Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(dinaja @ 2007 02 23, 14:12)
Kazin merginos JIE taip pat verkia kai juos ilgesys aplanko? Jie taip pat rasineja ir guodziasi forumuose? Ar JIE tik tyliai inkscia uzsidare savam kambaryje?  g.gif

visokių yra...vieni tyliai, kiti galbūt išsilieja...turiu tokį draugą, kuris neslėpdamas ašarų verkia ir sako, kad nieko tame gėdingo. aš ir nesakau, kad vyrai negali verkti, bet kai per dažnai, tai užknisa...
Atsakyti
Man tai kažkaip vyriškumas ir ašaros nesiderina (aišku nekalbu apie išskirtinius atvejus). O kad jie išsiskirimus lengviau perneša tai faktas
Atsakyti
kai degtine per akis liejasi tada jie verkia biggrin.gif
nelabai tikiu vyru asarom ax.gif as isvis nelabai jais tikiu biggrin.gif
Atsakyti
atsiprasau mergaites doh.gif bet atrodo dabar as suskydau...
bet taip biski kitaip- ne tai kad skaudetu ar labai blogai man butu- tiesiog esu ismusta is veziu ir pasimetus-nezinau kaip geriau cia pasielgus g.gif
Taigi bandysiu aiskinti kame kabliukas:
Buvau apsisprendus ir manau pribrendus iseiti ir ji paleisti... Tik as apsisprendziau galutinai-1dn-galvojau 2dn vakare susitiksim ir as jam graziai viska pasakysiu.... Bet kur tau!- nuo 2dn dingo mano 'saunuolis'...
Ne-neapsigalvojau. Tiesiog dabar nezinau- negi dabar laukti ir sedet "ne veziose" kol jis paskambins ir susitiksim- ir tada ramiai viska isdestyt. Sakysit- pamirsk, jokio daugiau bendravimo su juo! Bet juk zinau kad ieskos, neduos ramybes...
O as galvojau- susitiksim- atsisveikinsim... ir galesiu sau ramiai po biski gyti...
Gal as naivumu uzsikreciau... doh.gif
Atsakyti
zizeliau,
bet tu paskaityk, ką pati parašei g.gif tu nori viską nutraukti, bet nori jam tai pasakyti į akis. sveikintina, esi labai sąžininga jo atžvilgiu, bet..nejaugi dabar lauksi, kol jis panorės apsireikšti, ir tik tada jam viską išklosi. o ką veiksi visą tą laiką belaukdama? kankinsies. gyvenk toliau. apsireikš, tai susitiksi ir pasakysi, kad toliau bendrauti nebenori. jau dabar gali pradėti sveikti, nes atsisveikinimas su juo tebus formalumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 23, 15:25)
zizeliau,
bet tu paskaityk, ką pati parašei  g.gif tu nori viską nutraukti, bet nori jam tai pasakyti į akis. sveikintina, esi labai sąžininga jo atžvilgiu, bet..nejaugi dabar lauksi, kol jis panorės apsireikšti, ir tik tada jam viską išklosi. o ką veiksi visą tą laiką belaukdama? kankinsies. gyvenk toliau. apsireikš, tai susitiksi ir pasakysi, kad toliau bendrauti nebenori. jau dabar gali pradėti sveikti, nes atsisveikinimas su juo tebus formalumas  mirksiukas.gif

vaiciuke, vat tame ir esme kad nenoriu to laikotarpio iki kada jis apsireiks. Nesikankinsiu. Bet...tikrosios ramybes nebus, nes zinosiu, kad dar ne viskas sutvarkyta, ne viskas uzbaigta.
Nezinau...gal ir nelabai suprantamai as cia... g.gif
O siaip tai gyvenu toliau- ir net labai dziaugiusi ir stebiuosi tuo- esu pakankamai rami, stabili ir noriu ir toliau tokia but-tik puikiai zinau, kad jo pasirodymas trumpam sujauks tai ir noriu kad greiciau...
Nejau as cia per naiviai blush2.gif
Atsakyti
Zizeliau man atrodo kai jis teiksis apsireikšti neik tu net susitikt su tuo pirdžium. Telefonu pasakyk trumpai ir aiskiai ir "čiau bambino" ir vsio. mad.gif Ner čiakam laiko gaišt susitikinejimam. Poto dar sunkiau bus isiskirt galvoju. Nebent tu vis dar nori jį matyt...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 23, 15:44)
Zizeliau man atrodo kai jis teiksis apsireikšti neik tu net susitikt su tuo pirdžium. Telefonu pasakyk trumpai ir aiskiai ir "čiau bambino"  ir vsio.  mad.gif  Ner čiakam laiko gaišt susitikinejimam. Poto dar sunkiau bus isiskirt galvoju. Nebent tu vis dar nori jį matyt...

gal ir kvaila... gal tai principai... bet noriu pamatyt jo issiziojusi/apsalusi/istysusi snukeli bigsmile.gif Jis tikrai nesitiki kad as visdelto sugebesiu istart sudie blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 15:55)
noriu pamatyt jo issiziojusi/apsalusi/istysusi snukeli bigsmile.gif Jis tikrai nesitiki kad as visdelto sugebesiu istart sudie  blink.gif

A nu dėl šito vaizdelio tada verta susitikt thumbup.gif
Atsakyti
Va dabar man darbukas baigiasi- taigi visoms cia sutiktoms saunioms mergytems-iki pirmadienio- gero/saunaus/mielo savaitgalio!!! thumbup.gif
ir... manau mano 'sitie' reikalai per savaitgali turetu issispresti...
Taigi-palaikykit uz mane kumstukus- kad nesuskysciau ax.gif
o 1dn parasysiu kaip sekesi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 15:34)
vaiciuke, vat tame ir esme kad nenoriu to laikotarpio iki kada jis apsireiks. Nesikankinsiu. Bet...tikrosios ramybes nebus, nes zinosiu, kad dar ne viskas sutvarkyta, ne viskas uzbaigta.
Nezinau...gal ir nelabai suprantamai as cia... g.gif

Suprantamai suprantamai biggrin.gif
Žinau tą jausmą. Man jis irgi toks buvo. Norėjau iškloti viską jam į akis, bet užteko ir laiško. Manau, buvo išsižiojęs, kai perskaitė biggrin.gif Aišku, gal ir gaila, kad nemačiau g.gif Bet už tai dabar aš rami, nes viskas jau baigta bigsmile.gif
Dabar prisiminiau, kaip buvo su mano tikruoju ilgesiu. Sėdim mes tokiam kabake (kur ir visada). Jis su drauge, aš su drauge. Mes su drauge einam parūkyt ir jis ateina su drauge, atsineša nuo baro kėdę. Aš galvoju, kad savo tai draugei atnešė, o jis šast ir atsisėda pats, draugė stovi. Aš taip garsiai ir sakau "oho, kokie vyrai šiais laikais, gerai, kad bent jau pats kėdę atsinešė" jis tik žvilgt į mūsų pusę. o aš draugei ir sakau "einam iš čia, šlykštu žiūrėti" jis tik burną atidarė ir kažką suvapėjo...užėjau už kampo ir kad pradėsiu kvatotis biggrin.gif buvo labai linksma tokį jo veidelį pamatyt.
lauk, zizeliau, verta laukti ištysusio veido, tik pažadėk, kad nesuskysi ir padarysi taip, kaip dabar žadi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 23, 17:01)
Va dabar man darbukas baigiasi- taigi visoms cia sutiktoms saunioms mergytems-iki pirmadienio- gero/saunaus/mielo savaitgalio!!! thumbup.gif
ir... manau mano 'sitie' reikalai per savaitgali turetu issispresti...
Taigi-palaikykit uz mane kumstukus- kad nesuskysciau  ax.gif
o 1dn parasysiu kaip sekesi...  mirksiukas.gif

Laikau tau spygas, kai turesiu laiko, nes reikes dirbt biggrin.gif O pirmadieni lauksim naujienu. Viskas bus gerai, pamatysi!
O man siandien vel ta nuotaika uzejo, kai jausmai ir gera nuotaika liejasi per krastus, tik siandien neapkabinsiu svetimu zmoniu, susilaikysiu, o tai pagalvos, kad prisgeriau vidury baltos dienos blink.gif biggrin.gif
Atsakyti