Įkraunama...
Įkraunama...

Rožinė dedervinė

mane irgi buvo išbėrę šita rožine dedervine, nors gydytojas sakė, kad nuo sintetinių rūbų galėjo atsirasti, arba skalbimo priemonių. Tai vienintelis sintetinis rūbas, kurį nešiojau buvo pėdkelnės, nors pradėjo berti nuo pilvo, todėl visą kaltę suverčiau naujiems skalbimo milteliams, o db žiūriu, kad visai ne dėl to galėjo būti.. o beje, dėl ko prisiminiau, tai neseniai man vėl buvo atsiradę panašių dėmelių ant pilvo ir rankos, tai pasitepiau tuo pačiu dar nuo pirmai likusiu tepaliuku, pas mane Cutivate ir praėjo smile.gif tai db matau, kad problema yra pastovai nusilpęs mano imunitetas, tik kaip ji užkelt, nes per jį man visos ligos kabinasi.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na ką aš ir tą "malonumą" turiu pasikartojo jau antrą kartą, va sėd-iu išberta visa.Pirmą kartą dedervinė atsirado gal prieš pusmetį tai būvo baisu ant rankos vidinėj alkūnės dalį atsirado rausva dėmė, o paskui ir ant viso kūno išskyrus veido, tai būvo baisu nes niežėjimas ir dar vaistų smarvė (nes gydytoja būvo išrašiusi gyditis kažkokiais gaminamais vaistais kurie labai smirdėjo man) taigi tepiausi, bet abejojiu ar man jie labai padėjo nes išgyjau gal po kokio mėnesio tai dar spėju, kad savaime praėjo ai ir dar tepiausi drėkinamaisiais kremais kaip po : Cutizine ir Uriage (su emuliantais).

O dabar jau kaip pora savaičiu atsirado vėl sad.gif tik nesuprantu vieno nėra motininės dėmės nebent ant kaklo nes ir pakaušį niežti kol kas tai Cutizin'o tepalu tepuosi.Šiandien eisiu pas savo gydytoja, o ketvirtadienį pas dermatologę žėsim ką išrašys gyditis.

Beje kai aš buvau pirmą kartą su tuo susidūrus tai konsultavausi su dvejomis gydytojomis ir ir abi man pasakė, kad neaišku kokie veiksniai įtakoja šią liga tai gali būti infekcija ir t.t (ką rašė cocia polia pirmame puslapyje )
Atsakyti
Labas 4u.gif
Mano dukrai 1,4metai ir atsirado ant pilvuko demeles jau kaip savaite
Buvome pas dermatologe,bet ji pati ne labai ka ir zino.Sake kad gal but rožinė dedervinė, doh.gif
Gal kas naudojo tokius muiluka ir kremuka, ar padejo ? g.gif
israse muiluka, Atoderm Ultra-rich soap 150g
http://www.vaistai.l...earchword=ultra
ir krema, Atoderm PP
http://www.100metu.l...ieziura/atoderm
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 12, 13:57)
israse muiluka, Atoderm Ultra-rich soap 150g
http://www.vaistai.l...earchword=ultra
ir krema, Atoderm PP
http://www.100metu.l...ieziura/atoderm
Nupirkau ir isbandziau si tepala.Vilija dar labiau isbere,gydytoja diagnozavo ne ta liga. doh.gif Eisim pas kita gydytoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 01 19, 15:00)
Na ką aš ir tą "malonumą" turiu pasikartojo jau antrą kartą,

na cia dabar kas blink.gif blink.gif blink.gif kai as turejau sita "dziaugsma", tai lankiausi pas 2 gydytojus, o jie man abu pasake, kad sia liga galima susirgti TIK 1 karta gyvenime blink.gif ot bjaurybes bash.gif
Atsakyti
o ant kuno buna tik viena deme ar daug demeliu ir ar jos dideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 13, 22:48)
na cia dabar kas  blink.gif  blink.gif  blink.gif kai as turejau sita "dziaugsma", tai lankiausi pas 2 gydytojus, o jie man abu pasake, kad sia liga galima susirgti TIK 1 karta gyvenime  blink.gif ot bjaurybes bash.gif

