KETVIRTADIENIS
Priešpusryčiai (kaip visad): vanduo su citrina, "Balance" buteliukas
Pusryčiai: miuslių/javainių mix'as su "Smilgelės" jogurtu, 1/4 greipfruto, b. kava
Priešpiečiai: 2/4 greipfruto, puodelis "Smilgelės"
Pietūs: "Maggi" makaronai (express) su indeliu pirktinių gaivių salotų (kopūstai, šv. agurkas, konserv. kukurūzai), 1/2 traškios bandelės su sezamais
Pavakariai: 1/4 greipfruto, likusi bandelės pusė
Vakarienė: 100 g l. varškės su "Activia", apelsinas
ketvirtadienis
v+c+m
pusryčiai: 4 šaukštai avižinių dribsnių košės su sviestuku ir cukraus pėdsakais
Priešpiečiai: sauja džiovintų vaisių, žalia arbata su 1aš cukr.
Pietūs: krabų- ryžių- žirnių- majonezo salotos, obuolys, 1 saldainis, ž. arbata be cukr.
Vakarienė: 0,5 apelsino,100 gr. virtų kaimiškų dešrelių, du šaukštai bulvių košės, salotos( pekinas, pomidoras, agurkas, svogūnas, aliejukas, citr. sultys), 2 stiklinės pomidorų sulčių.
Naktipiečiai: b. kava ir varškės spurga.
v+c+m
pusryčiai: 4 šaukštai avižinių dribsnių košės su sviestuku ir cukraus pėdsakais
Priešpiečiai: sauja džiovintų vaisių, žalia arbata su 1aš cukr.
Pietūs: krabų- ryžių- žirnių- majonezo salotos, obuolys, 1 saldainis, ž. arbata be cukr.
Vakarienė: 0,5 apelsino,100 gr. virtų kaimiškų dešrelių, du šaukštai bulvių košės, salotos( pekinas, pomidoras, agurkas, svogūnas, aliejukas, citr. sultys), 2 stiklinės pomidorų sulčių.
Naktipiečiai: b. kava ir varškės spurga.
sveikutes, ziuriu ne visos sveikai maitinasi. gaila Oles neber, o tai paspardytu biski mums cia uzpakalius
mano vakarykstis
pusryciai 2 riekes selenu duonos (sviesios) su tepamu panemunes sureliu, pomidoru
pietus gabaliukas kepto sterko, iv. darzoviu salotos (kaviniu standartas)
pavakariai ale cezario salotos su majonezu
vakariene pomidoru, kons. kukuruzu, melynu svogunu salotos su rapsu aliejumi, nu bliudelis toks

mano vakarykstis
pusryciai 2 riekes selenu duonos (sviesios) su tepamu panemunes sureliu, pomidoru
pietus gabaliukas kepto sterko, iv. darzoviu salotos (kaviniu standartas)
pavakariai ale cezario salotos su majonezu
vakariene pomidoru, kons. kukuruzu, melynu svogunu salotos su rapsu aliejumi, nu bliudelis toks
QUOTE(Zivilka @ 2007 03 16, 09:43)
sveikutes, ziuriu ne visos sveikai maitinasi. gaila Oles neber, o tai paspardytu biski mums cia uzpakalius

