As tai meciau rukyt mazdaug pries 3 metus. Bet kaip jau sunkiai, tai siaubas net prisimint!!!! Kazkaip nusprendziau, kad laikas baigt save nuodyt ir tiek. Dar kartais plaucius skaudedavo, tai galvojau, kad gal geriau mesiu, nei koki plauciu vezi isitaisysiu. Tai va tuo metu dar kaip tik buvau baigus mokslus ir nesusiradus darbo, tai istisas dienas sededavau namie. Manau, akd buvau issirinkus labai netinkama laika. Tai as visas dienas galvodavau tik apie tai kiap noriu rukyt,visur matydavau rukancius zmones, kvepuodavau tais ju dumais. Man net galva svaigdavo kaip norejau susrukyt, bet laikiausi didvyriskai. Esu net kelis kartus verkus is to noro parukyt. Tiesa per ta pirma menesi surukiau 1 cigarete per baliuka, nes kai isgeriau alkoholio is vis nebegalejau valdytis. Na po to kokius puse metu is vis nerukiau nei vienos. Paskui retkarciais surukydavau po kokia 1-2 cigaretes, bet tik per didelius didelius balius. Bet negerus alkoholio jokio potraukio nebebudavo. Bet cia gal tik po kokiu 7 menesiu, kad nebebudavo potraukio rukyt. O po kokiu 1.5 metu vel pardejau surukyti po kelias cigaretes per baliukus. Bet tik, niekada dar metus rukyt nerukiau pati viena. O dabar laukiuosi, tai zinoma nerukau, nors kazkodel kelis kartus buvau pagalvojus, kad noreciau. Bet tikrai nebenoriu daugiau taip iklimpt. Labai stengsiuos pagimdzius nerukyti net per balius, akd neiprast paskui ir paprastai.
QUOTE(Kopa @ 2005 03 18, 15:21)
Aš mečiau prieš 1,5 metu, kai pastojau. Bet dabar jau antras menuo laukiu sukandus dantis, kai vyras iš darbo grįžta, kad galėčiau parūkyt
Aš dar vaiką šiek tiek maitinu- mane nušauti reikia, bet vis tiek kasdien po cizą surūkau. 

Man ir panasiai budavo

Na as tai meciau gana savotisku budu. Nezinau gal kas ir aprase cia toki bet nepykit jei pasikartosiu. Viena diena surukiau labai daug cigareciu mazdaug 5 kart daugiau negu iprastai. Tai man pasidare taip bloga kad apie jokius dumus pagalvot negalejau. Bet vistiek buvo uzejusi kokia savaite kai labai labai norejosi sugriesinti, bet istverus ja viskas toliau buvo paprasta. Tiesa, atsisakyti iprocio kaip reklamoje sakoma "ranka-burna" buvo sunkiausia, bet labai norint - imanoma.
Sekmes visom metanciom!
Sekmes visom metanciom!
įdomu kaip sekasi jums.. aš vis paskaitydavau, pasidomėdavau, pačiai labai artima šita tema.
Erszebeth- tikiuosi tau pavyks, bet tai primena žiauriausią kada nors girdėtą mazochizmą.
super- tavo būdas man priimtiniausias- mesti atgal ir sakyt kad parookysiu rytoj. jei jūs merginos ne prieš, ryt pradėsiu nerūkyt ir guosiuosi čia, nes nelabai turiu kam guostis (visi žino kad mečiau, o aš pasislėpusi viena sau traukiu dūma su baisiom sąžinės graužatim)
nenoriu jokių vakarėlių, kiek kartų buvau metusi, per vakarėlį viena, kitą dieną jau ir perku pakelį... imsiu po 3lt i dieną ir mesiu į taupyklę.. gal po to išvažiuosiu į kokią kelionę autiku, nelabai brangu, bet atsigausiu..
iki pasimatymo rytoj!
p.s. ar galime švęsti tavo pergalę supergirl???
Erszebeth- tikiuosi tau pavyks, bet tai primena žiauriausią kada nors girdėtą mazochizmą.
super- tavo būdas man priimtiniausias- mesti atgal ir sakyt kad parookysiu rytoj. jei jūs merginos ne prieš, ryt pradėsiu nerūkyt ir guosiuosi čia, nes nelabai turiu kam guostis (visi žino kad mečiau, o aš pasislėpusi viena sau traukiu dūma su baisiom sąžinės graužatim)
nenoriu jokių vakarėlių, kiek kartų buvau metusi, per vakarėlį viena, kitą dieną jau ir perku pakelį... imsiu po 3lt i dieną ir mesiu į taupyklę.. gal po to išvažiuosiu į kokią kelionę autiku, nelabai brangu, bet atsigausiu..
iki pasimatymo rytoj!
p.s. ar galime švęsti tavo pergalę supergirl???

