Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Pastojimas puiki galimybe mesti, bet as kazkaip noreciau bent kokius tris menesius pries pastojant nerukyti. Kazkaip atrodo ramiau butu, jei organizmas nors kiek prasivales butu. Labai noriu vaikelio, bet net ir tas noras nenugali brunette.gif . Labai grauziuos del to, kad tokia silpna esu doh.gif . Vyras, vat eme ir mete. O man nors tu ka. Savaite istempiu nerukius, o tik papuolu i draugu kompanija ar su bendradarbiais kur nueinu ir kazkas pradeda rukyti ir viskas, vel gristu prie to pacio. sad.gif
Atsakyti
vaje, kaip noreciau mest rukyt g.gif nu bet negaliu, neisivaizduoju ryto, be kavos ir cigaretes dantyse doh.gif nors mano vyras neruko visiskai, o as kaip garvezys traukiu sad.gif ir baigia mane uzgraust kad mesciau smile.gif tiesa bandziau mes, bet tik viena diena vos istveriau, nes mintis tik ir sukosi apie rukyma ax.gif o jei dar drinks_cheers.gif tai isvis po pakeli per vakara sutraukt , isivaizduoju kokie pas mane plauciai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 20 balandžio 2005 - 21:55
Aš norėčiau mesti unsure.gif
Atsakyti
Mes su vyru rukem.Po vestuviu,kurios buvo gruodzio 29,seke nauji metai,tai tu rukalu jau per akis buvo,net bloga.Lygiai 24val. per naujuosius surukem po paskutine cigarete ir pasakem - viskas,prasideda naujas gyvenimas.Taip istveriau daugiau nei 2 metus,o vyras iki siol neruko.Dabar esu pasyvi rukale.Prie kompanijos,baliukas...Bet man tai nepatinka ir zadu vel mesti rukyti.Si karta gal visam laikui g.gif
Atsakyti
o aš mečiau.. ir gerai padariau.. tikiuosi nerūkysiu amžinai.. lomkės buvo superilgai- diena nakti ir diena nakti.. nu turbut 3,5 paros.. o paskui stengiuosi nežiūrėt kaip kiti rūko.. sau bandau taikyti įtaigos metoda, kaip jie smirda thumbup.gif bet šiaip jaučiuosi kaip narkomanė kokia..negi aš niekad nepamiršiu kaip gera atsipalaiduot užsirūkius?
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 13:18)
p.s. ar galime švęsti tavo pergalę supergirl??? thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Manau, taip blush2.gif 4u.gif Nors ne per seniausiai vieną vakarą sutraukiau porą cigariukų smoke.gif Bet tai nieko tokio, manau, nes tai nieko nepakeitė. Tikrai nepradėjau vėl rūkyt, o be to ir dūmas jau nebe toks skanus, kaip anksčiau schmoll.gif Tai taip pagalvojau, kad tikrai nebepradėsiu kasdien rūkyt, nebent tik prie progos alc.gif rolleyes.gif Nors... kaip sakant, niekada nesakyk - niekada ax.gif

QUOTE(lepune @ 2005 04 07, 14:25)
bjaurus tas dūmas, baisiaineskanu pasidarė šiandien, turbūt sąžinė užgraužė doh.gif

Tai vienas iš tų ženklų, kad tavo organizmui jau nebereikia nikotino. Belieka tik psichologiškai to poreikio atsikratyt sunglasses2.gif
Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 22 balandžio 2005 - 09:56
As rukau nuo 14 metu, man dabar tuoj bus 22. Buvau metus pusmeciui bet ir vel rukau. Tada kai meciau tai viena diena parukiau ir sau pasakiau kad nenoriu rukyt ir nerukysiu, ir kazkaip as pusmeti nerukiau. Bet poto atejo vasara nuvaziavom prie juros ir kazkaip automatiskai cigarete vel dantyse. nesu as jau uzkietejus rukale, bet i diena 3-4 cigaretes surukau. Jei koks baliukas tai ir visas pakelis dumais pareina.
Atsakyti
Na si savaitgali bus 5 savaites kaip as be "dumu" thumbup.gif jauciuosi gerai,pagunda kyla tik savaitgaliais,kai matau kaip apilnkui visi draugai skaniai ruko smoke.gif bet kazkaip susilaikau ir neprisidegu cigaretes,pagalvoju na kas man nuo to bus geriau,juk jau tiek laiko iskentejau... ax.gif
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau,siaip man patinka rukyti,patinka pats tas veismas... brunette.gif na jei as vis kartais pagalvoju apie cigaretes reiskia vistiek kazkada as vel uztrauksiu dumeli...na pakolkas butu gerai bent jau puse metu padaryti pertrauka...o jei man iseitu ir ilgiau,tai butu tik gerai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 04 22, 18:54)
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau...

...na pakolkas butu gerai bent jau puse metu padaryti pertrauka...o jei man iseitu ir ilgiau,tai butu tik gerai smile.gif  mirksiukas.gif

Tai tada nesakyk, kad visam laikui metei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 22, 18:04)
Tai tada nesakyk, kad visam laikui metei  mirksiukas.gif

Na ne taip parasiau...norejau parasyti-ar meciau visam laikui rukyti,nezinau... biggrin.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]As irgi rukau smile.gif Bet mest turbut nesugebeciau sad.gif liudna be mielojo cigariuko smile.gif Juk taip faina pasidaryt puodeli kavos ir sutraukt cyziuka blush2.gif
Atsakyti
Aišku, kad faina rolleyes.gif blush2.gif Bet žinok, praėjo mėnuo ir to net neprisimenu mirksiukas.gif
O šiaip tai ištikrųjų tam reikia pribręsti. Aš taip pat galvojau, kad nesugebėsiu taip nei iš šio, nei iš to mest. Taip imt vieną dieną ir neberūkyt... unsure.gif Bet, kažkaip tai vieną dieną pagalvojau : o gal jau laikas... Arba dabar, arba niekada yu.gif ir viskas... tą dieną cigarečių jau nebepirkau wink.gif
Atsakyti