavakariai: bananas
vakariene: sultinio puodukas, 3 vistienos kotletai+rauginti kopustai
naktipieciai: 2 gabaliukai sokolado, geltono siurio rieke:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexejka: 02 kovo 2007 - 09:27
Ot višta esu paskutinė- pamiršau parašyti svarbiausią dalyką, kas man labiausiai padeda pasveikti! doh.gif Visai smegenis sutraukė... stupid.gif
Tai va- prakaitavimas, prakaitavimas ir dar kartą prakaitavimas! Kai pakyla temperatūra, išgeriu paracetamolio, karštos arbatos su medum (nes medus skatina prakaitavimą) ir po 100 kaldrų lendu. Tupiu, kol beveik baloj gulėti pradedu, tada keičiu drabužius, nubraukiu prakaitą nuo nosies ir vėl neriu... Tai trečiadienį taip 4 aprangas pakeičiau ir 2 kartus kaldrą apverčiau, nes ir ta buvo šlapia, bet padėjo- vakar ryte temp buvo 37, o vakare jau nukrito. Šįryt temp nėra, bet labai silpna, nosis užgulta ir kosulys (bet jau pradedu atsikosėti), tai pasakiau diriui, kad dar pasigydysiu, nes nenoriu vėl atkristi.
O Alexejka teisingai pataria- kuo daugiau arbatų! Ir nebūtinai to šlykštaus Bronchos- galima ir čiobrelių paprastų arba net ir šiaip karštų skysčių, nes jie skystina sekretą ir palengvina atsikosėjimą. mirksiukas.gif

A žinot kodėl mano valgiaraščiai pavyzdingi paskutinėm dienom? O todėl, kad kambariokės išvažiavusios ir nėra kam atnešti nieko skanaus- pati nenueinu, o namai jau iššluoti po paskutinio masinio naikinimo... hihihi.gif
Atsakyti