Taip, vieną kartą. Tik nepasakė, kad jei jau aplankė tas džiaugsmas, tai ilgam... doh.gif
QUOTE(trešnė @ 2009 02 24, 11:42)
o ant kuno buna tik viena deme ar daug demeliu ir ar jos dideja  g.gif

Dažniausiai didesnė motininė ant pilvo, kitos išsibarsto po visą kūną, dažniausiai liemens, pilvo, kaklo srityje, rečiau – ant kojų ar rankų.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 03 12, 11:29)
Dažniausiai didesnė motininė ant pilvo, kitos išsibarsto po visą kūną, dažniausiai liemens, pilvo, kaklo srityje, rečiau – ant kojų ar rankų.

O gali taip buti, kad motinine yra vaiksciojanti t.y. atsiranda keleta menesiu pasilaiko, issauseja ir isnyksta po kurio laiko vel nereguliariai t.y. mazdaug po pusmecio vel tas pats, taciau ji buna viena be tu maziuku issibarsciusiu. g.gif
Atsakyti
as taip pat turejau sita dziaugsmeli ant saves...buvo didziulis sokas is pradziu..lyg pradejo bert, bet prisingai nei dazniausiai nurodo simptomuose-motinine atsirado ant rankos,tada isbere visa krutine,siek tiek sonuose ir visa galva...isbere labai greit-per pora dienu as buvau nuseta sasais...ziurejau i veidrodi ir verkiau. bet dekui gydytojoms mano klinikos,as ta pacia diena gavau spec siuntima i antakalnio klinika,ta pacia diena susileidau vaistu ir man israse toki stebuklinga uzniversalu tepaliuka.
kiek visur skaiciau,ta liga praeina per 2-3menesius-skaiciavau,kad net vasara dar busiu visa tokia...nesitykejau jau nieko gero,bet as pasveikau per 2savaites...trecia savaite nebuvo nei vienos net paraudusios demeles.
Kiek sake daktarai,tai si liga tik nuo issekimo buna bei nerviniu pagrindu.
tad,jei ka uzpuole si liga, partariu nei trupucio nesinervuoti..nes gryzus is daktaru as savo brangiajam pareiskiau, kad jei jis mane nors truputi sunervins,as taip atrodysiu metus:) bigsmile.gif
ir tikrai,merginos,tik nepergyvenkite-si liga praeina:)
Atsakyti
Kaip tik turiu dabar šį džiaugsmą verysad.gif . Išbėrė kažkur prieš 1,5 sav. tai kaip suprantu dar ilgai kankinsiuos. Dermatologė išrašė Cutivate tepalą, tai tepiausi keturias dienas, o dabar jau nežinau ką tepti, nes pilvas ir krūtinė ištisai raudoni...ne tik tie spuogai atsirado, bet ir daug daug mažų raudonų taškiukų. Jum irgi taip buvo, ar tik tie dideli spuogai/demės? Kažkaip žiūriu kad man tas išbėrimas nemažėja, o tik plečiasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 02 birželio 2009 - 15:40
Sveikos mergaites smile.gif na ka, pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie ta rozine zaraza tongue.gif buvau siandien pas gydytoja Jona Lauraiti - labai malonus gydytojas ir zmogus. jis man nustate rozine dedervine. atsiradus ji man buvo pries kokias tris - keturias savaites, staigiai, per viena nakti! maniau gal nuo vabaliuku, gal nuo ziedadulkiu, gal patalyne nepatiko, sveciuose buvau.. paskui maniau gal nuo streso, bo stipru apturejau. pasirode kelios demeles, atrode kad jau nurimo ir tik BABAH ko keliu dienu visas kaklas demem, kaip gumbeliais pakilusiais ir nuplikytas!!! TADA! panika aisku. maniau gal kokia tai egzema - guledavau voniose su raudonos arbatos arba melisos zoleliu skystimuku stipriu - netrindavau kempine, atsargiai su ranksluosciu pavalai - nuramina odele.. paskui jau kai maniau kad gereja - perejo ant pilvo.. zodziu vonios, kurios ramino ta dedervine tai su raudonaja arbata arba melisom.. neniezedavo taip ir tos demeles graziau atrodydavo. siaip jei devedavau medvilne, ar atviras bliuskutes ne sintetines - is karto geriau. ir tikrai padejo soliariumas, gydytojas sake kad saule tikrai gerai, aisku soliariumas ne saule wub.gif uoj pripasakosiu, bet noriu pasidalint patirtim, nes siaubas!!! ai beje, pastebejau, kad kai stipresnis stresas - demeles paraudonuodavo - gydytojas sake, kad is vis bet koks stresas yr peilis visokiom odos ligom.. as tai ta zinau, tu mano darbui paaisnk.. lotuliukas.gif ech.. tai va, israse tepaliuka gamintis su cinku, cia kai kurios mergaites minejo, tikiuos pades. sake nenori duot jokiu hormoniniu ir t.t. ai beje, pati nusipirkau excipial emulsija, tepiau, tai smagiau odytei, ne taip sauseja, tai gydytojas sake pati to nezinodama labai puikiai gydziausi blush2.gif sake buna tik karta gyvenime, dazniausiai virusine ir kaip nezinia is kur atejusi, pabega vienam po poros savaiciu kitam po poros menesiu ir negrizta thumbup.gif trumpa mano atmintine kaip kovot su rozine dedervine:

- deveti tik naturalaus, minksto audinio rubelius - labai gerai, kad butu kuo atviresni, leist odai kvepuot;
-padeda saule, soliariumas. pastaruoju nepiktnaudziaujam smile.gif
-nestresuojam!!!
-tepam pagaminta tepaliuka: balta, reik susiplakt, su cinku, gamina universiteto vaistinej su receptu;
-man padeda emulsija excipial - patept kai oda sauseja
-jokiu kempiniu, kasymu, draskymu - geriausia vaikiskas muiliukas ir rankytes smile.gif
- mylim save
-stiprinam imuniteta
-man padejo pagulet voniose su rudonaja arbata arba melisa

na rodos tiek.. jei ka prisiminsiu - parasysiu! laikomes, rozines likimo drauges smile.gif man po savaites brolio vetuves, tai noreciau pagrazet! kai jau dabar zinau, kas man yra, as graziai susitarsiu su ta rozine dedervine, kad paliktu mane grazia, graziai progai blush2.gif
apie gydymo rezultatus, jei nepamirsiu pranesiu wink.gif
Atsakyti
oj ir man buvo pries ę metus, ir apsiriko gydytojas tas Jusu geras, kad tik viena karta, man si liga gal 3 metus is eiles su vieneriu metu pertrauka kartojosi, pora kartu ziema ir karta vasara. Taciau net neabejoju, kad tiesa, jog buna po pershalimo ar uzdegimo, ar seip kokios bakterijos, man budavo po slapimo pusles uzdegimo, ta roze atsirasdavo. Trukdavo apie menei. Israse ta universiteto vaistinej gaminama tirpala Dexamethasoni 10 tb.Zinci oxydi 15.0 Talci 15.0 Ol. Helianthil ad 100.0, visa pavadinima tirpalo perrashiau is buteliuko. Na ir rekomendacijos neprakaituoti, nestresuoti ne trinti, reciau praustis. I soliariuma taip pat ejau (kokia shaunuole mirksiukas.gif )
Ir medvilniniai apatiniai rubai.

Tiesa lb dar rekomenduoju gerti daug vandens, kad isvis isvengti tokiu ligu, nes kai pradejo butent gerti vandeni po 2 l i diena, tai jau tos zarazos visos pasitrauke, vanduo isvalo organizma nuo toksinu ir visokiom bakterijo neleidzia prilipti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chriu-chriu: 15 rugpjūčio 2009 - 12:20