Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Pritariu smikei 100% drinks_cheers.gif Tik dar noriu prideti, kad kiekvienas maisto produktas nera gryni baltymai ar riebalai ( na aliejus nebent biggrin.gif ), kiek vienas produktas yra sudarytas is tam tikro kiekio angliavandeniu, baltymu ir riebalu, tad net gi ir tas maisto derinimas yra truputi is pirsto lauztas, nes skrandis yra prisitaikes virskinti tiek angliavandenius, tiek baltymus tiek riebalus kartu mirksiukas.gif

P.S. As pati asmeniskai nelabai bulviu megstu, bet cia jau asmeniskumai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Kuriam laikui iš "Valgiaraščio" dingsiu, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu dėl to nuolatinio "deklaravimosi" pradėjo visos mintys suktis apie maistą, dėl ko dingo tas vienas iš daugelio gyvenime - valgymo - malonumas sad.gif
Ir šiaip darbelių turiu daug dabar... Tad kol kas sakau IKIKI 4u.gif bye1.gif
topsecret.gif Bet gal dar kada pasivaidensiu čia... ax.gif
Atsakyti
Užbėgai man už akių! Jau kuris laikas sukasi panašios mintys galvoje... g.gif Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys. doh.gif Kvaila, bet tas deklaravimasis tarsi įpareigoja- juk čia lankosi ir tos, kurios nori svorio numesti, o aš vaidenuosi su trim naktipiečiais... blush2.gif

Lauksim užsukant! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 04, 17:32)
Kuriam laikui iš "Valgiaraščio" dingsiu, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu dėl to nuolatinio "deklaravimosi" pradėjo visos mintys suktis apie maistą, dėl ko dingo tas vienas iš daugelio gyvenime - valgymo - malonumas sad.gif

O man kažkaip nieko... g.gif Jei jau valgiaraštis baisutėlis iki negalėjimo - tiesiog nesideklaruoju, o šiaip tai nekelia problemų...

Šiandieninis:

Pusryčiai: šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų, šaukštelis medaus puode vandens.
Priešpiečiai: 90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus, sauja riešutų. Dar apelsinas. Ir dar šokoladukas (20 gr). Ir dar keli lapeliai vytintos nugarinės.
Pietūs: vištienos sriuba su makaronais.
Pavakariai: ledai, užpilti avietėmis (nedaug, kiek nuo dukros nušvilpiau).
Vakarienė: 2 apelsinai.
Atsakyti
Šiandieninis smile.gif

Pusryčiai: savaitgalio standartiniai- avižinė su trupučiu sviesto ir džemu, balinta kavikė.

Priešpiečiai: obuolys

Pietūs: 1 kinietiškas paplotėlis su mėsa pagal Sonatiną (tik dariau su kalakutiena ir iš rupių miltų), truputis agurko.

Pavakariai: nemažai namudinių javainių iš avižų, migdolų, dž. abrikosų, medaus sviesto ir cukraus (pati kepiau... ax.gif Mažumėlę orkaitėje perlaikiau, tai vietoj aukso geltonumo, gavosi truputį rudžiau. biggrin.gif Bet ir gerai- kitaip būčiau viską suvalgiusi. tongue.gif )

Vakarienė: oi, sotūs tie javainiai buvo ir dar toks kiekis... tai suvalgiau tik nat. jogurto mažą indelį su 1 AŠ džemo.

Tarpuose visas dienas būdavo arbata nuo kosulio su medumi, tik pamiršdavau deklaruoti. blush2.gif
Atsakyti
Sekmadienis
V+m+ c
Pusryčiai: 2 riekutės skrudintos grūdėtos duonos, apteptos abrikosų džemu, persikas.
Priešpiečiai: puodelis kefyro, keli riešutukai
Pietūs: Naminės picos gabalas ( apie 400 kalorijų) 1,5 apelsino
Pavakariai: prancūziška bandelė, apie 100 gr vanilinių ledų, b. kava
Vakarienė: močiutės ruginės 0,5 riekės, gabalėlis balto sūrio, vaisinė arbata.
Atsakyti
Labas rytas,

mano savaitgalis Kaziukiškas. Eterio neteršiu, nes buvo saldumynų ir sidriuko...

