Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

QUOTE(rubija @ 2007 02 25, 18:40)
Kaip smagu kad kas mane prisimena  wub.gif  aš jau vis dažniau noriu pasidžiaugti savo Ilgesiuku,o čia kaškaip vis liudna  unsure.gif  nesakau mergaitės viena kita palaiko,juk ir man kaškada buvo labai liūdna  blush2.gif  kaškaip turėčiau čia esančias palaikyti  g.gif  aš vis ilendu paskaitau ir pabėgu  doh.gif

Rubija, kad tau gera, matosi is tavo paraso. Jis man visada labai pakelia nuotaika, nes vis prisimenu, kad meile tikrai labai nuostabus dalykas...
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2007 02 25, 14:54)
Rubija, kad tau gera, matosi is tavo paraso. Jis man visada labai pakelia nuotaika, nes vis prisimenu, kad meile tikrai labai nuostabus dalykas...

Kaip graziai parasei wub.gif
Atsakyti
O man snd visai neliudna bigsmile.gif prabudau aisku anksti ir su pirma mintimi-apie savo sirdeles skausma,negana to, dar sianakt ji sapnavau,teisingiau mus kartu...bet kazkaip neleidau liudnoms mintims pasiekti virsaus..Todel leidau sau ligaaaaaaaai dar miegot mirksiukas.gif stengiuosi,kuo maziau galvoti, kuo maziau blogu minciu, jas kaip imanoma veju kuo toliau..po biski mazais zingsneliais judame pirmyn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 25, 23:26)
O man snd visai neliudna  bigsmile.gif prabudau aisku anksti ir su pirma mintimi-apie savo sirdeles skausma,negana to, dar sianakt ji sapnavau,teisingiau mus kartu...bet kazkaip neleidau liudnoms mintims pasiekti virsaus..Todel leidau sau ligaaaaaaaai dar miegot  mirksiukas.gif stengiuosi,kuo maziau galvoti, kuo maziau blogu minciu, jas kaip imanoma veju kuo toliau..po biski mazais zingsneliais judame pirmyn  ax.gif

Saunuole thumbup.gif Laikas viska uzgydo, jei aisku to tik nori thumbup.gif Siandien man kazkoks silpnumas buvo uzejes, suzinojau, kad mano ilgesiukui blogai truputy su sveikata, nesportuoja, tai jau taip uzsimaniau paguosti, pasakyti, kad viskas bus gerai, nes zinau kiek jam tas sportas reiskia, kad net parasiau laiska y emeila.. doh.gif doh.gif Aciu Dievui, slaptazodzio nepasikeites, tai po 5 min nuejau ir istryneu kol dar nebuvo paskaites lotuliukas.gif blush2.gif Zinau, kad negrazu landziot po svetimus pastus, bet nenorejau, kad gautu ta laiska, as net vos ne per prievarta jy parasiau, na noredama paguosti, bet veliau pagalvojau - jei jam to reiketu, jis juk butu vis dar su manimi, tad is praeities vel atsigreziau y ateity doh.gif rolleyes.gif Buna silpnu akimirku, tik reikia jas suvaldyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 26, 02:42)
Saunuole thumbup.gif  Laikas viska uzgydo, jei aisku to tik nori thumbup.gif  Siandien man kazkoks silpnumas buvo uzejes, suzinojau, kad mano ilgesiukui blogai truputy su sveikata, nesportuoja, tai jau taip uzsimaniau paguosti, pasakyti, kad viskas bus gerai, nes zinau kiek jam tas sportas reiskia, kad net parasiau laiska y emeila.. doh.gif  doh.gif  Aciu Dievui, slaptazodzio nepasikeites, tai po 5 min nuejau ir istryneu kol dar nebuvo paskaites lotuliukas.gif  blush2.gif  Zinau, kad negrazu landziot po svetimus pastus, bet nenorejau, kad gautu ta laiska, as net vos ne per prievarta jy parasiau, na noredama paguosti, bet veliau pagalvojau - jei jam to reiketu, jis juk butu vis dar su manimi, tad is praeities vel atsigreziau y ateity doh.gif  rolleyes.gif  Buna silpnu akimirku, tik reikia jas suvaldyti unsure.gif

