QUOTE (Rasma @ 2004 11 19, 08:58) |
Didžiuojasi ne tuo, kuo galima didžiuotis |
tai kad neturiu kuo didziuotis

QUOTE (babarskas @ 2004 11 19, 08:11) |
juk veisliniai ir kilmingi sunys nevalkatauja ![]() ![]() valkataujancius sunis belieka issaudyti. jei jau toks mano pasiulymas pasirode nehumaniskas, tada galime juos panaudoti eksperimentams.(pvz, tirti kaip sunys elgiasi kai juos skandini). visdel to man priimtinesnis pirmas variantas ![]() |
zinoma, kad kilmingi sunys nevalkatauja, nes juk kiekvienas toks suo ar kate kainuoja didziulius pinigus ir cia velgi dideli vaidmeni, jei ne pati didziausi vaidina materialus dalykai- pinigai

Man tie kilmingi zvereliai nepatinka todel, kad jie daznai turimi del garbes (stai kokia reta veisle as turiu), del pasipuikavimo (paziurekit kiek pinigu as turiu) ir pan...neneigiu, kad jie irgi yra mylimi, bet ta meile savotiska

babarskas, as nenoriu pasirodyti nekorektiska, bet tavo pasiulymas saudyti ir skandinti skamba kazkaip nesveikai

bjauru, nuo tokiu postu tikrai greit susivemsiu (atsiprasau uz tiesmukiskuma

QUOTE (Cikadele @ 2004 11 20, 13:06) |
babarskas, as nenoriu pasirodyti nekorektiska, bet tavo pasiulymas saudyti ir skandinti skamba kazkaip nesveikai ![]() ![]() bjauru, nuo tokiu postu tikrai greit susivemsiu (atsiprasau uz tiesmukiskuma ![]() |
protines sveikatos as tikrai turiu.

tiesiog as zinau kad atliekami tokie tyrimai (rezultatai irgi idomus: buvo bandoma palyginti skestanciu sunu ir kaciu elgesi. kaciu visai nepavyko nuskandinti nes jos ardosi beprotiskai, o sunis visdel to iseina.)
galvoji kad tokiems eksperimentams pasirenkami cichuachua suniukai? ar bet kokios kt veisles? itariu kad butent valkataujantys

o as butent noriu irgi veislinio suniuko, bet ne pasipuikavimui, nes as gyvenu sau, o ne kitiems pasirodyti

galiu dar viena eksperimenta papasakoti, itariu kad sirdi suims kaip ir skestantys suniukai

gal cia ne vieta eksperimentams

o as pasirodysiu visai ziauri, bet mano nuomone tokia, kad reikia nukenksmint tuos zmones, kurie tuos vargsus suniukus ir katytes ir gatve ismeta
galeciau, pati savo rankom tokiem snukius ismalciau. zmonemis tokiu vadint negalima. esu tokia, kuriai gaila visu tu vargsu gyvuneliu. kai galiu, pamaitinu. va, musu sodo kaimynai savo suni isveze i miska ir prie medzio pririso, kad padvestu. o toks grazus suniukas buvo. tai jis issilaisvino ir pabego, tai tie vel susiruose ji vezt. tai mes atejom, juos iskoliojom ir issivezem ta suniuka. dabar jis gyvena pas musu draugus. jie turi nuosava nama, suniukas saugo kiema, turi didele gera silta buda, skanu maista ir mylincius seimininkus. kad matytumet, koks grazus suo pasidare-sustorejo, sustambejo, kudlius toks
ir koks dekingas! o tie zmones gaus, ko nusipelne, tuo esu tikra. vienoks ar kitoks teisingumas egzistuoja.
nekenciu tokiu zmoniu, sirdies neturi. va, juos pacius i gatve ismest. pyktis ima apie juo pagalvojus. sodint tokius i kalejima, kur ner sildymo, o tik betonines grindys ir duot duonos ir vandens karta i dvi dienas. ir tegu sedi, o jei iskeliaus anapus bus tik geriau. gal ziauri esu. bet tokie zmones irgi ziaurus. baust tokius ir baust smarkiai, akd atsimintu, akd zinotu. arba pazenklint, kokiu spec zenklu, kuris reikstu "as savo auginti ismeciau i gatve". juk augintinis kaip seimos narys!
slykstus man tokie zmones..
nebutu tokiu zmoniu, nebutu ir tu vargsu gyvuneliu gatvese.

nekenciu tokiu zmoniu, sirdies neturi. va, juos pacius i gatve ismest. pyktis ima apie juo pagalvojus. sodint tokius i kalejima, kur ner sildymo, o tik betonines grindys ir duot duonos ir vandens karta i dvi dienas. ir tegu sedi, o jei iskeliaus anapus bus tik geriau. gal ziauri esu. bet tokie zmones irgi ziaurus. baust tokius ir baust smarkiai, akd atsimintu, akd zinotu. arba pazenklint, kokiu spec zenklu, kuris reikstu "as savo auginti ismeciau i gatve". juk augintinis kaip seimos narys!
slykstus man tokie zmones..
nebutu tokiu zmoniu, nebutu ir tu vargsu gyvuneliu gatvese.
Busiu nepopuliari bet pasakysiu taip . Pas mus buvo tokia serykla atidare ,aisku kuo kate sotesne tuo daugiau kaciuku progresyviai dauginosi .Ju gi niekas neskiepija ,nei ka , sika visur jau vaikam nebebuvo kur zaist . Ir ka cia geras darbas sert ? Na nzn jei gaila paimk namo augink ,bet sert ir veist nezinau kazkoks iskreiptas gailestis . Kuo kates labiau sersi tuo daugiau veisis cia gamtos desnis . Gailesti matau atsinest namo kate o ne sert lauke . Tai kad isardziau visus namukus ir seryklas ir busiu bloga . Keciukam 4 rasti namai ,o pakabinau skelbima prisers tures imt namo . Kam tyciotis is gyvunu a ? Sunu jau senokai pas mus valkataujanciu ner . Auksine taisykle gaila paimk namo ,jei negali paimt neserk . Ir sunis as myliu su pavadeliu ir ansnukiu salia seimininko
. O su vargsais jei nosis melyna neduodu ,jei nemelyna duodu ka is maisto ,niekada pinigu nekenciu reketo

