Sveikutės
O man kas ryta vis geriau,vis širdis ramesnė....gal dėlto kad nieko nesitikiu,nieko nelaukiu...ir viskas kas man atsitinka yra nuostabi staigmena

Kad ir vakar mano Saulytė paskambino ir sako "Kaip tu laikais?Ar tikrai jau turi bilietus vasarai? Žinai aš taip laukt pradėjau,ir nekantrauju...ir vis bijau kad pagalvosi kad aš senas

"(naujokės informuoju:mudu nesimate apie septynis metus

turim antras puses jis penkis ,o aš šešis metus draugauju.Abu nesiryžom tuoktis

ir šita vasara ruošemės pasimatymui

aš tikiuos kad nors gerais draugais liksim.)
Galiu pasakyti kad dabar su juo labai ramiai kalbuosi,"nebesuskystėju"

ir dažniausei kai man paskambina sako"Ar gali kalbėti?" O tik po to pasisveikina
Dauguma čia esate išsiskyrusios su vaikinais ir žaisdos dar labai skaudžios,arba truputi apgijusios..Linkiu kad skausmas kasdiena buktu ir nyktu,kad suvoktumėte:"Jai vaikinas nerodo dėmesio,neskambina,neklause kaip tu laikaisi...jis nevertas nieko,visiškai nieko....."Žinoma yra tokiu kurie nedrysta,kuriems sunku padaryti pradžia,ir tenka pačioms
O mano ilgesys tiek metu išielgėtas tiek metu išlauktas,ir aš vis dar bijau kad niekas nepakištu kojos "vasaros pasimatymui

" Jau atėjo ta riba kai nekankina laukimas,kai gali jam parašyti sms ir nelaukti atsakymo...nes papraščiausei žinai kad atrašys....ir nebijoti paskambinti ,nes jai neatsilieps jis perskambins kai turės galimybe...
Vaiciuke linkiu sėkmės konkurse
ヅ O mano gyvenimas skanus !