QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 02:42)
Saunuole

Laikas viska uzgydo, jei aisku to tik nori

Siandien man kazkoks silpnumas buvo uzejes, suzinojau, kad mano ilgesiukui blogai truputy su sveikata, nesportuoja, tai jau taip uzsimaniau paguosti, pasakyti, kad viskas bus gerai, nes zinau kiek jam tas sportas reiskia, kad net parasiau laiska y emeila..

Aciu Dievui, slaptazodzio nepasikeites, tai po 5 min nuejau ir istryneu kol dar nebuvo paskaites

Zinau, kad negrazu landziot po svetimus pastus, bet nenorejau, kad gautu ta laiska, as net vos ne per prievarta jy parasiau, na noredama paguosti, bet veliau pagalvojau - jei jam to reiketu, jis juk butu vis dar su manimi, tad is praeities vel atsigreziau y ateity

Buna silpnu akimirku, tik reikia jas suvaldyti
Taigi, visos mes kartais turim silpnumo akimirku. Kadangi jos visoms uzeins, ne viena kitos ir nesmerkiam, nebent nepiktai pabaram.
O maniskis gudrus pasidare

Nuo pirmadienio isijunges Skype, tipo nenori daugiau slapstytis nuo manes, palaikyti kontakta ( nu, nebus gi ko priekaistaut, isijunge Skype, tik bendrauk

), bet ka pats man paskambintu ar parasytu pirmas tai

Ir as nerasau, as irgi nesislepiu, beveik ranka pasiekima. Pagunda didele, bet tyliu, turi rankas ir akis, gali pamatyt, kada esu pasijungus

Na, bet ir gudruolis!