Visiškai pritariu Isilai ! Niekaip nesuprantu ir nekenčiu tokių žmonių, kurie visokiais būdais atsikrato gyvūnų....
taip pat ir tų kurie piktinasi valkataujančiomis katėmis ir šunimis...juk mes patys dėl to kalti !!!
Na Babarsko pasiūlymai tai iš viso...be žodžių
O kas dėl elgetų, tai sušelpiu bet tik maistu ir ne mėlynanosius

Na Babarsko pasiūlymai tai iš viso...be žodžių

O kas dėl elgetų, tai sušelpiu bet tik maistu ir ne mėlynanosius
QUOTE (Cikadele @ 2004 11 17, 11:34) |
Esu tikrai jautrios prigimties ir mane labai jaudina kiti zmones, ju vargai ir bedos. As tiesiog negaliu sulaikyti liudesio ir kartais net asaru kai pamatau gatveje kokia nuo vargu sulinkusia senute, drebanciom rankom prasancia centu. Man viada pries akis iskyla mano seneliai, ju sunkiai dirbti darbai ir kad senam zmogui Lietuvoje sunkus gyvenimas... Duodu as tu pinigeliu.... galbut kada nors ir man kas duos kelis centus kai ju labai reikes. |
Labai gerai tave suprantu, Cikadele, nes ir pati tokia pat esu... Beje, ziuriu tu Saulys, kaip ir as. kazkur skaiciau, kad Sauliai yra linke globoti nuskriaustuosius

blyn,as ir prie tu gerasirdziu.pamacius koki benami taip sirdi suspaudzia...zinau,kad dauguma ju tokioj situacijoj del savo kaltes.blogai,bet stengiuos pro juos kuo greiciau praeit.pliusas tas,kad savo mieste tu benamiu nematyt.o va viena diena,kai dar neseniai gyvenom atskirai nuo tevu,i duris paskambino.atidarius pamaciau pusamzi vyra.buvo svarus,tvarkingas,tikrai neprasigeres (ka dazniausiai isduoda ispurtes veidas).paskambines i duris jis atsitrauke iki kitos sienos.pamates mane paklause,gal galeciau kuo suselpt.man taip liudna liudna pasidare-tikrai noriu zmogui padet,o saldytuve pele pasikartu...atsiprasiau jo ir uzdariau duris.jis uzlipo i virsu.as po namus laksciau susiraukus,kol prisiminiau,kad vis delto turiu konservu.palaukiau,kol jis lips zemyn,atidariau duris ir padaviau tuos konservus...kad matytumet,kaip nusvito jo veidas.o man visa diena jis is galvos neisejo-kad buciau turejus kuo tuo metu,buciau tikrai namie pamaitinus siltu maistu...
tad sakykit jus man ka norit-esu tokia,kokia esu.ir jei dar paskambins kas i duris,pamaitinsiu.nes man paciai geriau-as turiu kad ir nedaug,bet daugiau uz juos,tad jei galiu padet,padesiu,nors gal ir ne pinigais
tad sakykit jus man ka norit-esu tokia,kokia esu.ir jei dar paskambins kas i duris,pamaitinsiu.nes man paciai geriau-as turiu kad ir nedaug,bet daugiau uz juos,tad jei galiu padet,padesiu,nors gal ir ne pinigais
as kazkaip is mamos ismokau,kad benamius(bet ne nusilakelius),senutes reik uzjaust.kiek ateidavo kas i namus kuo suselpti,mama pati ne kazin ka turedama maisto duodavo,jei neturedavo ko lycno,atiduodavo nenesiojamus mano ar brolio rubus,batus.pamenu karta pamate,kad senute parduotuvej prie vitrinos i daktariska desra ziuri ir sako pardavejai,kad negali sau jos leisti nusipirkti,tai mano mam nupirko ir padave jai.
QUOTE (babarskas @ 2004 11 17, 11:47) |
Papildyta @ [mergetime]1100685055[[b]*babarskas rgetime] [/b] uch kaip man pikta kad maitini tuos katinus ![]() ![]() ![]() ![]() |
fui, slykstyne tu, kada nors ir su tavimi taip pasielgs , kaip tu cia rasai.

QUOTE (Isila @ 2004 11 20, 18:56) |
o as pasirodysiu visai ziauri, bet mano nuomone tokia, kad reikia nukenksmint tuos zmones, kurie tuos vargsus suniukus ir katytes ir gatve ismeta ![]() |
visiskai pritariu siai nuomonei, nekenciu zmoniu, kurie gyvunu nemyli, geras zmogus ir yvunus myli, o blogam tik sava subine rupi.
BABARSKAI, TAVE PRIE GRANDINES PRIRISTI, KAD PAJUSTUM TU SLYKTYNE , KANCIU TRUPUTI, KAKA TU.