Įkraunama...
Įkraunama...

Rožinė dedervinė

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 16, 22:00)
Jokiu būdu ne grybelis ir jokiu būdu ne užkrečiama  schmoll.gif Aš išsiklausinėjau gydytojos, bijojau, kad pati kur užsikrėčiau ir galiu kitus šeimoj užkrėsti, tai garantavo, kad tai nėra užkrečiama liga. Pagrindinė atsiradimo priežastis- nusilpęs imunitetas, vitaminų trūkumas ir pan. Neretai užtenka netgi menko peršalimo, vėjo perpūtimo ir pan.

Ne nuo suprakaitavimo  schmoll.gif

ai nu taip, gal ne taip mintis sudeliojau blush2.gif Prisiminiau kad ir man taip sake, bet pabreze butent persalima, neva persalau, imunitetas dar nusilpes tai ir isbere 4u.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif ir man ne perseniausiai šitą džiaugsmą nustatė. labiausiai išbertas kaklas ir pilvas. kas keisčiausia, tai kad pas mane tokios kaip motininės dėmės kaip ir nėra. g.gif: tik šiaip kaklas ir pilvas labai išberti. tačiau jau trys dienos kaip tepuosi Flucinar tepalu, laikausi gydytojos nurodymų ir dėmelės sparčiai mažėja, tapo neryškios. rolleyes.gif tikiuosi, kad taip bus ir toliau ir iki vasaros išgysiu.. g.gif: ax.gif
Atsakyti
Maniškė kategoriškai neleido Flucinaru tept blink.gif Nes vaistinėj buvo davę, kai dar neaišku buvo, kas tai iš tiesų. O motininės, kai išbėrė pirmąkart, irgi nebuvo, atsirado gal kokį trečią bėrimą.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 17, 19:56)
Maniškė kategoriškai neleido Flucinaru tept  blink.gif Nes vaistinėj buvo davę, kai dar neaišku buvo, kas tai iš tiesų. O motininės, kai išbėrė pirmąkart, irgi nebuvo, atsirado gal kokį trečią bėrimą.

na aš kaip ir nesiskundžiu Flucinar . kolkas puikiai padeda. o jau kaip toliau bus - žiūrėsim. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 17, 19:56)
Maniškė kategoriškai neleido Flucinaru tept  blink.gif Nes vaistinėj buvo davę, kai dar neaišku buvo, kas tai iš tiesų. O motininės, kai išbėrė pirmąkart, irgi nebuvo, atsirado gal kokį trečią bėrimą.

trecia berima? unsure.gif o tai ka, kai susergi viena karta, paskui daznai kartojasi? unsure.gif ar nuo ko cia taip? unsure.gif
Atsakyti
Musiškis ko gero baigia pasveikti. Dar yra šiek tiek, bet jau nebe taip. Tiesa, buvau pamiršus paminėt, kad be to tepamo skysčio dar ir lašiukų (geriamų) išrašė tik pavadinimo nežinau, bet jie vistiek tik vaikams, tai jums nelabai ir svarbu turbūt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 23 gegužės 2008 - 17:19
na va. gerą savaitę tuo Flucinar'u pasitepliojau ir dedervinė išnyko thumbup.gif rolleyes.gif
liko tik pora pavienių spuogelių. net keista, kad taip greit atsikračiau šito "gėrio", tikiuosi nesugrįš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 05 17, 21:47)
trecia berima? unsure.gif  o tai ka, kai susergi viena karta, paskui daznai kartojasi? unsure.gif ar nuo ko cia taip? unsure.gif

Man kartojasi kas kartą, kai persišaldau, pervargstu ir pan., t.y. pasilpsta organizmas. Tiesa, bėrimas nėra gausus ir bjaurus kaip pirmąkart- atsiranda tik pora mažų rausvų dėmelių, dažniausiai ant vokų, kartais paausiuose ar ant skruosto, dažnai beveik toje pačioje vietoje ir paprastai jaučiu, kada tai įvyks. Tad prieš miegą pasitepu tepalu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(šypsnis @ 2008 05 23, 22:05)
na va. gerą savaitę tuo Flucinar'u pasitepliojau ir dedervinė išnyko  thumbup.gif  rolleyes.gif
liko tik pora pavienių spuogelių. net keista, kad taip greit atsikračiau šito "gėrio", tikiuosi nesugrįš smile.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 05 23, 22:20)
Man kartojasi kas kartą, kai persišaldau, pervargstu ir pan., t.y. pasilpsta organizmas. Tiesa, bėrimas nėra gausus ir bjaurus kaip pirmąkart- atsiranda tik pora mažų rausvų dėmelių, dažniausiai ant vokų, kartais paausiuose ar ant skruosto, dažnai beveik toje pačioje vietoje ir paprastai jaučiu, kada tai įvyks. Tad prieš miegą pasitepu tepalu ir viskas.

