QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 14, 23:45)
Nesakyti... Tolimesniems žmonėms gal ir įmanoma, o kaip su artimiausiais? Viena vertus, tai ir norisi pasisakyti, nes tas žingsnis, sprendimas atrodo svarbus, atsisakymas nelengvas, todėl norisi, kad bent jau pagirtų, paskatintų, kad nors kiek daugiau malonumo iš tos situacijos išspausti.
Ką aš pasiekiau - jau beveik nebejaučiu lomkių, rūkydama "one". Silpnas galvos svaigimas, bet tikrai ne toks, kaip buvo. Manau, kai nebesvaigs iš viso, mažinsiu ir pačias "one", kol ir jos taps nebūtinos. Pilnai nugalėjusi fizinį poreikį, imsiuosi psichologinio. Mano tikslas - tapti nepriklausoma, o ne NIEKADA nerūkyti. Parūkyti "švenčių progomis", prie vyno ar alaus bokalo - ne nuodėmė, nuodėmė - negalėti nerūkyti.
Ką aš pasiekiau - jau beveik nebejaučiu lomkių, rūkydama "one". Silpnas galvos svaigimas, bet tikrai ne toks, kaip buvo. Manau, kai nebesvaigs iš viso, mažinsiu ir pačias "one", kol ir jos taps nebūtinos. Pilnai nugalėjusi fizinį poreikį, imsiuosi psichologinio. Mano tikslas - tapti nepriklausoma, o ne NIEKADA nerūkyti. Parūkyti "švenčių progomis", prie vyno ar alaus bokalo - ne nuodėmė, nuodėmė - negalėti nerūkyti.
Taip sutinku, tikrai yra sunku kazka slepti nuo artimiausiuju, juolab kai toki svarbu sprendima padarai...na, bet kiekvienam savo-as pvz, nesakau,man tuomet tik geriau, kaip sakei, nesulaukiu visokiausiu repliku:)
Geras tavo tikslas!