Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

As lygiai taip pat rolleyes.gif jei valgiarastis baisus, tai tiesiog deleklaruoju, kazkaip man nesukelia problemu tai... schmoll.gif

Vakar dienos.
Pusryciai: Magija jogurtukas.
Priespieciai: Magija jogurtukas, sokoladukas 40 g. su arbata.
Pietus: Puse lekstes rugstyniu sriubos, puse porcijos kiauliegos guliaso su grikias ir burokeliu, kopustu salomis.
Pavakariai: Sokoladukas 40 g.
Vakariene: Persiku sulciu pokelis, kapucino kava, 3 sumustiniai su riesutu sviestu, 1 riestainis blush2.gif
Atsakyti
Pirmadienis ( vakaras tai blush2.gif )
v+m+c
Pusryčiai:prancūziška bandelė, kefyro puodelis. Darbe arbata su 1 aš cukraus.
Pietūs: 2 Riduto duonelės, camembert sūrio apie 50 gr. bananas
Pavakariai: saujytė anakardžių, vaisinė arbata+2"Aguonos"
Vakarienė: 5 nuo vaikų likę virtiniai, 3 maži kepti karšiukai su sėlenom, 0,5 riekės močiutės ir 5 riekutės naminės dešrikės, b. kava, apelsinas
Naktipiečiai: skrudintos grūdėtos duonos riekutė su abrikosų džemu, b. kava. ( nei reikėjo, nei norėjau unsure.gif )
Atsakyti
Laba rytas,

Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, alma light jogurtukas su sėlenom, darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 2 geri v.š. miežinių dribsnių su 2 a.š. uogienės, gab. peniagrūdės duonos, krispas.

PIETŪS: 2 rankovėje kepi vištienos kumpeliai be odos, 1 kartu kepta morka, 1 a.š. burokėlių salotų, 1 a.š. raug. kopūstų salotų.

PAVAKARIAI: b. kava, 4 nedideli krekeriai su grūdais, vėliau - šerbetas (bjaurus geriamas su ledukais: vien cukrus ir dažomieji ledai: fu...)

VAKARIENĖ: 2 samčiai daržovių sriubos su sojos dribsniais, dubenukas sojos troškinio su daržovėmis.
Atsakyti
sveikutes, ar dar pamenat mane? grizau po ilgos ligos, na nuo gulejimo lovoj kg tik padaugejo. mano vakarykstis

pusryciai
morku salotos su slyvom ir maj.

pietus
mazas puodelis buroku sriubos be bulviu, koks 100 g keptos zuvies su raug. agurku-maj. padazu, darzoviu kazkiek nedaug

pavakariai
2 sausainiai kulinariniai

vakariene
grikiai su pievagrybiais, svieziu darzoviu salotos uzpiltos kefyru ir trupuciu grietines

na o veliau nuo vyro nuknisau puse blynelio su mesa - va cia griekas
Atsakyti
Nu va mano dienele, vis dar namie, bet jau su trumpu pasivaiksciojimu i lauka

Pusrcyiai: jogurtas su dribsniais, kivis, miniatiruinis gabalelis varskes apkepo su riesutais
Pietus: Lb tirstos burokeliu sriubos sy ryziais didelis bliudas(tiesiog i vakaryksti vistienos ir ryziu sultini pridejau daug burokeliu, keptas kiausinis, keturios tamsios prancuziskos duonos reikutes su sezamu apteptos tepamu lydytu sureliu
Pavakariai: gabalas varskes apkepo su riesutais, padazui truputeli grietineles is saukstelis uogienes, kisieliaus puodelis, 25g sokolado ir mersi saldainis
Vakariene: einu apelsino ar dvieju
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 06, 15:11)
sveikutes, ar dar pamenat mane? grizau po ilgos ligos, na nuo gulejimo lovoj kg tik padaugejo.

Sveikutė sugrįžusi! 4u.gif

Mano pms-inis:

Pusryčiai: tradiciniai, sėmenų ir sėlenų miksas vandeny, pasaldintas šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 3 "aguonos" (čia Maxima kalta - nuolaida buvo...), 1 riduto duonelė.
Pietūs: žuvies maltinis, ryžiai, burokėliai.
Pavakariai: bananas, 1 riduto duonelė, 2 "aguonos".
Vakarienė: ~90 gr varškės, šaukštas grietinės, šaukštelis cukraus.
Naktiepiečiai: pakelis saulėgrąžų, apelsinas - čia dar bus.
Atsakyti
dar buvo sauja reisuteliu. Va cia man pamoka, akd man negalima neiko is anskto rasyt 4u.gif Uoj ir dar ziuriu prie pavakariu dar buvo keletas anakrdziu
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 03 06, 09:37)
Laba rytas,

VAKARIENĖ: 2 samčiai daržovių sriubos su sojos dribsniais,

Prašom pakomentuoti kas čia per stebuklas ir kaip gaminama. ax.gif

Miaška, ar ne per ilgas tas pms? Ar tik neieškai preteksto pasiteisinimui? tongue.gif (Teisingai, aš ir taip daryčiau- kaltę juk reikia kažkam suverst! biggrin.gif )

O Aguonų ir Pupų aš irgi užsipirkau su nuolaida dar sekmadienį, bet nei vieno neparagavau... ax.gif Čia taip sakant rezervas, kai apsirijimas užpuls... biggrin.gif

Vakar interrnetas buvo dingęs, tai nedeklaravau.

Vakarykštis

Pusryčiai: sveikuolių riek. abi pusės su varškės kremu su graik. riešutais ir plonu lapeliu jautienos kumpio+4 griež. agurko, mažas gabaliukas javainio.

Priešpiečiai: Artivia, mažas gabaliukas kaziukinio meduolio, kava su pienu ir cukrumi.

Pietūs: Balti vištienos kulšelė, ryžiai, pomidoras, mažas gabaliukas meduolio, kava su pienu.
Vėliau: 3 riešutiniai ir 1 kokosinis rutuliukas (na tie, a la Raffaello)

Vakarienė: 88 g marinuotos silkės suktinukų (2 maži), pusė Sveikuolių (t.y. iš dvigubos tik viena pusė), 2 pekino kopūsto lapai susmulkinti, pomidoras, 1 AŠ majonezo, javainis, slyva, balinta inka su 1 AŠ medaus.

ŠIANDIENINIS

Pusryčiai: kaip vakar tik be javainio

Priešpiečiai: kava su pienu ir c., obuolys.
Truputį vėliau- arbata su 0,5 AŠ medaus

Pietūs: Sonatinos kinietiškas paplotėlis su mėsa, truputis agurko, balinta kava su c., kąsnis meduolio.

Pavakariai: kriaušė

Vakarienė: 200 g daržovių salotų su sūriu, graik. riešutais ir garstyčiomis, ruginis paplotėlis (80 g), Smilgos varškė 2 proc., balinta kava, 0,33 MIX su brendžiu ir kola. Truputį vėliau- 1 AŠ medaus su arbata. (Su draugėmis vakarojom)

Naktipiečiai: nu jo jo, ir vėl... doh.gif Toks nekuklus gabaliukas ferm. sūrio. blush2.gif Tris dienas nevalgiau ne pusryčiams, nei apkepuose, tai jau "lomkės" prasidėjo. biggrin.gif

Labanakt visoms! 4u.gif
Atsakyti
Vakardiena
v+c+m
Pusryčiai: 4 šaukštai vandeninės avižinės košės su sviestuku, 0,5 stiklinės greifurtų sulčių
Priešpiečiai: obuolys, sauja riešutukų
Pietūs: burokėlių-silkės-svogūnų salotos+ 0,5 riekės ruginės duonos
Pavakariai: 2 riduto duonelės, mėtų arbata , 1 akcijinė aguona wink.gif
Vakarienė: 1 Klaipėdos dešrelė, pora mažų virtų bulvių, raugintų kopūstų salotos su aliejuku; b. kava ir 2 sausainukai.
Atsakyti
Labas rytas, mano vakarykstis
pusryciai selenu 2 saukstai, kava

pietus 1 zemaiciu blynas blush2.gif

pavakariai bananas

vakariene grikiai su kepintais pievagrybiais ir svogunais, sv. darzoviu salotos su su sauksteliu liesos grietines

biski veliau rieke rukyto kalakutienos kumpio, slyvu sultys
Atsakyti
Zivilka sveika sugrizus atgal mirksiukas.gif

na va atejo alexa ir pagadino valgiarascius:), galvojau ryt poryt iskrova padaryti,
ale vel persalimas uzpuole...tai nerizikuosiu, nes kuo tolin to blogin pas mane
kol kas...kazkaip nezinau kodel bet prisiminiau Ole biggrin.gif
Tai va, pirmadienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus+sumustinis
priespieciai, pietus, pavakriai: 3 kaziukines baronkos+1bananas
bosas vel mane paliko ant ledo, o uzsakinet maista biski brangoka...
vakariene: apie 200ml sriubos(darzoviu), 2 kotletai+2saukstai bulviu sriubos
desertas baronka kaziukine

antradienis:
pusryciai: dripsniai+pienas+medus
priespieciai: obolys+arbata+medus
pietus: burokeliu sriuba+bulviniai blynai, nu labai neskanus
pavakariai1: kava 3in1
pavakariai2: bananas
vakariene: sriuba+3 medziotoju plonos desreles su salotomis(pomidorai+salota)
desertas kaziukine baranka+arbata
jau ju nedaug liko dar pora vakaru ir sudorosiu
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 03 06, 22:51)
Miaška, ar ne per ilgas tas pms? Ar tik neieškai preteksto pasiteisinimui?  tongue.gif (Teisingai, aš ir taip daryčiau- kaltę juk reikia kažkam suverst!  biggrin.gif )

Per ilgas, bet tikrai taip yr - labai blogai jaučiuosi, susirinkau visus sindromo požymius pačiomis ryškiausiomis apraiškomis... Kas gi išgelbės tokiu atveju, kaip ne saldainis vienas kitas iš stalčiuko... biggrin.gif
Atsakyti