Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

labukas mergikės 4u.gif

ne rašau savo ketvirtadienio valgiaraštį , žinau kad jis netobulas blush2.gif

pusryčiai : 2lietiniai su varškia , uogienės šaukšteliu ir grietinės šaukšteliu , puodelis kavos be cukraus . 300kacl . visnas lietinis 80kalc

12val . pietūs . 300g. ryžių ir krabų salotos ir maža riekutė duonos . 400kacl.

14.30val. 300g . vakuotų pomidorių kartu su sultimis , žydiškos silkės , 2 kasniai duonos , 2 šaukštai , kava 2 viename . 1 saldainis 350kacl.

18 val. 3 karšti sumuštinukai su padažu . kava 2viename 400kacl.

naktipiečiai netikėti svečiai 2.5 taurės "cinzano" ? doh.gif

jei ne vynas gal ir neviršinus bučiau kaloriju , bet vynas viską sugadino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIEDRŪNĖ: 02 kovo 2007 - 10:44
Mano vakar diena 1200 cal - 3dublis

puse : kava su 1 ašc (40) activia jogurtas (125)
priešp: 4 vš daržoviu troškinio ( 180 ) kava (40 )
piet : 1 kiušinis (70 ) + 1 aš majonezo (40 )
pavak : 0,5 l alaus(225)
Vk: 2bulvės ( 120 ) +grybai lotuliukas.gif kepti au 1 aš aliejaus ir svogunais ( 300 )
100 g krabu lazdeliu ( 78 )

1218 cal

serialas tesis toliau nuo pirmadienio ( Turizmo paroda ir kaziukas ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2007 03 02, 10:17)
labukas mergikės    4u.gif

ne rašau savo ketvirtadienio valgiaraštį , žinau kad jis netobulas   blush2.gif 

Kaip tik rašyk- pažiūrėsim ir rekomenduosim kaip galima būtų tobulinti! mirksiukas.gif O gal viskas ne taip jau blogai, tik pati kritiškai save vertini? smile.gif
tsakant nėr čia ko sarmatytis- visos mes čia ne be nuodėmių... biggrin.gif

Beje, GIEDRŪNE, kur tu gavai tokių virgin lietinių su varške, tik už 80 kcal? Pati gaminai? bigsmile.gif Aš irgi noriu! tongue.gif
Man per vieną meetą labai įstrigo meškutės Nidos žodžiai, kad paprastas plikas, dar be įdaro, lietinis turi apie 100 kcal, o juk dar vyniojame kažką į jį... Tai kaip čia dabar išeina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 02 kovo 2007 - 12:43
Merginos,aciu lb uz patarimus. Bet as viska taip ir darau. SIryt jau spejau tris kartus rubus pakeist, bet man kaip uzsikabino zaraza - neatkrenta. Siryt 39 buvo. Buvo daktare, tai sake gripas nieko daugiau, nes man buvo baisu kad koks plauciu zdegimas neissivystytu. Pagrindinis vaistas - arbata,arbata ir dar karta arbata. Sake siemet lb bjaurus gripas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 02, 13:38)

virgin  lietinių su varške, tik už 80 kcal?

thumbup.gif lotuliukas.gif Cia geras pavadinimas blynams!

Mano vakar:
pusr.:2 in1 + 230 g lieso jogurto
priesp:300 g obuolio
pietus:200 g balandeliu apkepo +14 g batono
pavakar.: 200 g balandeliu apkepo
vakar :2 in1 ,300 g obuoliu
naktipieciai: 43 g riestainio blush2.gif

viso suvalgiau apie 1300 kcal.

Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 02, 14:38)
Kaip tik rašyk- pažiūrėsim ir rekomenduosim kaip galima būtų tobulinti!  mirksiukas.gif O gal viskas ne taip jau blogai, tik pati kritiškai save vertini?  smile.gif
tsakant nėr čia ko sarmatytis- visos mes čia ne be nuodėmių...  biggrin.gif

Beje, GIEDRŪNE, kur tu gavai tokių virgin  lietinių su varške, tik už 80 kcal? Pati gaminai?  bigsmile.gif Aš irgi noriu!  tongue.gif
Man per vieną meetą labai įstrigo meškutės Nidos žodžiai, kad paprastas plikas, dar be įdaro, lietinis turi apie 100 kcal, o juk dar vyniojame kažką į jį...  Tai kaip čia dabar išeina?  g.gif

na lietunius aš pirkau maximoj , liūtuko firmos ganibtus tai aš ir patinustebau kAD TIEK MAŽAIJŲ TENBUVO PARAŠYTA ŠIMTAS GRAMŲ 80-70KACL. O IŠ VISO JŲ TAN 5 TAI 400G. NA LIETINĮ VIENĄ SKAIČIAVAU KAIP 100G NES ANT AJIEJAUS KEPIAU

