Sveikos gyvos, merginos

Ačiū, kad nepamirštate šios temos ir labai džiaugiuosi už visas, kurioms patiekalai pavyko ir patiko
Pumpurėli, su otu neteko susidurti, todėl ir padėti nelabai kuo galiu... Bet iš esmės elgčiausi kaip ir su bet kuria kita balta žuvimi...
Cikadele, iš triušienos irgi nieko negaminu...
laurindre, Šokoladinio trupinėlio pagrindas ir man toks pats gavosi, tad greičiausiai taip ir turi būti...
Vovere, o mano vyrui dzin - gaminu valgyti - gerai, negaminu - irgi nieko baisaus
zuikipuiki, sviesto riebumas iš tiesų galėjo turėti įtakos kietumui - aš paprastai naudoju berods 72% riebumo Ventos sviestą (ar riebalų mišinį

) - jis man skaniausias ir ne per kietas
Kuculi, iš esmės uždengti nereikia (beje, prirašiau ir prie recepto, nes kiekvieną kartą kas nors to paties klausia

)
cosma, man atrodo, kad baltas padažas pasiskleidžia po visą lazaniją, ir jo net neverta pilti tarp sluoksnių...

O čia atsakymas dėl "Šepardo"
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 08, 15:28)
...paprastai Šepardo pyragas ir nėra skirtas pjaustyti... Jį reikėtų daryti nedideliuose porcijiniuose indeliuose, iš kurių kiekvienas iškart ir valgytų
Pavyzdžiui, tokiuose...
Limcamca, daryčiau bet kurį patiekalą iš žuvies - nemanau, kad yra specialių patiekalų būtent su šia konkrečia žuvimi...
Gintute, o pagrindą be įdaro kepei 20 min. ir vis tiek neiškepęs buvo?

Teoriškai tikrai turėjo iškepti...