Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 25, 23:26)
O man snd visai neliudna  bigsmile.gif prabudau aisku anksti ir su pirma mintimi-apie savo sirdeles skausma,negana to, dar sianakt ji sapnavau,teisingiau mus kartu...bet kazkaip neleidau liudnoms mintims pasiekti virsaus..Todel leidau sau ligaaaaaaaai dar miegot  mirksiukas.gif stengiuosi,kuo maziau galvoti, kuo maziau blogu minciu, jas kaip imanoma veju kuo toliau..po biski mazais zingsneliais judame pirmyn  ax.gif

Zinai Just-Angel , smagu tave sitoj temoj matyti 4u.gif
Tikiuosi, kad eini link sielos zaizdu gydymo...

Ziuriu- si savaitgali daugkam silpnumai uzejo ax.gif ir RVB, ir Egliukui ir Vaiciukei...

Laikomes mergaites!!!
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 11:38)
Ziuriu- si savaitgali daugkam silpnumai uzejo  ax.gif  ir RVB, ir Egliukui ir Vaiciukei...

Laikomes mergaites!!!

Į mane tai nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif Man būna taip...Bet nieko. Dabar ant nosies konkursas dėl darbo, tai neturiu kada galvoti. Kam save varginti klausimais ir pamąstymais "o kas jeigu..." velniop schmoll.gif Matyt, jaučiu įtampą prieš lemtingą dieną, tai ir lenda visos nereikalingos mintys doh.gif
O jūs tai tikrai laikykitės, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaiciuke, o kada konkursas? Labai jaudinies? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 26, 10:44)
Savaitgali buvau su drauge susitikusi...prisikalbejau, apsiasarojau del savo situacijos jai ant peties... O ji sako, turiu as tau berniuka, butinai jus suvesiu. O dieve, pasijutau tokia nevykele  doh.gif  kad jau pati nebesugebu isbristi is nesamoniu liuno ir pati susirasti normalu zmogu.

Patikek, puikiai tave suprantu 4u.gif Va manes visi kasdiena klausineja, kaip meiles reikalai? lotuliukas.gif Lyg buciau kokia zinai vaikinu viliotoja, liute, kuri praejus po skyrybu vos porai savaiciu dabar puls kokiems penkiems iskart y gleby lotuliukas.gif Ir irgi pirsineja, taip nervina, kad negaliu. Mazdaug jei neturi vaikino, tai tau kazkas negerai doh.gif O as tiesiog tokia palaima ir ramybe jauciu budama viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 12:04)
Vaiciuke, o kada konkursas? Labai jaudinies? ax.gif

Jau trečiadienį...Nors jau metus dirbu tose pareigose (pakaitine), bet vis tiek niekas garantijos neduoda, kad laimėsiu būtent aš. tai ir graužiu įstatymus bigsmile.gif Kai nėra garantijos, tai ir jaudulys yra unsure.gif Darbas labai geras, puikus atlyginimas, pačios funkcijos man patinka. Nesinorėtų lėkti...Bet kaip bus taip...Nieko čia jau nebepakeisi. Žmogus planuoja, o dievas juokiasi biggrin.gif
Vat kaip man atrodo tu rašei, kad planavai susitikti, pasakyti, o jis kaip dingo taip dingo. Ir povisų tavo planų...Bet šitoj vietoj reikia tiesiog pamiršti. Kad tu pyksti, jis ir taip žino irnesakyk.gif Taigi geriau šypsotis ir būti laimingai...be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 12:15)
Ir irgi pirsineja, taip nervina, kad negaliu.

galetu ir man kas ka papirst... bent smagumelio butu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 12:22)
galetu ir man kas ka papirst... bent smagumelio butu...  lotuliukas.gif

Nu pirma karta dar buna juokinga, bet kai isgirsti klausima Tai ko tokia grazi mergina viena dabar, tai noris gun_bandana.gif lotuliukas.gif Siandien labai dziaugiuosi, kad savo laiska istryniau is ilgesio emeilo, nes jau buciau labai gailejusis, kad taip praskydau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 12:52)
Nu pirma karta dar buna juokinga, bet kai isgirsti klausima Tai ko tokia grazi mergina viena dabar, tai noris  gun_bandana.gif  lotuliukas.gif  Siandien labai dziaugiuosi, kad savo laiska istryniau is ilgesio emeilo, nes jau buciau labai gailejusis, kad taip praskydau rolleyes.gif