Taigi, visos mes kartais turim silpnumo akimirku. Kadangi jos visoms uzeins, ne viena kitos ir nesmerkiam, nebent nepiktai pabaram.
O maniskis gudrus pasidare lotuliukas.gif Nuo pirmadienio isijunges Skype, tipo nenori daugiau slapstytis nuo manes, palaikyti kontakta ( nu, nebus gi ko priekaistaut, isijunge Skype, tik bendrauk doh.gif ), bet ka pats man paskambintu ar parasytu pirmas tai schmoll.gif Ir as nerasau, as irgi nesislepiu, beveik ranka pasiekima. Pagunda didele, bet tyliu, turi rankas ir akis, gali pamatyt, kada esu pasijungus biggrin.gif Na, bet ir gudruolis!
Atsakyti
Aš irgi visai nieko ax.gif Trupučiuką dar liūdna, bet nieko...Prieš akis sunki darbo savaitė, taigi nebus kada mąstyti. Pastebėjau, kad liūdniausia būna, kai nors truputį alkoholio išgeriu. Vakar sušilimui įsipyliau taurelę, išgėriau ir jau liūdžiu unsure.gif Taigi metu visus alkoholius ir gyvenu linksmai bigsmile.gif
Geros jums darbo savaitės, mažiau liūdesių, mažiau bereikalingų minčių, mažiau skausmo 4u.gif
Atsakyti
labas rytukas, kaip gaila, kad namie interneto neturiu - negaliu pasisemti is jusu palaikymo...
savaitgali rase jis, nelabai supratau ko nori is manes ir ko tikisi, ir kaip man reaguoti...bet per daug nepasidaviau jausmas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2007 02 26, 10:21)
labas rytukas, kaip gaila, kad namie  interneto neturiu - negaliu pasisemti is jusu palaikymo...
savaitgali rase jis, nelabai supratau ko nori is manes ir ko tikisi, ir kaip man reaguoti...bet per daug nepasidaviau jausmas  cool.gif

papasakok aiskiau, primink kokia ten pas tave dabar 'stadija' g.gif

as irgi namie neto neturiu- tai visa savaitgali taip ilgejausi jusu visu... 4u.gif
Atsakyti
Zizelius labukas, tai ar pasirode tavo tas... anas... nezinau net kaip ir pavadint g.gif
Atsakyti
Savaitgali buvau su drauge susitikusi...prisikalbejau, apsiasarojau del savo situacijos jai ant peties... O ji sako, turiu as tau berniuka, butinai jus suvesiu. O dieve, pasijutau tokia nevykele doh.gif kad jau pati nebesugebu isbristi is nesamoniu liuno ir pati susirasti normalu zmogu.
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 26, 10:42)
Zizelius labukas, tai ar pasirode tavo tas... anas... nezinau net kaip ir pavadint  g.gif

Sveikutes visos! Net nepasilabinau atejus doh.gif

O mano 'brangiausiasis' nepasirode...
Taigi siandien lygiai savaite kaip jokiu ziniu is jo...
Na tegul ir eina jis velniop!!! bigsmile.gif
Na, gi pati buvau jau nusprendus iseiti, bet kad taip viskas bus... nesitikejau... kazkaip kvailai...
Bet dziaugiuosi, kad nepaskambinau, neisdejau i suns dienas. Kas gi nuo to pasikeistu... tik paciai skaudziau butu... schmoll.gif
Atsakyti
zizelius, dingimas savaitei jau netelpa i jokius remus!!! Yra gera proga pradet is naujo viska be jo. Vat pvz. uz poros dienu kovo 1. jei dar iki tada nepasirodo - vsio! Prasideda pavasaris, pradek ir nauja gyvenimo etapa be to asilo, su gera nuotaika ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti