Pastojimas puiki galimybe mesti, bet as kazkaip noreciau bent kokius tris menesius pries pastojant nerukyti. Kazkaip atrodo ramiau butu, jei organizmas nors kiek prasivales butu. Labai noriu vaikelio, bet net ir tas noras nenugali
. Labai grauziuos del to, kad tokia silpna esu
. Vyras, vat eme ir mete. O man nors tu ka. Savaite istempiu nerukius, o tik papuolu i draugu kompanija ar su bendradarbiais kur nueinu ir kazkas pradeda rukyti ir viskas, vel gristu prie to pacio.
vaje, kaip noreciau mest rukyt
nu bet negaliu, neisivaizduoju ryto, be kavos ir cigaretes dantyse
nors mano vyras neruko visiskai, o as kaip garvezys traukiu
ir baigia mane uzgraust kad mesciau
tiesa bandziau mes, bet tik viena diena vos istveriau, nes mintis tik ir sukosi apie rukyma
o jei dar
tai isvis po pakeli per vakara sutraukt , isivaizduoju kokie pas mane plauciai
Aš norėčiau mesti
Mes su vyru rukem.Po vestuviu,kurios buvo gruodzio 29,seke nauji metai,tai tu rukalu jau per akis buvo,net bloga.Lygiai 24val. per naujuosius surukem po paskutine cigarete ir pasakem - viskas,prasideda naujas gyvenimas.Taip istveriau daugiau nei 2 metus,o vyras iki siol neruko.Dabar esu pasyvi rukale.Prie kompanijos,baliukas...Bet man tai nepatinka ir zadu vel mesti rukyti.Si karta gal visam laikui
o aš mečiau.. ir gerai padariau.. tikiuosi nerūkysiu amžinai.. lomkės buvo superilgai- diena nakti ir diena nakti.. nu turbut 3,5 paros.. o paskui stengiuosi nežiūrėt kaip kiti rūko.. sau bandau taikyti įtaigos metoda, kaip jie smirda
bet šiaip jaučiuosi kaip narkomanė kokia..negi aš niekad nepamiršiu kaip gera atsipalaiduot užsirūkius?
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 13:18)
Manau, taip
QUOTE(lepune @ 2005 04 07, 14:25)
Tai vienas iš tų ženklų, kad tavo organizmui jau nebereikia nikotino. Belieka tik psichologiškai to poreikio atsikratyt
Sėkmės!
As rukau nuo 14 metu, man dabar tuoj bus 22. Buvau metus pusmeciui bet ir vel rukau. Tada kai meciau tai viena diena parukiau ir sau pasakiau kad nenoriu rukyt ir nerukysiu, ir kazkaip as pusmeti nerukiau. Bet poto atejo vasara nuvaziavom prie juros ir kazkaip automatiskai cigarete vel dantyse. nesu as jau uzkietejus rukale, bet i diena 3-4 cigaretes surukau. Jei koks baliukas tai ir visas pakelis dumais pareina.
Na si savaitgali bus 5 savaites kaip as be "dumu"
jauciuosi gerai,pagunda kyla tik savaitgaliais,kai matau kaip apilnkui visi draugai skaniai ruko
bet kazkaip susilaikau ir neprisidegu cigaretes,pagalvoju na kas man nuo to bus geriau,juk jau tiek laiko iskentejau...
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau,siaip man patinka rukyti,patinka pats tas veismas...
na jei as vis kartais pagalvoju apie cigaretes reiskia vistiek kazkada as vel uztrauksiu dumeli...na pakolkas butu gerai bent jau puse metu padaryti pertrauka...o jei man iseitu ir ilgiau,tai butu tik gerai
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau,siaip man patinka rukyti,patinka pats tas veismas...
QUOTE(ViChy @ 2005 04 22, 18:54)
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau...
...na pakolkas butu gerai bent jau puse metu padaryti pertrauka...o jei man iseitu ir ilgiau,tai butu tik gerai

...na pakolkas butu gerai bent jau puse metu padaryti pertrauka...o jei man iseitu ir ilgiau,tai butu tik gerai
Tai tada nesakyk, kad visam laikui metei
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 22, 18:04)
Na ne taip parasiau...norejau parasyti-ar meciau visam laikui rukyti,nezinau...
[COLOR=blue]As irgi rukau
Bet mest turbut nesugebeciau
liudna be mielojo cigariuko
Juk taip faina pasidaryt puodeli kavos ir sutraukt cyziuka
Aišku, kad faina
Bet žinok, praėjo mėnuo ir to net neprisimenu
O šiaip tai ištikrųjų tam reikia pribręsti. Aš taip pat galvojau, kad nesugebėsiu taip nei iš šio, nei iš to mest. Taip imt vieną dieną ir neberūkyt...
Bet, kažkaip tai vieną dieną pagalvojau : o gal jau laikas... Arba dabar, arba niekada
ir viskas... tą dieną cigarečių jau nebepirkau
O šiaip tai ištikrųjų tam reikia pribręsti. Aš taip pat galvojau, kad nesugebėsiu taip nei iš šio, nei iš to mest. Taip imt vieną dieną ir neberūkyt...