Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

O kiek metu tu rukei? Dabar as skaiciuoju, hmmmm g.gif kasdieninis rukymas apie 8 metus doh.gif
[/quote]

Ojooooj, baisu sakyt, bet - skirtingu intesyvumu ...14 (viešpatėliau???!!!! blink.gif )
Ne po daug, bet...
Taip kad tie tavo 8 metai yra juokas, turėtų viskas eit ore.
Atsakyti
vajėzau, ką jūs sau padarėt, kad nerūkytumėt?????????aš tai beviltiška. patarkit ir man.
Atsakyti
Siandien savim didziavausi, kad antra savaite kai nei karto dumo neuztraukiau, o po akimirkos atejo drauge ir nieko sau padaryti negalejau, taip kartodama mintyse kad nerukysiu ir uzsirukiau 4u.gif
Mane reikia izoliuoti nuo zmoniu, kokiems trims metams isvesti i dziungles, nu gal tada mesiu g.gif O rimtai tai man reikia pagalbos, pati nebesusitvarkau, gal kas zinote kaip veikia uzsikodavimas?
Atsakyti
Aš čia vis įlendu periodiškai - paerzinti kitų - nerūkau, nerūkau nerūkau tease.gif
Žinau viena - viskas įmanoma. O jei su drauge užtraukėt - reiškia gal dar nesubrendę sprendimui. Gal jaučiatės nuskriausta jei neduosit sau cigaretės. Tada man rodos be šansų neberūkyti.
Turi būti kaip tik teigiama motyvacija, o ne savęs gailėjimas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 02 24, 12:29)
Aš čia vis įlendu periodiškai - paerzinti kitų - nerūkau, nerūkau nerūkau  tease.gif
Žinau viena - viskas įmanoma. O jei su drauge užtraukėt - reiškia gal dar nesubrendę sprendimui. Gal jaučiatės nuskriausta jei neduosit sau cigaretės. Tada man rodos be šansų neberūkyti.

Turbut niekada nerukiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mathilda @ 2006 02 24, 11:31)
Turbut niekada nerukiai g.gif

Ar aš????!!!! biggrin.gif
Rūkiau. Ir dar su malonumu! 14 metų.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 02 24, 11:29)
Aš čia vis įlendu periodiškai - paerzinti kitų - nerūkau, nerūkau nerūkau  tease.gif

Visiškai pritariu. Aš irgi rūkiau 17 metų su DIDELIU malonumu, po 1-2 pakelius -per dieną, dabar jau trys metai kai nerūkau... Kas pusmetį vis pabandydavau per baliukus... Paskutinį kartą po streso praeitą rugsėjį, užtraukus kelis dūmus taaaaaaaaaip supykino, kad tos smarvės neimsiu daugaiau į rankas...
Ko reikėjo man, kad mesčiau? Vidinės motyvacijos irgi. Aišku, nemažai lėmė ir objektyvios aplinkybės - pastojau, metus maitinau. Paskui pagalvojau, kad kvaila būtų neatsisakyt šio įpročio...
Atsakyti
ojei kaip noriu mest rukyt, bet nesugebu, surukau po pakeli ir daugiau. niekas nepadeda:(
Atsakyti
Sveikos likimo drauges 4u.gif

PAgaliau ir as priejau liepto gala, kai nutariau pati atsikratyti prikalusomybes nuo sitos bjaurasties smile.gif

Rukau jau 10 metu kazkur ir daug po 0,5 arba po ciela poka kasdien doh.gif . Bandziau 3 kartus atsikartyti sio durno iprocio, bet kitu verciama, turbut todel ir nesekmingai, nes pati nemaciau tikslo, nesupratau kodel tureciau tai daryti, tiesiog nenorejau.... 2 kartus vyras ikalbejo (jis nerukantis) pirmas kartas tesesi 3 men., o antras 6men. PAskui nestumas, zindymas - tai cia jau pati nutariau, nes nuos enu laiku save buvau uzprogramavus, kad kaip tik tai is karto.... Na, o baigus - ta pati vakara uzsitraukiau doh.gif

Po dideliu isgyvenimu musu seimoje, atsidurus ligonineje su musu mazyle, pirma karta susimasciau pati apie tai. Sita mintis ilgai neapleido, tad dabar pradejau igyvendinti tai.

Nusprendziau daryti palaipsniui, nedarant streso organizmui, mazinant dozes.

Labai patiko jusu patarimai, isgyvenimai, kai perskaiciau daug jegu pasisemiau.
Labai saunu, kad yra tokiu stipriu is ko tikrai galima pasimokyti, tada ir motyvacija didesne atsiranda, kai matai, akd zmones tiek laiko ruke, o paskui atsisake 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata: 29 balandžio 2006 - 13:15
Na, aš tai uždaviau stresą organizmui, ėmiau ir nuo vakar neberūkiau. ax.gif Ajajaj, kokia nepasiruošus tam buvau, ajajaj kaip vietos neradau blink.gif Esmė tokio staigaus apsisprendimo - iš vakaro užsiregistravau į programą "mesk ir laimėsi". Turiu nerūkyti visą gegužės mėn. ir jei man pasiseks - laimėsiu kelionę į Veneciją lotuliukas.gif g.gif Iš esmės senai noriu mesti ir daug kartų bandžiau tą daryti. Visaip dariau ir mažinau dozes, ir staigiai mesdavau - niekas nepadėjo. Et... bandysiu atsilaikyti g.gif
Atsakyti
As jau daugiau nei metai neberukau. Buvau tam visai nepasiruosusi ir rukimas man savotiskai netgi patiko. Bet didziause beda ta, kad vyras nenori rukancios zmonos. Tai vadinasi mes pasitarem jis nusprende ir metem rukyti. Aisku pavartojom Acotinum. Nesakau kad buvo lengva. Mane kamavo nuotaiku kaitos. Preparatas kiek nuime tuos salutinius reiskinius. Bet dabar viskas O.K.
Atsakyti
dabar galvoju g.gif Ale, kol būnu darbe (maždaug 7-12 val. per dieną), tai nerūkau ir minties tokios nėr. Ir nieko doh.gif Jokio streso. Tai ko dabar namie turiu rūkyt? g.gif doh.gif Nieko panašaus schmoll.gif nusipirksiu šian širdies lašiukų, kad ramesnė būčiau ir psio. schmoll.gif
Atsakyti