Sveikutės ir mane užpuolė negandos

šian po daktarų, tai išvis stogas pavažiavo, nes tiek nervų aptūrėjau. Visu pirma esu labai nusivylusi mūsų gydytojais, bet ne visais

Jei priėmi hipokrato priesaika, tai manau tau turi rūpėti žmogaus sveikata. Tokių nervų apturėjau
Atsirado , kaip dabar jau suprantu pas mane dvi motininės po ranka prie pažasties. Pradžioj nesupratau kame reikalas, o kitą dieną, kad pradėjo plisti

visos rankos

šonai ir krutinė. Jau begalo sunerimau ir iškart registravausi pas dermatologę, bet talonas po mėn.,

laukiau iki šiandienos dienos kol nepradėjo plisti į kojas

Aš lėkte nulėkiau pas odos daktara ir ką jūs manot registratūroje net kortelės neveda sako ateikit po mėn kada užsiregistravote:oh Aš tiesiu taikymu pas gydytoja, žmonių eilė

sakau ar mane priimsit lauksiu kiek reikės, nes tokia bėda. O ji net galvos nepakėlusi man sako nelaukit, nes pas mane už durų didelė eilė ir beje baigiu savo darbą už valandos

o ką jau darys kita gydytoja čia ne mano reikalas

Aš nieko nepagražinu tokiu tonu su manimi kalbėjo. Vos neatsisėdau

Išėjau iš kabineto ir apsižliumbiau ėjo pro šalį gydytoja ir sako kas atsitiko

žmonės žiūri sakau net pati nežinau. Sako einam pas mane į kabinetą. Ir apžiūrėjus nustatė šią ligą nuramino ir pasimetusi išėjau iš kabineto
Labai nuramino jūsų pasisakymai ir laukiu, kad greičiau oras atšaltu

nes išeiti su maikute atrodau, kaip nuplikyta

Baisiausiam priešui nelinkėčiau tokio malonumo

Beje nusilpusi pas mane įmuninė sistema, tai ir prikibo ši nelaboji. Visoms sėkmikės ir kantrybės kovojant su šia namalonia liga