kas tiesa tas tiesa

mano vakar diena:
pusryciai: dripsniai+pienas+arbata
priespieciai: sokoladinis sausainis+arbata
pietus: darzovu sriuba+2balandeliai+2bulves
pavakariai: arbata+2sokolado gabaliukai
vakariene: 2 saukstai lietuviskos misraines +keptas kiaulienos kepsnis
nedidelis tokis, 4 gabaliukai dziovinto ananaso
Sveikutės,
vakar biškį pasmaguriavau:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, alma light jogurtas su sėlenom, 0,5 mandarino. Darbe: b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 riekutės rupios duonos su tep. pelėsiniu sūriu.
PIETŪS: cheminė sriuba su makarais, virtas parūkytas vištos kumpelis, 0,5 agurko, 1,5 riekelės duonos su pelėsiniu sūriu.
PAVAKARIAI: b. kava, 1 sėlenų ir 2 rugių-kviečių duonelės su 2 a.š. obuolienės. Vėliau - obuoliukas.
VAKARIENĖ: 1,5 kumpelio vištienos šašlyko su keliom riekutėm agurko ir kečupu (nu kokiais 2 v.š., nes kažkaip užsikabinau: l skanus pasirodė, mat melejoną metų kokių nevalgiau). 3 m. rutuliukai plombyro su šlaku Baileys.
NAKTIPIEČIAI: kriaušė, 2 vynuogės.
vakar biškį pasmaguriavau:
PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, alma light jogurtas su sėlenom, 0,5 mandarino. Darbe: b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 2 riekutės rupios duonos su tep. pelėsiniu sūriu.
PIETŪS: cheminė sriuba su makarais, virtas parūkytas vištos kumpelis, 0,5 agurko, 1,5 riekelės duonos su pelėsiniu sūriu.
PAVAKARIAI: b. kava, 1 sėlenų ir 2 rugių-kviečių duonelės su 2 a.š. obuolienės. Vėliau - obuoliukas.
VAKARIENĖ: 1,5 kumpelio vištienos šašlyko su keliom riekutėm agurko ir kečupu (nu kokiais 2 v.š., nes kažkaip užsikabinau: l skanus pasirodė, mat melejoną metų kokių nevalgiau). 3 m. rutuliukai plombyro su šlaku Baileys.
NAKTIPIEČIAI: kriaušė, 2 vynuogės.
Sveikos
Na, aš nesitaisau, nors tu ką...Smike, aš irgi su naktipiečiais kovoju, kaip Leninas su buržuazija, ale jam geriau sekėsi...
Šiandiena:
Pusryčiai: 4 skystai virti kiaušiniai (bet jie tokie...putpelės kiaušinio dydžio, tai normaliais išeitų kokie 2,5
), 60g duonos su grūdais, kava su pienu
Priešpiečiai: 5 višt. sparneliai, kepti su sojos padažu ir medum
Pietūs: 2 kepenų blynai
Pavakariai: dar 2 kepenų blynai, 50g žirnelių
Vakarienė: 300ml kefyro, obuolys

Na, aš nesitaisau, nors tu ką...Smike, aš irgi su naktipiečiais kovoju, kaip Leninas su buržuazija, ale jam geriau sekėsi...

Šiandiena:
Pusryčiai: 4 skystai virti kiaušiniai (bet jie tokie...putpelės kiaušinio dydžio, tai normaliais išeitų kokie 2,5

Priešpiečiai: 5 višt. sparneliai, kepti su sojos padažu ir medum
Pietūs: 2 kepenų blynai
Pavakariai: dar 2 kepenų blynai, 50g žirnelių
Vakarienė: 300ml kefyro, obuolys
siandieninis:
pusryciai:300gr virtu mieziniu kruopu(300)+1 ar s grietines(40),viso340
pietryciai:2,5soko gabaliukai,viso 70kcal
pietai:bulviu,kopusto morku truptui kiaulienos mesos koses
viso 600kcal
pavakariai:3slyvos dziovintos +kokie 5 mazi gab graikiiu riesutu,vuso 150kcal
vakariene:2kiausiniai(140)+2s majonezo(50)+70gr duonos(155)uoliu sulciu skiestu(50),viso 400
naktipieciai:surelis,viso 200
is viso
1760 niuu daugoka ,bet taip gavosi,o kadangi ryt vaiko gimtadieni svesim tai leisiu sau tiek panasiai ,kad nepersivalgyciau,tai rytojaus valgiarascio nerasysiu,bet sprausiuos i 1700-1800
pusryciai:300gr virtu mieziniu kruopu(300)+1 ar s grietines(40),viso340
pietryciai:2,5soko gabaliukai,viso 70kcal
pietai:bulviu,kopusto morku truptui kiaulienos mesos koses

pavakariai:3slyvos dziovintos +kokie 5 mazi gab graikiiu riesutu,vuso 150kcal
vakariene:2kiausiniai(140)+2s majonezo(50)+70gr duonos(155)uoliu sulciu skiestu(50),viso 400
naktipieciai:surelis,viso 200
is viso