Na as kazkaip net nenorejau mesti rukyti,nes siaip dazniausiai rukydavau tik savaitgaliais,na budavo kad ir paprastom dienom uztraukdavau hei iseidavau is namu,nes namie nerukau.Mano tetis pries rukyma!Tai va viena diena as prisidegiau iprasta cigarete,surukiau tik puse ir uzgesinau nes kazkaip "neskanu" buvo rukyti...antros nekilo noras uzsidegti,galvojau ai jei nenoriu tai ir nerukysiu...tai jau tas nenoriu eina trecia savaite,kazkaip nenoriu visai as tu cigareciu jau,gerai kad taip savaime isejo.O rukiau as apie 6 metus.Dabar jauciuosi gerai...tik kai uzuodziu cigareciu dumus net britku pasidaro...fee
Na nezinau ar taip ilgai tas mano "nenoriu" tesis,gal vel uzsimanysiu koka diena uztraukti dumeli...bet geriau jau neuzsimanyciau
jei meti rukyt tai visam laikui
o kaip sakoma mesti rukyti nera sunku, jau pati esu koki 100 kartu metusi

Rukiau su mazom pertraukom nuo 15 metu. Kelis kartus esu metus 9 menesiams, ta prasme ne vasaros sezonu nerukau, o vasara vel prie cigaretes. Taip praktikavau pora sezonu. Dabar vel meciau ir turbut daugiau nei 9 men nes pastojau. O kai pagimdysiu ir baigsiu maitint, tikiuosi nebetraus rukyti.
Man didele itaka turi draugai kurie visi be isimties ruko, tai kokiam baliuke ar gamtoj labai smagu parukyti visiems ar su kokia drauge i bara nulekus prie kavos puodelio ar vyno taures .... Oi, jau pasiilgau sito...
Man didele itaka turi draugai kurie visi be isimties ruko, tai kokiam baliuke ar gamtoj labai smagu parukyti visiems ar su kokia drauge i bara nulekus prie kavos puodelio ar vyno taures .... Oi, jau pasiilgau sito...

neištvėriau
blin, ka man daryt? nerūkiau iki 11h ryto,o po to pasivaišinau, ir po to nusipirkau vėl naują pakelį.. tai dabar atidėsiu iki šeštadienio..
kas blogiausia, mano draugai tai nerūko, draugės retai kada užsimano, tada aš jas pavaišinu.. bet man lomkės nerealios.. nors prie draugo, prie šeimos irgi nerūkau, bet kadangi su jais negyvenu... tai darbe ir kai būnu viena.. nėr blogiau, reikia nebebūti vienai, bo neištversiu.. bjaurus tas dūmas, baisiaineskanu pasidarė šiandien, turbūt sąžinė užgraužė

kas blogiausia, mano draugai tai nerūko, draugės retai kada užsimano, tada aš jas pavaišinu.. bet man lomkės nerealios.. nors prie draugo, prie šeimos irgi nerūkau, bet kadangi su jais negyvenu... tai darbe ir kai būnu viena.. nėr blogiau, reikia nebebūti vienai, bo neištversiu.. bjaurus tas dūmas, baisiaineskanu pasidarė šiandien, turbūt sąžinė užgraužė

