QUOTE(Pieve @ 2007 02 25, 10:36)
Labas rytas visoms. Jaučiausi ir rami, ir stipri, ir graži... O šiandien staiga toks ilgesys ir liūdesys užplūdo, kad nerandu sau vietos. Namų tvarkyti negaliu, skaityti, kažkur išeiti nesinori. Norisi tik tyliai kamputyje pasislėpti ir verkti, verkti...
Labas rytukas

Jeigu nori paverkt - tai verk..Nevarzyk saves

Nes anksciau ar veliau issiliesi

O kai pajusi, kad jau nebenori verkt, kad palengvejo, susikaupsi ir vel busi ir rami, ir stipri, ir grazi

Visoms buna sunkiu akimirku, bet ju su laiku vis mazeja ir mazeja, ir tas labai gerai
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 25, 12:00)
Sveikos..
Man vakar kažko širdį suspaudė. Esu toks prieraišus žmogeliukas, labai sunkiai paleidžiu žmones, su kuriais bendrauju. Jei koks draugas išvyksta į užsienį, porą mėnesių nerandu sau vietos, nors jam esant Lietuvoje susitikdavom retai. Ir vakar toks liūdesys užėjo, kad baisu

Pagalvojau, kad viskas galėjo būti kitaip. Juk galėjom tiesiog kartais susitikti kad ir su visa kompanija, papliurpti apie orą ir pan., o dabar....Netikiu, kad susitikę įstengsim pasakyti vienas kitam "labas". Nors iš esmės šiandien jau geriau. Mąstau blaiviai. Jei taip nutiko, vadinasi taip ir turėjo būti. Reikės perskaityti savo ankstesnius postus, kur buvau tokia stipri. Nieko, stipri esu ir dabar. tikrai jam nerašysiu ir labai džiaugiuosi, kad jo numerio mano telefone nebėra. Čia tik šiaip išsiliejau, bet žinau, kad viskas praeis, tiesiog liūdesys užpuolė ir tiek
Prisirisimas labai blogai

Anksciau ar veliau visus zmones, kurie mus supa tenka paleisti - del paciu yvairiausiu priezasciu..Negalvok apie tai, kaip galejo buti - tau nuo to pliurpimo apie ora tikrai nebutu buve geriau, patikek manim. Kam lemta nutikti, tas ir nutinka, matyt taip buvo geriausia issiskirti ir niekada nesigailek to. Nesigreziok y praeity, nes salia turi dabarty ir ateity, kam tau bereikalingos mintys ir prisiminimai?