Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(alexejka @ 2007 03 07, 11:51)
Zivilka sveika sugrizus atgal mirksiukas.gif

na va atejo alexa ir pagadino valgiarascius:), galvojau ryt poryt iskrova padaryti,
ale vel persalimas uzpuole...tai nerizikuosiu, nes kuo tolin to blogin pas mane
kol kas...kazkaip nezinau kodel bet prisiminiau Ole  biggrin.gif
Tai va, pirmadienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus+sumustinis
priespieciai, pietus, pavakriai: 3 kaziukines baronkos+1bananas
bosas vel mane paliko ant ledo, o uzsakinet maista biski brangoka...
vakariene: apie 200ml sriubos(darzoviu), 2 kotletai+2saukstai bulviu sriubos
desertas baronka kaziukine

antradienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus
priespieciai: obolys+arbata+medus
pietus: burokeliu sriuba+bulviniai blynai, nu labai neskanus
pavakariai1: kava 3in1
pavakariai2: bananas
vakariene: sriuba+3 medziotoju plonos desreles su salotomis(pomidorai+salota)
desertas kaziukine baranka+arbata
jau ju nedaug liko dar pora vakaru ir sudorosiu

sveika aleksija. toks biski ne dietiskas valgiarastis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, Alma light varškytė su sėlenom; darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 5 m. sojų dribsnių blynukai (iš mišinio Saviems ar kžk panačiai), 2 Rimi krekeriai.

PIETŪS: dubenukas sojų troškinio su daržovėm, gabalėlis šaltienos su juostele duonos ir lašu krienų kremo.

PAVAKARIAI: b. kava, nedidelis apelsinas, obuliukas.

VAKARIENĖ: pertrinta daržovių ir sojų sriuba (ta pati kaip vakar tik pertrinta blenderyje - man patinka, nes kalafijorai kitokį skonį įgyja), 4 m. gabaliukai marinuotos silkės, rankovėje keptas m. vištienos kumpiukas su kartu kepta morka, 1 marinuoto pomidoro pusikė.

Smike, kur javainukų recieptukas blush2.gif O sriubą viriau paprasčiokiškai iš daržovių (apkeptų svogūnų, morkos, bulbos, kalafijorų) tik dadėjau sultinyje išmirkytų sojų dribsnių, kad paįvairinti skonį ir tiek...Man patiko visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 07, 12:04)
sveika aleksija. toks biski ne dietiskas valgiarastis  biggrin.gif

aha zinau, as jauciu vienintele cia tokia abzora...kol kas
negaliu niekaip savo smegenu suplonint...nors tu ka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alexejka @ 2007 03 07, 15:19)
aha zinau, as jauciu vienintele cia tokia abzora...kol kas
negaliu niekaip savo smegenu suplonint...nors tu ka... doh.gif

NE VIENINTELE NE VIENITELE
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 03 07, 12:30)

Smike, kur javainukų recieptukas  blush2.gif O sriubą viriau paprasčiokiškai iš daržovių (apkeptų svogūnų, morkos, bulbos, kalafijorų) tik dadėjau sultinyje išmirkytų sojų dribsnių, kad paįvairinti skonį ir tiek...Man patiko visai  mirksiukas.gif

Receptas nepaviešintas, nes dar nėra skelbtinas- reikia atidirbti. Pirmą kartą dariau namudinius javainius. ax.gif taip sakant iš pradžių porą kartų prašausiu, o paskui jau žinosiu kur centras! biggrin.gif Va tada ir bus recieptas v studiju! 4u.gif
Atsakyti
Nu va mano siandien visai grazi dienele gavosi

Pusryciai: Jogurto apei 200 g su dribsniais-skrudintais ryziais, kivis
Pietus: prestp du dvelnieji krepai su vistienos ir pievagrybiu idaru, bei surio,grietineles,vyno gausiu padazu, imbierinis sausainukas
Pavakariai: kapucino is pakelio, apelsinas ir sauja razinu
Vakariene: misraine is dvieju virtu kiausiniu ir dvieju pomidoru, su dideliu suasktu majonezo su krapais, trys riekeles tamsios prancuziskos duonos su sezamu apteptos tepamu sureliu, kriausiu sulciu stikline
Atsakyti
Šiandieninis - kaip ir normalus, bet tik todėl, kad MB apšvarino šaldytuvą ir man neliko vakarui maisto biggrin.gif

Pusryčiai: sėmenų gal 2 šaukštai puode vandens, šaukštelis medaus.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 3 "aguonos".
Pietūs: 2 balandėliai, šaukštas bulvių košės, šaukštas padažo. Saldainis smile.gif
Pavakariai: bananas, jogurtas Activia naturale.
Vakarienė: porcija ledų.
Naktiepiečiai: apelsinas.