Sveikutes, noriu prie jusu prisijungti. Jau savaite kaip meciau rukyti. Jauciuosi tragiskai ir jauciu, kad si vakara galiu paluzti, nes su bendradarbiais einam pasedet vakare i bara. Kadangi darbe niekada nerukydavau, tai sunkiausia yra istverti vakarus. Kai tik gristu po darbo namo, taip viena mintis galvoje - parukyti. Vyras jau nuo nauju metu neruko ir visa laika man zyze, kad turiu mest. As aisku ir pati noriu, bet kad baisiai sunku.
Kazkuri jau cia rase, kad baisi apatija apima. Tikra tiesa, atrodo tik miegociau ir nieko daugiau nenoriu. Tiesa, dar viena beda valgymas. Slamsciau viska is eiles, bet labai baisu, kad paskui nebetilpsiu i rubus.
Zodziu tikraas kosmaras. Ir man zinot kas baisiausia, kad as visai nejauciu kazkokiu privalumu. Vyras sako, kad skonio receptoriai atsigauna ir pradedi tikraji skoni jaust, bei uosle jautresne pasidaro. Nu man nieko
, man tik atrodo kazkaip vis bloga ir burna dziusta
. O ta kramtoma guma tikrai padeda? Gal reikia nusipirkti
Kazkuri jau cia rase, kad baisi apatija apima. Tikra tiesa, atrodo tik miegociau ir nieko daugiau nenoriu. Tiesa, dar viena beda valgymas. Slamsciau viska is eiles, bet labai baisu, kad paskui nebetilpsiu i rubus.
Zodziu tikraas kosmaras. Ir man zinot kas baisiausia, kad as visai nejauciu kazkokiu privalumu. Vyras sako, kad skonio receptoriai atsigauna ir pradedi tikraji skoni jaust, bei uosle jautresne pasidaro. Nu man nieko

Na jau trys savaites kaip nerukau,ir visai nesinori bent jau dabar...tik va varau ryt su draugem i kluba...o tada gal jau ir kils noras parukyti
mano drauges ruko o su jom labai smagu budavo pasisnekuciuoti,uztraukti dumeli
...va to kazkaip truksta
bet siaip kaip pacio nikotino man visai nereikia ir jokiu "lomkiu" nejauciu
na manau cia yra mano prichologinis pripratimas prie cigareciu...smagu kompanijoj su draugais parukyti

Labas,visom.Va ir aš nusprendžiau prisijungt prie jūsų diskusijos.Aš irgi galvojau,kad lomkes nejauciu,kol nesupratau,del ko pasidariau irzlesnė.Kai bandau mest rūkyt,tai vaikštau po namus nepatenkinta,pikta
visi namiškiai erzina..Dar sunku mest rūkyt,del to,kad aplinkui draugės,bendradarbės rūko, o ir tikrai jus pastebėjot,cia labiau tas psichologinis pripratymas: kur nors gamtoj ar bare...koja už kojos...
o po to

Iki nėštumo rūkiau 9metus
, bet kai pastojau savaime aišku buvo, kad reikia mesti. Noras rūkyti aišku kurį laiką persekiojo, atsisėdus į mašiną nevalingai pradėdavau knistis po rankinuką ieškodama cigarečių. Dabar jau pagimdžiau, maitinti vaikelį norėčiau bent jau pusę metų. Visi sako, kad čia puiki proga mesti ir nebepradėti rūkyti, bet aš savęs neapgaudinėju ir nesakau, kad tikrai mesiu. Sakau, kad būtų gerai, o kaip išeis bus matyti

Visalaik buvau pasyvi rūkytoja... Tai tik prie kompanijos ir tetraukdavau
Tiesa sakant jau kuris laikas, tiksliau visas menuo kaip nei vieno nikotino dūmelio mano burnoj.... Sakiau viskas!!! Nėr čia ko nuodytis, o ir smirda galų gale.....