Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys-6

As ir labai tikiuosi, kad galesime pradeti nauja tema po kiek laiko, kokios mes laimingos ir stiprios..arba KAS NENUZUDE-PAADRE DAR STIPRESNEMIS !!! drinks_cheers.gif
Jau nelabai noriu kapstytis po savo istorija, ja paskelbiau: kertele sielai:mano vyrui reikia ir manes ir kitos)..bet maziau cia apie ji smile.gif nes blogiausias budas ilgetis zmogaus - tai buti su juo kartu ir suprasti, ka djis niekada nebus tavo..

Stengiuosi vadovautis protingomis mintimis:
" [B][I]Gali buti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus zmones iki tol, kol sutiksime ta vieninteli, kad kai tai atsitiks - mes butume Jam uz tai dekingi" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just-Angel @ 2007 02 24, 19:08)
Na,kagi jungiuos ir as prie jusu mielosios  4u.gif

uztenka vienai rasineti ir kapstytis..Ziuriu, kiek cia jusu daug  bigsmile.gif  ir kaip viena kita sauniai palaikote  4u.gif 
Tikiuosi ir man bus lengviau su jumis papliurpus ir pades atitolinti savo mintis nuo jo! ir stengtis is visu visu visu jegu, nepasiduoti ir buti stipriai..susilaikyti nuo rasymu zinuciu, nuo gyvenimo praeitimi ir mylejimo praeities,kurios dabar jau nebera..Tikiuosi jusu padedama padeti sau, islipti is tos beprotybes, nes kitaip ji mane pavers beprote  doh.gif

Sveikinu prisijungusi prie musu 4u.gif Visu pirma uzjauciu, kad ir tau tenka isgyventi sy kosmara verysad.gif Bet tam ir buriames, kad visos butume stipresnes ir greiciau pasveiktume nuo tu nelaimingu jausmu 4u.gif O protingos mintys tikrai labai labai padeda, todel pati esu taip pasinerusi y meiles psichologija, savianalize, nes tikrai manau, kad patirtum tikra meile tenka iskesti ne viena likimo smugy, kad nusipelnytum tos malones ir tinkamo zmogaus. Galu gale, kad pacios suprastume, ko mums reikia, ismoktume branginti ir nesavanaudiskai myleti mirksiukas.gif Jei slysi y dugna, prasau duok ranka ir mes padesim islipti ir tau is tos duobes 4u.gif
Atsakyti
group.gif
jauciuosi tokia rami,kai negaunu jokiu ziniu is jo..ir sirdis ramiai plaka, ir streso nera..ir galiu susikaupti atsiduoti darbams 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Jaučiausi ir rami, ir stipri, ir graži... O šiandien staiga toks ilgesys ir liūdesys užplūdo, kad nerandu sau vietos. Namų tvarkyti negaliu, skaityti, kažkur išeiti nesinori. Norisi tik tyliai kamputyje pasislėpti ir verkti, verkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieve: 25 vasario 2007 - 09:36
Sveikos..
Man vakar kažko širdį suspaudė. Esu toks prieraišus žmogeliukas, labai sunkiai paleidžiu žmones, su kuriais bendrauju. Jei koks draugas išvyksta į užsienį, porą mėnesių nerandu sau vietos, nors jam esant Lietuvoje susitikdavom retai. Ir vakar toks liūdesys užėjo, kad baisu doh.gif Pagalvojau, kad viskas galėjo būti kitaip. Juk galėjom tiesiog kartais susitikti kad ir su visa kompanija, papliurpti apie orą ir pan., o dabar....Netikiu, kad susitikę įstengsim pasakyti vienas kitam "labas". Nors iš esmės šiandien jau geriau. Mąstau blaiviai. Jei taip nutiko, vadinasi taip ir turėjo būti. Reikės perskaityti savo ankstesnius postus, kur buvau tokia stipri. Nieko, stipri esu ir dabar. tikrai jam nerašysiu ir labai džiaugiuosi, kad jo numerio mano telefone nebėra. Čia tik šiaip išsiliejau, bet žinau, kad viskas praeis, tiesiog liūdesys užpuolė ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 02 25, 10:36)
Labas rytas visoms. Jaučiausi ir rami, ir stipri, ir graži... O šiandien staiga toks ilgesys ir liūdesys užplūdo, kad nerandu sau vietos. Namų tvarkyti negaliu, skaityti, kažkur išeiti nesinori. Norisi tik tyliai kamputyje pasislėpti ir verkti, verkti...

Labas rytukas 4u.gif Jeigu nori paverkt - tai verk..Nevarzyk saves schmoll.gif Nes anksciau ar veliau issiliesi ax.gif O kai pajusi, kad jau nebenori verkt, kad palengvejo, susikaupsi ir vel busi ir rami, ir stipri, ir grazi 4u.gif Visoms buna sunkiu akimirku, bet ju su laiku vis mazeja ir mazeja, ir tas labai gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 25, 12:00)
Sveikos..
Man vakar kažko širdį suspaudė. Esu toks prieraišus žmogeliukas, labai sunkiai paleidžiu žmones, su kuriais bendrauju. Jei koks draugas išvyksta į užsienį, porą mėnesių nerandu sau vietos, nors jam esant Lietuvoje susitikdavom retai.  Ir vakar toks liūdesys užėjo, kad baisu  doh.gif Pagalvojau, kad viskas galėjo būti kitaip. Juk galėjom tiesiog kartais susitikti kad ir su visa kompanija, papliurpti apie orą ir pan., o dabar....Netikiu, kad susitikę įstengsim pasakyti vienas kitam "labas". Nors iš esmės šiandien jau geriau. Mąstau blaiviai. Jei taip nutiko, vadinasi taip ir turėjo būti. Reikės perskaityti savo ankstesnius postus, kur buvau tokia stipri. Nieko, stipri esu ir dabar. tikrai jam nerašysiu ir labai džiaugiuosi, kad jo numerio mano telefone nebėra. Čia tik šiaip išsiliejau, bet žinau, kad viskas praeis, tiesiog liūdesys užpuolė ir tiek  unsure.gif

