Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

nereikia nieko pasizadeti,nes dazniausiai taip ir buna,viskas nuo pirmadienio neberukai,bet jau antradieni ziurek cigarete burnoj..Manau reikia,kad ateitu tam tikras laikas biggrin.gif as pvz.sumaniau ir meciau,ir jokio noro,aisku priaugau 3kg kazkur,bet nieko,jau spejau ju atsikratyti thumbup.gif biggrin.gif 4u.gif stiprybes merginos 4u.gif
Atsakyti
Rudaake, kaip gyveni? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, Kojines2, nu dar gyvenu, gyvenu g.gif Ir siandien net nerukiau dar, bet galvoje nuolat knibzda "Ar noreciau?" Atsakymas islenda - neaaa, bet pacio proceso matyt tai pasiilgau.... g.gif Kemsu i save lazdyno riesutus smile.gif Aaa, da alaus turiu.... ot bus isbandymas, gurksnoti aluti ir nerukyti tongue.gif Nes juk cigareciu pirkti tai nebemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 25, 19:38)
Sveika, Kojines2, nu dar gyvenu, gyvenu  g.gif  Ir siandien net nerukiau dar, bet galvoje nuolat knibzda "Ar noreciau?" Atsakymas islenda - neaaa, bet pacio proceso matyt tai pasiilgau....  g.gif  Kemsu i save lazdyno riesutus smile.gif Aaa, da alaus turiu.... ot bus isbandymas, gurksnoti aluti ir nerukyti  tongue.gif  Nes juk cigareciu pirkti tai nebemoku  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aga, alaus turėdama tikrai atsilaikysi lotuliukas.gif
Man teko šį šeštadienį pavartot, bet ne alaus - karšto vyno, bobelinės lašą, šampaniuko truputį - nerūkiau! Nėra noro bigsmile.gif

O dabar išvis - idealios sąlygos sveikam gyvenimo būdui - peršalau kaip turi būt, kosulys užkimusio šuns, tai spėk ar norisi? smile.gif

Sėkmės. Pranešk kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 01 25, 23:10)

Sėkmės. Pranešk kaip seksis.

Niu va, gurksnoju sau aleli, ir rukyt nenoriu thumbup.gif Turbut tik todel, kad zinau, kad ju nera g.gif
Kitas dalykas - jau kokias dvi valandas vis kazka kramtau - riesutu dar nepribaigiau, dar prie alaus kiaules ausytes.... jauciu, kad mano visi sportai tokiais rijimo tempais nueis suniui ant uodegos. BET UZTAT BUSIU NERUKANTI lotuliukas.gif
Nors, zinai, parukyt noreciau blink.gif O gal to pacio proceso? hmmmm.... Matyt proceso ... reikia koki siaudeli isikast ir atlikt ta rituala lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 25, 23:27)
Niu va, gurksnoju sau aleli, ir rukyt nenoriu  thumbup.gif  Turbut tik todel, kad zinau, kad ju nera  g.gif
Kitas dalykas - jau kokias dvi valandas vis kazka kramtau - riesutu dar nepribaigiau, dar prie alaus kiaules ausytes.... jauciu, kad mano visi sportai tokiais rijimo tempais nueis suniui ant uodegos. BET UZTAT BUSIU NERUKANTI  lotuliukas.gif
Nors, zinai, parukyt noreciau  blink.gif  O gal to pacio proceso? hmmmm.... Matyt proceso ... reikia koki siaudeli isikast ir atlikt ta rituala  lotuliukas.gif

is tv shopo ta dirbitne cigarete,kur reklamuoja ranka burna biggrin.gif juokauju 4u.gif biggrin.gif idomu,padeda?nes man tai vissiska nesamone ten..plastmases gabalas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mexxi @ 2006 01 26, 02:07)
is tv shopo ta dirbitne cigarete,kur reklamuoja ranka burna biggrin.gif juokauju 4u.gif  biggrin.gif idomu,padeda?nes man tai vissiska nesamone ten..plastmases gabalas biggrin.gif  4u.gif

Man atrodo, kad po tokios ale "cigaretes" tik dar labiau rukyti uzsinoretum lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kaip, rudaake, rezultatai tavo vakarykštės posidelkos? wink.gif Jei ką nepyk, aš nepristoju įkyriai 4u.gif

mexxi, o tu gal irgi iš "metinėjančių"?
Atsakyti
Tai kaip, rudaake, rezultatai tavo vakarykštės posidelkos? wink.gif Jei ką nepyk, aš nepristoju įkyriai 4u.gif

mexxi, o tu gal irgi iš "metinėjančių"?
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 01 26, 18:19)
Tai kaip, rudaake, rezultatai tavo vakarykštės posidelkos? wink.gif Jei ką nepyk, aš nepristoju įkyriai  4u.gif

Aik Tu, kaip tik smagu, kad rupinies manim ir mano plauciais lotuliukas.gif
Nu nieko, zinok, liuks, kadangi neturiu ka rukyti tai ir nerukau smile.gif Bet kaip bus kai kas panosej man uztrauks tai nezinau g.gif
Uztat aktyviai sportuoju, ryte bodyfleksu pratimais tiek prisitampiau, kad vos pavaikstau lotuliukas.gif

O kaip Tau paciai, jokiu noru nebera? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2006 01 26, 16:36)
Aik Tu, kaip tik smagu, kad rupinies manim ir mano plauciais  lotuliukas.gif
Nu nieko, zinok, liuks, kadangi neturiu ka rukyti tai ir nerukau smile.gif Bet kaip bus kai kas panosej man uztrauks tai nezinau  g.gif
Uztat aktyviai sportuoju, ryte bodyfleksu pratimais tiek prisitampiau, kad vos pavaikstau  lotuliukas.gif

O kaip Tau paciai, jokiu noru nebera? smile.gif

Ne, nėra noro, pati netikiu. Aš maniau, kad esu beviltiškai priklausoma. Gera naujiena ir tau - pati irgi nesi smile.gif Jei būtum - būtum kaip kulka lėkus pirkti cigarečių (ypač išgėrus alaus). Ir nesvarbu kad metas nevaikiškas - kad ir iki kokios degalinės.

Taip kad sveikinu, "turi duomenų" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 01 26, 18:46)
Ne, nėra noro, pati netikiu. Aš maniau, kad esu beviltiškai priklausoma. Gera naujiena ir tau - pati irgi nesi  smile.gif  Jei būtum - būtum kaip kulka lėkus pirkti cigarečių (ypač išgėrus alaus). Ir nesvarbu kad metas nevaikiškas - kad ir iki kokios degalinės.

Taip kad sveikinu, "turi duomenų"  4u.gif

Nu tikrai nera jokiu galvos skausmu, lomkiu vadinamu ir pan. thumbup.gif Ir antra diena kaip nerukau ir nenoriu. Kol nematau tongue.gif
Zinau, kad uzsitrauksiu dar karts nuo karto kokiam klube ar pan. blush2.gif
O kiek metu tu rukei? Dabar as skaiciuoju, hmmmm g.gif kasdieninis rukymas apie 8 metus doh.gif
Atsakyti