Tau gerai, kad ištrinti galėjai unsure.gif Aš jau buvau bepradedanti gailėtis, kad anąsyk jam parašiau. Bet dabar įjungiau tokį režimą "jei jau įvyko, vadinasi taip ir turėjo būti" bigsmile.gif Ir nebesigailiu nieko, nes vis tiek nieko nepakeisčiau
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 26, 13:28)
Tau gerai, kad ištrinti galėjai  unsure.gif Aš jau buvau bepradedanti gailėtis, kad anąsyk jam parašiau. Bet dabar įjungiau tokį režimą "jei jau įvyko, vadinasi taip ir turėjo būti"  bigsmile.gif Ir nebesigailiu nieko, nes vis tiek nieko nepakeisčiau

Mergaites-pagrasinkit man kuonors tongue.gif ar ka ax.gif kad nesuskysciau ir nesugalvociau jam savo pykcio islieti (vienokia ar kitokia forma)...
Jauciu, kad ta tyla ilgai nesites... bus cia kazkokia atomazga vistiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 26, 13:28)
Tau gerai, kad ištrinti galėjai  unsure.gif Aš jau buvau bepradedanti gailėtis, kad anąsyk jam parašiau. Bet dabar įjungiau tokį režimą "jei jau įvyko, vadinasi taip ir turėjo būti"  bigsmile.gif Ir nebesigailiu nieko, nes vis tiek nieko nepakeisčiau

Nu bet as zinokit tikrai nesuprantu, kaip jis nepasikeite emeilo slaptazodziu rolleyes.gif Taigi zino, kad as juos zinau, ir kad bet kada galiu ylysti 4u.gif Gal kaip tik to ir siekia lotuliukas.gif Bet daugiau tikrai nelandziosiu, as ne mazochiste ir tikrai nenoriu zinoti, ar turi kita kokia ar ne.. Labai jy myliu, bet galiu gyventi ir be jo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės oro_buckis.gif
O man kas ryta vis geriau,vis širdis ramesnė....gal dėlto kad nieko nesitikiu,nieko nelaukiu...ir viskas kas man atsitinka yra nuostabi staigmena bigsmile.gif Kad ir vakar mano Saulytė paskambino ir sako "Kaip tu laikais?Ar tikrai jau turi bilietus vasarai? Žinai aš taip laukt pradėjau,ir nekantrauju...ir vis bijau kad pagalvosi kad aš senas doh.gif "(naujokės informuoju:mudu nesimate apie septynis metus doh.gif turim antras puses jis penkis ,o aš šešis metus draugauju.Abu nesiryžom tuoktis blush2.gif ir šita vasara ruošemės pasimatymui mirksiukas.gif aš tikiuos kad nors gerais draugais liksim.)
Galiu pasakyti kad dabar su juo labai ramiai kalbuosi,"nebesuskystėju" blush2.gif ir dažniausei kai man paskambina sako"Ar gali kalbėti?" O tik po to pasisveikina lotuliukas.gif
Dauguma čia esate išsiskyrusios su vaikinais ir žaisdos dar labai skaudžios,arba truputi apgijusios..Linkiu kad skausmas kasdiena buktu ir nyktu,kad suvoktumėte:"Jai vaikinas nerodo dėmesio,neskambina,neklause kaip tu laikaisi...jis nevertas nieko,visiškai nieko....."Žinoma yra tokiu kurie nedrysta,kuriems sunku padaryti pradžia,ir tenka pačioms doh.gif
O mano ilgesys tiek metu išielgėtas tiek metu išlauktas,ir aš vis dar bijau kad niekas nepakištu kojos "vasaros pasimatymui wub.gif " Jau atėjo ta riba kai nekankina laukimas,kai gali jam parašyti sms ir nelaukti atsakymo...nes papraščiausei žinai kad atrašys....ir nebijoti paskambinti ,nes jai neatsilieps jis perskambins kai turės galimybe... wub.gif
Vaiciuke linkiu sėkmės konkurse smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2007 02 26, 13:38)
Mergaites-pagrasinkit man kuonors  tongue.gif  ar ka  ax.gif kad nesuskysciau ir nesugalvociau jam savo pykcio islieti (vienokia ar kitokia forma)...
Jauciu, kad ta tyla ilgai nesites... bus cia kazkokia atomazga vistiek...  doh.gif

Na tai isliek savo pykty kaip as anksciau..Pasiimdavau nuotrauka jo ir issakydavau viska viska ka galvodavau apie jy blogo. Zinodavau, kad nuotrauka nepapriestaraus, nepasiteisins, tai issiliedavau ir ramiau pasidarydavo blush2.gif Aisku jei kas pamatytu, tai pasiulytu jau Vasaros gatves viesbutukyje apsilankyt stupid.gif lotuliukas.gif
Atsakyti