aha, pas mane irgi nyksta, bet dar yra matyti, nors jau nebetepu unsure.gif nezinau, gal dar patept, ar patys isnyks? unsure.gif Nezinau kada jau galima gerai atsikaitint vonioj? blush2.gif Gal kai visai nesimatys? unsure.gif
Ir dar...Jum neisausejo oda po tos dedervines? Maniske sausa kazkokia, paglebus, gal nuo to sausinancio tepalo... rolleyes.gif reik nusipirkt koki gera drekikli rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi turejau sita "dziaugsmeli" rudeni. tai nzn kas padejo ar soliariumas ar israsytas hormoninis tepalas. tik zinau, kad jei padaudovau ir ta ir ta vienu metu, tai tos demes isplatedavo,, isryskedavo ir atsirasdavo baisus niezulys. poto apsiramindavo. visiskai pasveikau per pora savaiciu.
Atsakyti
Sveikutės ir mane užpuolė negandos doh.gif šian po daktarų, tai išvis stogas pavažiavo, nes tiek nervų aptūrėjau. Visu pirma esu labai nusivylusi mūsų gydytojais, bet ne visais blush2.gif Jei priėmi hipokrato priesaika, tai manau tau turi rūpėti žmogaus sveikata. Tokių nervų apturėjau verysad.gif
Atsirado , kaip dabar jau suprantu pas mane dvi motininės po ranka prie pažasties. Pradžioj nesupratau kame reikalas, o kitą dieną, kad pradėjo plisti blink.gif visos rankos doh.gif šonai ir krutinė. Jau begalo sunerimau ir iškart registravausi pas dermatologę, bet talonas po mėn., blink.gif laukiau iki šiandienos dienos kol nepradėjo plisti į kojas blink.gif doh.gif Aš lėkte nulėkiau pas odos daktara ir ką jūs manot registratūroje net kortelės neveda sako ateikit po mėn kada užsiregistravote:oh Aš tiesiu taikymu pas gydytoja, žmonių eilė blush2.gif sakau ar mane priimsit lauksiu kiek reikės, nes tokia bėda. O ji net galvos nepakėlusi man sako nelaukit, nes pas mane už durų didelė eilė ir beje baigiu savo darbą už valandos blink.gif o ką jau darys kita gydytoja čia ne mano reikalas blink.gif Aš nieko nepagražinu tokiu tonu su manimi kalbėjo. Vos neatsisėdau verysad.gif Išėjau iš kabineto ir apsižliumbiau ėjo pro šalį gydytoja ir sako kas atsitiko blush2.gif žmonės žiūri sakau net pati nežinau. Sako einam pas mane į kabinetą. Ir apžiūrėjus nustatė šią ligą nuramino ir pasimetusi išėjau iš kabineto karsta.gif
Labai nuramino jūsų pasisakymai ir laukiu, kad greičiau oras atšaltu tongue.gif nes išeiti su maikute atrodau, kaip nuplikyta blush2.gif Baisiausiam priešui nelinkėčiau tokio malonumo schmoll.gif Beje nusilpusi pas mane įmuninė sistema, tai ir prikibo ši nelaboji. Visoms sėkmikės ir kantrybės kovojant su šia namalonia liga 4u.gif
Atsakyti
wikonda, puikiai tave suprantu, as jau si dziaugsmeli turiu 3 savaites, isbertas pilvas, krutine ir kaklas...siaubinga unsure.gif
o del gyd - jie juk irgi zmones, negi tavo mieste nera daugiau gyd arba mokamos paslaugos poliklinikoj? unsure.gif
Atsakyti