BET JIE JAU PAGAMINTI BUVO , GAL AŠ NETAIP KĄ SUPRATAU blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIEDRŪNĖ: 02 kovo 2007 - 14:14
O ten negalėjo būti nusitrynęs skaičiukas 1, prieš 80? Nes paprastai vienas lietinis būna apie 200 kcal, užtat ir nustebau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 02, 16:18)
O ten negalėjo būti nusitrynęs skaičiukas 1, prieš 80? Nes paprastai vienas lietinis būna apie 200 kcal, užtat ir nustebau.  mirksiukas.gif

NA TO PAKELIO NETURIU BET KAIP VAŽIUOSIU APSI PIRKATI BUTINAI PAŽIŪRĖSIU ,ŠIAIP BUVO RYŠKIAI ATSKAUSDINTA g.gif
Atsakyti
Smike, avataras superinis thumbup.gif Perskaičius apie virgin atsiminiau, kad kepei kažkokį virgin morkų pyragą: riciept plyz aaaa...
Atsakyti
Labas, mergaitės. Buvau pas jus kažkada su mintim susitaisyt savo valgiaraštį, bet pagalvojau, kad kažkaip durnai gaunasi - jūs dietinatės, aš bandau daugiau suvalgyt doh.gif.
Reiks matyt kažkaip pačiai manytis, nebent rasčiau kokią anoreksikių temelę, ten vis viena labiau į temą būčiau...
Bet ačiū, kad priėmėt, nors ir trumpam, buvo gera - ir linkiu jums kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 03 02, 15:36)
Smike, avataras superinis  thumbup.gif Perskaičius apie virgin atsiminiau, kad kepei kažkokį virgin morkų pyragą: riciept plyz aaaa...

Ačiū! Čia, praktiškai, tikrasis mano veidas... hihihi.gif
O dėl morkpyragio- persiprašau baisiai! Dar prieš meetą juk prašei! doh.gif
Taisausi! pioneer.gif

MORKŲ PYRAGAS

1 stiklinė miltų,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė smulkiai tarkuotų morkų,
1 kiaušinis,
1 VŠ aliejaus,
1 AŠ kepimo miltelių.

(Čia išeina nedidelis pyragas- netgi visai nedidelis... tongue.gif )
Pradinė versija man nepatiko, nes bezbožnai saldu, todėl pakeičiau taip:

2 kiaušiniai,
nepilna 1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės tarkuotų morkų,
1 VŠ aliejaus,
1,5 stiklinės miltų,
1 AŠ kepimo miltelių.

Cukrų ištrinti su kiaušiniais iki baltumo, sudėti po šaukštą, maišant morkas, sumaišytas su aliejumi. (visko iš kart nesukrėsti, nes pyragas gali sukristi). Tada berti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Miltų iš karto visų nesuberti, nes priklausomai nuo morkų sultingumo jų gali reikėti mažiau arba daugiau! Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Aš dar visada įberiu miltuose pavoliotų razinų, jos tokį "cinkelį" duoda. rolleyes.gif
Na ir viskas- pilam į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą formą ir kepam 180 laipsnių orkaitėje, kol įkištas medinis pagaliukas bus sausas, t.y. neapsivėlęs tešla. Pyrago geriau neperkepti, nes drėgnesnis jis skanesnis. mirksiukas.gif

Skanaus! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smike: 02 kovo 2007 - 19:15
QUOTE(stripulis @ 2007 03 02, 17:32)
Labas, mergaitės. Buvau pas jus kažkada su mintim susitaisyt savo valgiaraštį, bet pagalvojau, kad kažkaip durnai gaunasi - jūs dietinatės, aš bandau daugiau suvalgyt doh.gif.

Tai kad tikrai ne visos čia dietinamės... g.gif Tiesiog bandom įvesti tvarką savo mityboje, be reikalo tepi slides iš čia mirksiukas.gif

Mano piontkas:

Pusryčiai: varškės kremo desertas Danio.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 4-5 atvežtiniai bais skanūs saldainukai.
Pietūs: maža pica su vištiena.
Vakarienė: ~80 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus. Truputis saulėgrąžų.
Naktipiečiai: varau luptis apelsų (bus 2).
Atsakyti