Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Manyka @ 2007 05 15, 09:05)
leiskite ir man prisideti prie komentaru kaip tris metus vairuojanciai automata. Teises laikiau ir mokiausi tik su mechanine ir man taaaaaaip, nesiseke, kad dieve mano!!!!! Siaip nesu nei ziopla, nei leta, nei skrajojanti padebesiais, nu bet man niekaip nesigaudavo dirbt abiem rankom, kojom ir dar muzika perjunginet, ir mobiliuoju kalbet!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jei rimciau, man regis, cia kiekvienam savo. Gal tai priklauso nuo smegenu pusrutulio aktyvumo, gal nuo moterisku hormonu  kiekio, gal dar nuo kazko, bet is tikruju - pripratimas 'orsiau' prigimimo.
Dabar ne uz ka nesutikciau vairuoti mechanines, nes esu isitikinus: Kam dirbt, jei gali nedirbt?!  bigsmile.gif
ir dar Vilniaus mieste, kur septynis kilometrus vaziuoji valanda!

Pasirašau ir aš už tai drinks_cheers.gif. KAM DIRBTI JEIGU GALIMA NEDIRBTI? thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetrūnė @ 2007 05 18, 08:22)
Pasirašau ir aš už tai drinks_cheers.gif. KAM DIRBTI JEIGU GALIMA NEDIRBTI? thumbup.gif  mirksiukas.gif

blush2.gif labai moteriska, bet juk teisinga wink.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išmokau ir išsilaikiau su mechanine, bet pavažiavau anądien su vyro sesers automatu. Nu žiauriai, nerealiai patiko. Jau vien tai, kad įkalnėj jokioj niekada neužgesi ir nepariedėsi atgal - super
Atsakyti
Jau nuo senų laikų girdžiu, kad automatinė pavarų dėžė turi "madą" gesti. Dėl šios priežasties ir mes labai prisibijome pirkti mašiniuką su atomatu. Kažkaip nesinori nusipirkti su kokiu defektu ar bijoti, kad ji nesugestų ax.gif
Ka jūs, automatukės tongue.gif , manot g.gif 4u.gif
Atsakyti
jau ne viena karta rasyta apie tai buvo smile.gif galiu dar pakartot - automatines dezes yra sudetingas, bet patvarus mechanizmas, tinkamai priziurimas gali pergyventi pati automobili.
Si tma jau antra, sioje ar pirmoje galima rasti ivairiu diskusiju apie automatu gedimus, patvaruma, patarimu, kaip priziureti... ir kaip vairuoti, kad nesugestu anksciau laiko. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetrūnė @ 2007 05 18, 09:22)
Pasirašau ir aš už tai drinks_cheers.gif. KAM DIRBTI JEIGU GALIMA NEDIRBTI? thumbup.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Tikrai superinis dalykas automatas. Labai pergyvenau, kaip reikes parkuotis be sankabos.... O cia pasirodo tereikia stabdį atleisti ir ji juda pati kaip ant sankabos thumbup.gif

zhmonijus, noriu Tavęs paklausti, ar teisybe, kad sustojus prie sviesoforo, galima pavaru svirtį pastatyti ant N padalos, kad nereiktų laikyti stabdzio?
Atsakyti
QUOTE(reallywomen @ 2007 05 18, 20:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Tikrai superinis dalykas automatas. Labai pergyvenau, kaip reikes parkuotis be sankabos.... O cia pasirodo tereikia stabdį atleisti ir ji juda pati kaip ant sankabos  thumbup.gif 

zhmonijus, noriu Tavęs paklausti, ar teisybe, kad sustojus prie sviesoforo, galima pavaru svirtį pastatyti ant N padalos, kad nereiktų laikyti stabdzio?

nepatartina... schmoll.gif
geriau jau tada ant P.
Atsakyti
QUOTE(reallywomen @ 2007 05 18, 17:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Tikrai superinis dalykas automatas. Labai pergyvenau, kaip reikes parkuotis be sankabos.... O cia pasirodo tereikia stabdį atleisti ir ji juda pati kaip ant sankabos  thumbup.gif 

As ne zhmonijus lotuliukas.gif ,bet N yra kaip laisvas begis,todel reikia.
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 05 19, 00:47)
As ne zhmonijus lotuliukas.gif ,bet N yra kaip laisvas begis,todel reikia.

tokiu ciudu dar negirdejau.... blink.gif
Atsakyti
Jei prie sankryzos matote, kad stovesite ilgiau kaip minute, patartina nusistatyti N (tik ziurekit, kad ne nuokalne ir ne ikalne - galit i ka nors is leto riededamos bakstelet)..neapkraunamas variklis smile.gif
Stovint galima viska daryt, o vaziuojant pavaru svirties negalima judint smile.gif

manyka> ilgiau pavairavus dar ne tokiu ciudu ismoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 19, 09:55)
Jei prie sankryzos matote, kad stovesite ilgiau kaip minute, patartina nusistatyti N (tik ziurekit, kad ne nuokalne ir ne ikalne - galit i ka nors is leto riededamos bakstelet)..neapkraunamas variklis smile.gif
Stovint galima viska daryt, o vaziuojant pavaru svirties negalima judint smile.gif

manyka> ilgiau pavairavus dar ne tokiu ciudu ismoksi  mirksiukas.gif

tai va butent apie bakstelejimus as ir buvau informuota ir ispeta, kad taip geriau nedaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurte @ 2007 05 18, 12:24)
Jau nuo senų laikų girdžiu, kad automatinė pavarų dėžė turi "madą" gesti. Dėl šios priežasties ir mes labai prisibijome pirkti mašiniuką su atomatu. Kažkaip nesinori nusipirkti su kokiu defektu ar bijoti, kad ji nesugestų ax.gif
Ka jūs, automatukės tongue.gif , manot g.gif  4u.gif

irnesakyk.gif jei nusiperki be defekto, tai vazineji ir vazineji irnesakyk.gif Tikrai neverta del to pergyvent ir rinktis mechanine schmoll.gif
Atsakyti