QUOTE(smike @ 2007 03 04, 21:42)

Pavakariai: nemažai namudinių javainių iš avižų, migdolų, dž. abrikosų, medaus sviesto ir cukraus (pati kepiau...  ax.gif Mažumėlę orkaitėje perlaikiau, tai vietoj aukso geltonumo, gavosi truputį rudžiau.  biggrin.gif Bet ir gerai- kitaip būčiau viską suvalgiusi.  tongue.gif )

Receptuką plyz mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Priimsit? blush2.gif Man iki pilnos laimės trūksta -5 kg unsure.gif Bandau skaičiuoti kcal. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 04, 19:41)
Užbėgai man už akių! Jau kuris laikas sukasi panašios mintys galvoje...  g.gif Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys.  doh.gif Kvaila, bet tas deklaravimasis tarsi įpareigoja- juk čia lankosi ir tos, kurios nori svorio numesti, o aš vaidenuosi su trim naktipiečiais...  blush2.gif
Lauksim užsukant!  4u.gif

o vat man nesukelia problemu tas prisidavimas, nes paziurejus i mano valgiarascius tai baisokliniai bet prisidavus sazine grauzia kad ties suedziau,
nes nevedu jokiu sasiuvinuku, ir pasistengiu pasitaisyti. Man tas viesumas
suteikia gedos. Man dar kas padeda tai visokie jusu iprociai, pvz vanduo and Co
ryte, ir kotokios naujoves:)
O del nepavizdingo valgiarascio, mano tai jauciu nei vienas nera pavyzdingas
nes as gyvenu kad valgyciau ir kol kas niekaip saves neperaukleju blush2.gif
bet prisiduodama viesumai labai stengiuos:)
Laikykities mergaites ir labai lauksim atgal:)
Smike as tai del tavo naktipieciu labai dziagiuos, nes tada ne as viena
vakarais naktiniauju, kas mane guodzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 04, 18:41)
Užbėgai man už akių! Tikrai pradedi galvoti ne ko noriu, o kas paskui paskelbus "gražiai" atrodys.  doh.gif
Lauksim užsukant!  4u.gif

1) Matai, aš čia ne dėl to galvojimo, kas gražiai ar negražiai atrodys, esu skelbusi įvairiausių valgiaraščių... Tik kažkaip pastaruoju metu pastebėjau, kad pernelyg užsiciklinau ant to sąžiningo užrašų vedimo, išgertų stiklinių per dieną skaičiavimo, svarstymo, ar gerai tiek mėsos per sav. valgyt ir t.t., ir t.t. Net nebėra to paprasčiausio jausmo, kai valgai ir mėgaujiesi maisto skoniu, kvapu, etc. - pradėjau skaičiuoti gramus, kąsnelius ir pan. doh.gif Žiauru, bet manau, kad reiktų kuriam laikui nuo viso to atsiriboti ir sugrįžti į realų pasaulį g.gif
2) Ačiū 4u.gif Gal pabandysiu dar kada užsukt, kai nuo priklausomybės mintims apie sveiką gyvenseną išsigydysiu biggrin.gif
Atsakyti
I am back cool.gif

Pusryciai: jogurto kokis 200g su dribsniais(skrudintais ryziais)
Pietus: virta vistos kulsis ir sriubos ten kur vire vista su ryziais ir darzovemis
Pavakariai: jogurto su dribsniais, obuolys, juostele sokolado
Vakariene: Puodelis kisieliaus, gabalas varskes apkepo su riesutais
Atsakyti
Pirmadieninis:

Pusryčiai: šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų, šaukštelis medaus puode vandens.
Priešpiečiai: gabaliukas šakočio, 1 saldainis, puspuodelis balintos kavos.
Pietūs: vištienos filė, užkepta su pomidorais, kopūstai garnyrui.
Pavakariai: prancūziškas raguolis, arbata, saldainis.
Bevažiuojant po sporto, surijom su dukra gal pusę prancūziško batono... Nemėgstu jokių bulkų, čia kažkoks maniakinis priepuolis buvo biggrin.gif
Vakarienė: ~90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus.
Naktipiečiai: 2 lapeliai vytintos išpjovos.
Atsakyti