Dar pasmaližiauta 2 lapeliais vytintos išpjovos.
Atsakyti
Šiandieninis verysad.gif

Pusryčiai: kaip visą savaitę prieš tai tik vietoj agurko- ponidoras

Priešpiečiai: 2 javinukai su šokolado įdaru, kriaušė

Pietūs: 2 maži maltos žuvies garinukai su baltu špinatų padažu, virtos apkeptos bulvės su lupena (nedaug), mokroskopinis kiekis kopūstų- šparag pupelių salotų su aliejiniu užpilu, 1 AŠ medaus, javinukas.

Pavakariai: obuolys

Vakarienė: ryžių troškinys su brokoliais, trupučiu kumpio, sūriu ir Pesto padažu.

Naktipiečiai: kepiau pyragą... vietoje planuoto mažo gabaliuko paragavimui, gavosi 4 apsirijimui... Nes buvo begėdiškai skanus... doh.gif

Taip, kad, alexejka, tu tikrai ne viena!

Atsisveikinu iki pirmadienio- važiuoju namo! Iki! 4u.gif
Atsakyti
Trečiadienis
v+c+m
Pusryčiai: 3VŠ keturių grūdų košės su šaukštu sėlėnu ir trupučiu sviesto, pusė stiklinės geifurtų sulčių.
Priešpiečiai: obuolys, mėtų arbata be cukraus
Pietūs:sūrio-bulvių mišrainė su majonezu, 3 riduto duonelės, arbata be cukr.
Pavakariai: apelsinas, apie 100 gr, žuvies keptos su sėlėnom, pusė riekės ruginės duonos, pusė pomidoro
Vakarienė: keptuvė "sausų" blynelių ir b. kava
Atsakyti
Su kovo 8-aja, mergaites 4u.gif

mano vakarysktis

pusryciai keli gabaliukai keptos skumbres, kepintos morkytes ir svoguniukai, saukstelis majonezo

pietus bulviu, morku, pievagrybiu, surio uzkepele, 2 kasniai cepelino, nuvogti is vyro

vakariene keli sauksteliai grikiu uzvakaryksciu, 2 pomidoru salotos su svogunais,sauksteliu grietines ir kefyru

veliau griekas - koktelis brendis su kola
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 08, 09:47)
Su kovo 8-aja, mergaites  4u.gif

taip merginos su kovo 8 drinks_cheers.gif
varak diena:
pusryciai: dripsniai+karstas pienas+medus
priespieciai: obolys arbata+medus
pietus: sviezu kopustu sriuba apie 150ml, kalakutienos maltinukas
su bulviu kose+agurku ir morku misraine.
pavakariai: arbata+medus+brendzio kamstelis+bananas
vakariene: makaronai su savadarbiu ale padazu(vistiena apkepiau,
pridejau svogunu morka sutarkavau ir 5 pomidorus, zoleliu)
ir nu labai skanaus pyrago nupirkau 3 gabaliukus suniaumojau
biggrin.gif
Atsakyti
Su tiulpanų diena!!

Šiandien, manau, neišvengsiu gardėsių g.gif Vakarykštis meniu:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, jogurtas su sėlenom.

PRIEŠPIEČIAI: b. kava, pora šaukštų av. dr. košės su 3 a.š. sveikuoliškos uogienės.

PIETŪS: 1,5 vištos kumpelio šašlyko, 1 a.š. kečupo, raug. agurkas, 0,5 pomidoro, 0,5 naujosios Gardėsio ruginės duonelės.

PAVAKARIAI: av. košės likučiai (koks 1 v.š.) su 3 kaupinais a.š. saldžiarūgštės obuolienės, 0,5 Gardėsio duonelės su dar vienu a. š. obuolienės.

VAKARIENĖ: 2 samčiai pertrintos daržovių sriubos, 2 kotletrukai, salotos nu nat. Activia.

NAKTIPIEČIAI: obuolys.

I togo: kai atsisakiau saldainių, sausainių ir kitų šamarliakų, uogienė ir jogurtai beliko vienintelis saldumas. Bet jau tossaldžiarūgštės obuolienės skonis koks - visi receptoriai sustiprėję ryškiai wub.gif
Atsakyti