QUOTE(Net @ 2007 03 02, 15:36)
Smike, avataras superinis

Perskaičius apie virgin atsiminiau, kad kepei kažkokį virgin morkų pyragą: riciept plyz aaaa...
Ačiū! Čia, praktiškai, tikrasis mano veidas...
O dėl morkpyragio- persiprašau baisiai! Dar prieš meetą juk prašei!
Taisausi!
MORKŲ PYRAGAS
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė smulkiai tarkuotų morkų,
1 kiaušinis,
1 VŠ aliejaus,
1 AŠ kepimo miltelių.
(Čia išeina nedidelis pyragas- netgi visai nedidelis...

)
Pradinė versija man nepatiko, nes bezbožnai saldu, todėl pakeičiau taip:
2 kiaušiniai,
nepilna 1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės tarkuotų morkų,
1 VŠ aliejaus,
1,5 stiklinės miltų,
1 AŠ kepimo miltelių.
Cukrų ištrinti su kiaušiniais iki baltumo, sudėti po šaukštą, maišant morkas, sumaišytas su aliejumi. (visko iš kart nesukrėsti, nes pyragas gali sukristi). Tada berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Miltų iš karto visų nesuberti, nes priklausomai nuo morkų sultingumo jų gali reikėti mažiau arba daugiau! Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Aš dar visada įberiu miltuose pavoliotų razinų, jos tokį "cinkelį" duoda.
Na ir viskas- pilam į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą ir kepam 180 laipsnių orkaitėje, kol įkištas medinis pagaliukas bus sausas, t.y. neapsivėlęs tešla. Pyrago geriau neperkepti, nes drėgnesnis jis skanesnis.
Skanaus!