Bandysim ir vel sugrizti i valgiarasciu pridavima, nors nedaznai galiu ir pasireiksti cia
Pusryciai: jogurtas 120 g.
Priespieciai: 1 surelis, 1 vafliukas
Pietus: puse lekstes zirniu sriubos, kotletas su kopustu salotom ir bulviu kose.
Pavakariai: Magija varske su avietemis.
Vakariene 19 val. sefo salotos su kapucinu.
Vakariene 21 val namie: koks 100 g virtu koldunu su mesa ir sauksteliu grietines.
Dar nudzioviau sokolada
bet stengsiuosi diena pabaigti keliais puodeliais zalios arbatos, jau 2 i trasa eina

Pusryciai: jogurtas 120 g.
Priespieciai: 1 surelis, 1 vafliukas
Pietus: puse lekstes zirniu sriubos, kotletas su kopustu salotom ir bulviu kose.
Pavakariai: Magija varske su avietemis.
Vakariene 19 val. sefo salotos su kapucinu.
Vakariene 21 val namie: koks 100 g virtu koldunu su mesa ir sauksteliu grietines.
Dar nudzioviau sokolada

Penktadieninis:
Pusryčius pramigau, išgėriau stiklinę vandens su šaukšteliu medaus, sulapnojau bananą.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos su 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: maža pica su vištiena, stiklinė vynuogių sulčių.
Pavakariai: pakeliui namo suvalgiau bandelę su aguonomis.
Vakarienė: 80 gr virto liežuvio, šaukštelis majonezo, krūvelė šv. agurko.
Pusryčius pramigau, išgėriau stiklinę vandens su šaukšteliu medaus, sulapnojau bananą.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos su 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: maža pica su vištiena, stiklinė vynuogių sulčių.
Pavakariai: pakeliui namo suvalgiau bandelę su aguonomis.
Vakarienė: 80 gr virto liežuvio, šaukštelis majonezo, krūvelė šv. agurko.
ketvirtadienio vakaras buvo ziauriai nuodemingas, tad mano penktadienio ,,iskrovos iena'':
pusryciai: 2 obuoliai
pietus: virta jautiena su konserv. zirneliais
pavakariai: 2 obuoliai
vakariene: konserv. zirneliai, 2 obuoliai
ziuriu ko tai nelabai issikroviau
pusryciai: 2 obuoliai
pietus: virta jautiena su konserv. zirneliais
pavakariai: 2 obuoliai
vakariene: konserv. zirneliai, 2 obuoliai
ziuriu ko tai nelabai issikroviau

