ingutei, atraižų greičiausiai nesigavo dėl to, kad tešlą per storai kočiojai... Kuo ploniau iškočioji, tuo didesnis lakštas gaunasi, o tuo pačiu ir atraižų lieka... Kremo ir man daug gavosi, bet aš jį tiesiog tolygiai paskirsčiau ant visų lakštų ir lengvai paspaudžiau... Na gal kitą kartą (jei dar pasiryši) pavyks geriau... 
 Salvi
 Salvi, džiaugiuosi, kad žuvis pavyko 

 Ir aš tikrai ne profesionali virėja, o tik profesionali finansininkė 
 Liova
 Liova, labai malonu, kad kiauliena korėjietiškai gavosi skani 

 O kaip tinginys?
birdie, ačiū 

  Tikiuosi ir kiti patiekalai puikiai pavyks 
 cosma
 cosma, labai džiaugiuosi, kad lietiniai ir balandėlių apkepas jums patiko 

  Sūrelį į makaronus dėjau Mūsų tepamą varškė su žalumynais...
Net, bruknių padažą ir aš teturėjau pirktinį, bet vis tiek buvo skanu 
 Asarele
 Asarele, visoms dariusioms "Marsą" taip gavosi - čia greičiausiai karamelė taip pasielgė... 

 Na bet skoniui tai nepakenkė 
 Burbuk
 Burbuk, Šepardo pyragai tikrai geras dalykas 

 Džiaugiuosi, kad patiko 
 Comma
 Comma, man, tiesą sakant, mililitrais patogiau matuoti, nei sverti (gal todėl, kad neturiu normalių svarstyklių...) - vieną kartą kresteli ir daugiau miltai gi nebesusispaudžia 
 LINUTUKE
 LINUTUKE, aš tai nemėgstu tų pirktinių biskvitų būtent dėl jų nenatūralaus purumo - nuo didesnio drėgmės kiekio iš jų nieko nebelieka... 

 Pamėgink kitą kartą pati išsikept biskvitą 
 Gilute
 Gilute, dar kartą peržiūrėjau recepto 
originalą - na tikrai tešlai reikia tiek produktų, bet dabar jau nebeatsimenu, kaip aš dariau... Gal tikrai pamėgink kokio kito pyrago tešlą 

 Pavyzdžiui, 
šito  Mama_Tania
 Mama_Tania, bandelių purumas, mano nuomone, priklauso nuo miltų kiekio - jei padauginai, tešla ir gavosi ne tokia puri... Aš mieliau palieku tešlą lipnią, bet tada kepiniai gaunasi minkšti 