Prisirisimas labai blogai schmoll.gif Anksciau ar veliau visus zmones, kurie mus supa tenka paleisti - del paciu yvairiausiu priezasciu..Negalvok apie tai, kaip galejo buti - tau nuo to pliurpimo apie ora tikrai nebutu buve geriau, patikek manim. Kam lemta nutikti, tas ir nutinka, matyt taip buvo geriausia issiskirti ir niekada nesigailek to. Nesigreziok y praeity, nes salia turi dabarty ir ateity, kam tau bereikalingos mintys ir prisiminimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 02 25, 13:07)
Prisirisimas labai blogai schmoll.gif  Anksciau ar veliau visus zmones, kurie mus supa tenka paleisti - del paciu yvairiausiu priezasciu..Negalvok apie tai, kaip galejo buti - tau nuo to pliurpimo apie ora tikrai nebutu buve geriau, patikek manim. Kam lemta nutikti, tas ir nutinka, matyt taip buvo geriausia issiskirti ir niekada nesigailek to. Nesigreziok y praeity, nes salia turi dabarty ir ateity, kam tau bereikalingos mintys ir prisiminimai?  4u.gif

Žinau, kad blogai doh.gif Bandau įveikti tą savo savybę. Kartais pavyksta ir paleidžiu, bet kartais mega_shok.gif Iš tikrųjų galvoju, kad jei aš esu kažkam brangi, jie manęs irgi nepaleis. O šiuo atveju deja taip nėra. O gal ir ne deja...
Na, pasvaičiojau ir gana irnesakyk.gif Tiesiog buvo apėmęs liūdesys, o dabar viskas gerai biggrin.gif Atėjo tokia pikta mintis, kad ir jis pasikantintų dėl manęs unsure.gif Bet tiek to...tegul gyvena sau laimingas bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi prieraisi ax.gif aisku ne prie visu biggrin.gif
prie forumo irgi va pripratau biggrin.gif atimtu kas nors aggressive.gif biggrin.gif
ka jau kalbet apie zmones kai kuriuos wub.gif ....bet tai mano problema arba silpnybe...tai ir tvarkausi pati ax.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif aš čia labai jau retai beužsuku blush2.gif matau yra nauju veidu unsure.gif aš laikausi stipei,gal dėl to kad labai smarkiai bendrauju su savo Ilgesiuku wub.gif kai žmogus nieko blogo man nepadares(kaip daugumai) man jo begalo truksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 02 25, 17:12)
Sveikutės  ax.gif  aš čia labai jau retai beužsuku  blush2.gif  matau yra nauju veidu  unsure.gif  aš laikausi stipei,gal dėl to kad labai smarkiai bendrauju su savo Ilgesiuku  wub.gif  kai žmogus nieko blogo man nepadares(kaip daugumai) man jo begalo truksta  wub.gif

Sveika, labai faina, kad turi galimybę bendrauti su savo ilgesiu wub.gif
Žinai, galvojau šiomis dienomis apie tave, galvojau kaip ten Tau sekasi biggrin.gif
Užeik dažniau, nebijok, nedrausim tau ilgėtis biggrin.gif biggrin.gif Aš irgi neturiu už ką supykti ant savo ilgesio, tai supykstu ant savęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieve @ 2007 02 25, 10:36)
šiandien staiga toks ilgesys ir liūdesys užplūdo, kad nerandu sau vietos.

Kas cia jum dabar? g.gif Sekmadienine depresija?
Papildyta:
QUOTE(vaiciuke @ 2007 02 25, 12:00)
Sveikos..
Man vakar kažko širdį suspaudė.

Neliudim sirdeles neliudim!
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2007 02 25, 14:30)
Sveika, labai faina, kad turi galimybę bendrauti su savo ilgesiu  wub.gif
Žinai, galvojau šiomis dienomis apie tave, galvojau kaip ten Tau sekasi  biggrin.gif
Užeik dažniau, nebijok, nedrausim tau ilgėtis  biggrin.gif  biggrin.gif Aš irgi neturiu už ką supykti ant savo ilgesio, tai supykstu ant savęs  biggrin.gif

Kaip smagu kad kas mane prisimena wub.gif aš jau vis dažniau noriu pasidžiaugti savo Ilgesiuku,o čia kaškaip vis liudna unsure.gif nesakau mergaitės viena kita palaiko,juk ir man kaškada buvo labai liūdna blush2.gif kaškaip turėčiau čia esančias palaikyti g.gif aš vis ilendu paskaitau ir pabėgu doh.gif
Atsakyti