Sekmadienis
v+c+m
Pusryčiai: sumuštinis( juoda duona, baltas sūris), 1 avižinis sausainis, b, kava
Pietūs pereinantys į pavakarius: 2 samteliai troškinio( perlinės kruopos, ėriena, morkos, bulvės, čili) + 1,5 taurės raudono sauso vyno, keli kokosiniai sausainiai, 2 aguonos, apie 100 gr. vanilinių ledų- užgriuvo svečiai.
vakarienė: samtis to pačio troškinio, obuolys
Pirmadienis
Pusryčiai: 3 VŠ grikių dribsnių košės su šaukštu sėlenų ir sviestuku, b. kava
Priešpiečiai: sumuštinis( pusė riekės duonos su b, sūriu), 2 kokosiniai sausainiai, b. kava, apelsinas
Pietūs ( gamtoj): 4 gabaliukai ėrienos šašlyko, kąsnis duonos, kečupas, pomidoras, marinuoti svogūniukai, kokteiliukas( 50 gr degtinės ir citrininnis limonadas), l. didelis obuolys.
Pavakariai:kekė vynuogių, riekutė pelėsinio sūrio, skrudinta grūdėta duonytė su persiku džemu, b. kava.
Vakarienė: vakarykščio troškinio samtukas(mėsos neberasta ). Pagaliau užbaigiau