Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Lurte @ 2007 05 18, 12:24)
Jau nuo senų laikų girdžiu, kad automatinė pavarų dėžė turi "madą" gesti. Dėl šios priežasties ir mes labai prisibijome pirkti mašiniuką su atomatu. Kažkaip nesinori nusipirkti su kokiu defektu ar bijoti, kad ji nesugestų ax.gif
Ka jūs, automatukės tongue.gif , manot g.gif  4u.gif

Esu turejusi dvi automatines masineles ir tikrai nei viena siaip sau negesdavo g.gif Gal buvo kokiu sposu ziema per salcius, bet dabar konkreciai net neatgaminciau.
O pirkti masinele ne nauja - visad rizikinga..
Nors va mano desimties metu fordukas vazineja su manim jau antri metai ir jokiu oziu nerodo:D
[tuk-tuk-tuk i medini stala..]
Atsakyti
9 metus vairavau mechaninę, o dabar vairuoju automatinę ir labai džiaugiuosi thumbup.gif . Nebuvo problemų vairuojant mechaninę- kai įpranti, bėgius perjunginėji automatiškai, orientuodamasi į variklio garsą. Pradėjau vairuoti automatinę, kai turėjau tam tikrą fizinę negalią, vairuoju ir dabar- jaučiu tikrą malonumą thumbup.gif . Mano mašinukui 10 metų,- buvo pirkta nenauja. Nemanau, kad įdėjau pinigų jos tvarkymams daugiau, nei, paprastai, naudotoms mechaninėms. O ir problemų didesnių neapturėjau(tfu, tfu, tfu per kairį petį).
Atsakyti
As tai ko gero automata negyvai "nulauzciau" per koki pusmeti... doh.gif Su savo vaziavimo "stiliumi"... doh.gif Sakiau,reiks ji(stiliu) keist,nes dabar benzinuvke turiu,tai brangiai atsieina tie issidirbinejimai,tik kad nelabai iseina pasikeist doh.gif lotuliukas.gif Galvoju dar ir ABS'a masinoj atjungti,nes jau uzknist baigia,niekaip nepriprantu prie jo,ir ne visada iseina taip greit sustabdyt,kaip su ankstesne masina( ten nebuvo ABS) O cia dedi per stabdzius,ir visai nejauti,kabina jau ar ne,ir kada tiksliai sustosi doh.gif schmoll.gif Turiu gerai jausti masina,taip,kaip save pacia,tiesiog susilieti su ja,kitaip man ne vaziavimas schmoll.gif
Atsakyti
As tai tik uz automatine thumbup.gif Kiek daug visko galima nuveikti, kai viena ranka laisva: parukyti, pareguliuoti radijike, pakalbeti mobiliaku, susiskaiciuoti pinigus piniginej, gerti kava/sultis ir tt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 05 22, 20:57)
As tai ko gero automata negyvai "nulauzciau" per koki pusmeti... doh.gif Su savo vaziavimo "stiliumi"... doh.gif Sakiau,reiks ji(stiliu) keist,nes dabar benzinuvke turiu,tai brangiai atsieina tie issidirbinejimai,tik kad nelabai iseina pasikeist doh.gif  lotuliukas.gif  Galvoju dar ir ABS'a masinoj atjungti,nes jau uzknist baigia,niekaip nepriprantu prie jo,ir ne visada iseina taip greit sustabdyt,kaip su ankstesne masina( ten nebuvo ABS)  O cia dedi per stabdzius,ir visai nejauti,kabina jau ar ne,ir kada tiksliai sustosi doh.gif  schmoll.gif Turiu gerai jausti masina,taip,kaip save pacia,tiesiog susilieti su ja,kitaip man ne vaziavimas schmoll.gif

Man atroso, automatą nėra labai lengva 'nulaužti', jis juk pats viską daro, tad negali jo priverst daryti to, ko jis negali:))
Papildyta:
QUOTE(kiprija @ 2007 05 22, 21:27)
As tai tik uz automatine  thumbup.gif Kiek daug visko galima nuveikti, kai viena ranka laisva: parukyti, pareguliuoti radijike, pakalbeti mobiliaku, susiskaiciuoti pinigus piniginej, gerti kava/sultis ir tt biggrin.gif

....berniuką paglostyt, kai šalia sėdi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 22, 20:32)
....berniuką paglostyt, kai šalia sėdi wink.gif

Aha rolleyes.gif Pamirsau pamineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2007 05 22, 21:32)
Man atroso, automatą nėra labai lengva 'nulaužti', jis juk pats viską daro, tad negali jo priverst daryti to, ko jis negali:))
Papildyta:

Butent,kad jis viska pats daro,bet jei tu nori savaip padaryti,o ne pagal automato norus...vat taip jie ir nulauziami doh.gif Pazistu zmoniu,kurie del tos priezasties ir neperka automatu,nelaiko jie paprasciausiai doh.gif lotuliukas.gif Kai vaziavimo manieros ziaurokos,svelniai tariant(masinos atzvilgiu),tai tada geriau mechanine,su ja viska gali daryt,ka noresi,ta isspausi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kaip reikia stabdyt, jei sausam lygiam kely ABS isijungia? As suprantu, kad buna situaciju, bet jei cia jau vaziavim stilius doh.gif taip ne tik automata uzdrozt galima. Gaila man to zmogaus, kur nusipirks po Taves masina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 23, 00:11)
Tai kaip reikia stabdyt, jei sausam lygiam kely ABS isijungia? As suprantu, kad buna situaciju, bet jei cia jau vaziavim stilius  doh.gif taip ne tik automata uzdrozt galima. Gaila man to zmogaus, kur nusipirks po Taves masina  smile.gif

Jo,cia jau vaziavimo stilius doh.gif doh.gif Bet mechanines neuzdrosi,nes gali pati pavaras pasirinkti,kokios reikia pagal situacija lotuliukas.gif O siaip normaliai vaziuojant sausam kely ir normaliai stabdant ABS nesijungia,bet kad as normaliai nelabai moku,o gal tiksliau,nelabai ir noriu.Is normalaus vaziavimo kaifo tiek nera lotuliukas.gif Neprisisegusiu keleiviu nevezu,butent del staigiu pastabdymu ir posukiu ketvirta pavara lotuliukas.gif Bet jei vezu vaikus ar siaip rimtus zmones,tai sukandu dantis ir vaziuoju normaliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 05 22, 18:27)
As tai tik uz automatine  thumbup.gif Kiek daug visko galima nuveikti, kai viena ranka laisva: parukyti, pareguliuoti radijike, pakalbeti mobiliaku, susiskaiciuoti pinigus piniginej, gerti kava/sultis ir tt biggrin.gif

Oi kaip negrazu mobiliaku kalbeti schmoll.gif
Papildyta:
Tiek vairuojant darbu nuveikti tai jau ne automato reikia,o asmeninio vairuotojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dawnn: 23 gegužės 2007 - 01:27
QUOTE(kiprija @ 2007 05 22, 22:27)

Ir aš darau tą patį... wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vetrūnė @ 2007 05 23, 09:47)
Ir aš darau tą patį... wub.gif  drinks_cheers.gif

Think UK - how close (motorcycle accident)
30 sec - Jun 2, 2006 - (85 ratings)
... this is a series of advertisements called think!made from the uk ministry of trasnport regarding road safety. this episode concerns attention to motorcycles on the road. ...
http://www.youtube.c...h?v=zl7KoeVIh-k
Watch video here Hide video - Related videos
Atsakyti