Aišku, gal aš ir klystu, nes čia tik mano nuomonė, o ne literatūrinės žinios, bet manau, kad iškrovos dieną geriau valgyti natūralius produktus, o ne konservuotus, nes organizmas ir taip gauna mažiau reikalingų medžiagų, tai bent jau tie produktai, kurie suvalgomi turėtų duoti vitaminų, mineralų ir pan. Todėl konservuoti žirneliai gal ne pats geriausiais pasirinkimas. Bet kaip sakiau, čia mano samprotavimai.
Vakarykštis toks gyvenimo pakoreguotas, bet ne blogiausias- tik vakarienė nuvėlavusi iki 21 val.
Pusryčiai 2 riekės j.ajerų duonos su President tepamu sūriu su žolelėmis ir česnaku (akcija buvo, bet labai skanus!
), keli griež. agurko.
Priešpiečiai1 : Activia, puodelis saldintos (1 AŠ) ir balintos INKOS
Priešpiečiai2 (kai supratau, kad su pietumis "išdūrė" darbe): keli VŠ troškinio (kopūstai, grybai, morkos, svogūnai), pusė mažos riekutės šviesios duonos (a la Palangos, net nežinau, nes vaišino
)
Pietūs : sėlenų spagečiai su Pesto padažu ir sūriu, nedidelis pomidorčikas, 5 karameliniai sausainiai (tokie ne baisiai dideli plokšti kvadratukai- labai skanūs, iš RIMI. Pirkau degustacijai...
)
Pavakariai : obuolys
Vakarienė : laaabai skani ekspromtinė sriuba, riekutė j.duonos, gabaliukas Rotušės pyrago iš IKI (trapus pagrindas, varškė su razinomis ir ant viršaus persikai su a la želiniu glaistu)
Naktipiečiai (kaip gi be jų...
): 4 guminukai
Sriuba: pakepinau morkas, svogūnus ir ryžius, užpyliau vandeniu ir truputį paviriau. Tada dėjau šparagines pupeles ir dar paviriau truputį. Galiausiai dėjau supjaustytus pomidorus, prieskonius, truputį citrinos sulčių ir pomidorų tyrės (nesūdyta ir ne padažas). Įsipylus į lėkštes įberti supjaustytos Mocarelos- ji apsilydo ir sriuba tampa labai skani.
Iš dūšios rekomenduoju- labai skanu, pikantiška ir visiškai nenuodėminga, o be to- labai greitai paruošiama ir sotu!
Šiandien dieną pradėjau superiškai- ciniai miniai su pienu, balinta kava, pyrago šmotelis...
Vakare laukite tęsinio...

Vakarykštis toks gyvenimo pakoreguotas, bet ne blogiausias- tik vakarienė nuvėlavusi iki 21 val.

Pusryčiai 2 riekės j.ajerų duonos su President tepamu sūriu su žolelėmis ir česnaku (akcija buvo, bet labai skanus!

Priešpiečiai1 : Activia, puodelis saldintos (1 AŠ) ir balintos INKOS
Priešpiečiai2 (kai supratau, kad su pietumis "išdūrė" darbe): keli VŠ troškinio (kopūstai, grybai, morkos, svogūnai), pusė mažos riekutės šviesios duonos (a la Palangos, net nežinau, nes vaišino

Pietūs : sėlenų spagečiai su Pesto padažu ir sūriu, nedidelis pomidorčikas, 5 karameliniai sausainiai (tokie ne baisiai dideli plokšti kvadratukai- labai skanūs, iš RIMI. Pirkau degustacijai...

Pavakariai : obuolys
Vakarienė : laaabai skani ekspromtinė sriuba, riekutė j.duonos, gabaliukas Rotušės pyrago iš IKI (trapus pagrindas, varškė su razinomis ir ant viršaus persikai su a la želiniu glaistu)
Naktipiečiai (kaip gi be jų...

Sriuba: pakepinau morkas, svogūnus ir ryžius, užpyliau vandeniu ir truputį paviriau. Tada dėjau šparagines pupeles ir dar paviriau truputį. Galiausiai dėjau supjaustytus pomidorus, prieskonius, truputį citrinos sulčių ir pomidorų tyrės (nesūdyta ir ne padažas). Įsipylus į lėkštes įberti supjaustytos Mocarelos- ji apsilydo ir sriuba tampa labai skani.
Iš dūšios rekomenduoju- labai skanu, pikantiška ir visiškai nenuodėminga, o be to- labai greitai paruošiama ir sotu!

Šiandien dieną pradėjau superiškai- ciniai miniai su pienu, balinta kava, pyrago šmotelis...

QUOTE(smike @ 2007 03 17, 10:48)
Pietūs : sėlenų spagečiai
Kas čia?

Mano vakardiena, kaip ir reikėjo tikėtis, kefyru nesibaigė

Todėl šiandien skelbiu iškrovą- savo seną, gerą, tradicinę iškrovą su litru kefyro ir litru pom. sulčių...