Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(busimablondine @ 2007 05 14, 17:16)
Va dar viena privaluma automato radau smile.gif Ipratau vazinet koja ant sedynes uzsikelus, na panasiai kaip fotely jausmas smile.gif Zinau, kad nelabai gerai tokia poza vairuot, bet patogu nerealiai, ypac su treningiuku kokiu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu gal is Kauno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 05 13, 23:47)
Sedziu kamsciuose,bet kazkaip tie pedalai  savaime nepastebimai minkosi,kojos pacios dirba ka reikia lotuliukas.gif Bet cia tu teisi-mieste kamsciuose tikrai geriau su automatu 4u.gif

As ir nematau jokios problemos kamsti su mechanine uzstrigt ax.gif Viskas darosi savaime tongue.gif Nenoreciau automatines, nera ka veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 14 gegužės 2007 - 17:44
QUOTE(cavalli @ 2007 05 14, 15:44)
As ir nematau jokios problemos kamsti su mechanine uzstrigt ax.gif Viskas darosi savaime tongue.gif Nenoreciau automatines, nera ka veikt  lotuliukas.gif

o nepapandzius nesakyk mirksiukas.gif as ir ilgai vazinejau su mechanine.
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 05 14, 22:09)

Esu vaziavus ir su automatu, bet kazkaip neeea man schmoll.gif Sutinku, kad patogumo patogiau, ypac mieste kamsciuose, bet man kazko truksta, per mazai darbo lotuliukas.gif Niu patinka man spaudyt tuos pedaliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 05 14, 18:17)
Esu vaziavus ir su automatu, bet kazkaip neeea man schmoll.gif Sutinku, kad patogumo patogiau, ypac mieste kamsciuose, bet man kazko truksta, per mazai darbo lotuliukas.gif Niu patinka man spaudyt tuos pedaliukus mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 05 14, 21:09)

leiskite ir man prisideti prie komentaru kaip tris metus vairuojanciai automata. Teises laikiau ir mokiausi tik su mechanine ir man taaaaaaip, nesiseke, kad dieve mano!!!!! Siaip nesu nei ziopla, nei leta, nei skrajojanti padebesiais, nu bet man niekaip nesigaudavo dirbt abiem rankom, kojom ir dar muzika perjunginet, ir mobiliuoju kalbet! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jei rimciau, man regis, cia kiekvienam savo. Gal tai priklauso nuo smegenu pusrutulio aktyvumo, gal nuo moterisku hormonu kiekio, gal dar nuo kazko, bet is tikruju - pripratimas 'orsiau' prigimimo.
Dabar ne uz ka nesutikciau vairuoti mechanines, nes esu isitikinus: Kam dirbt, jei gali nedirbt?! bigsmile.gif
ir dar Vilniaus mieste, kur septynis kilometrus vaziuoji valanda!
Atsakyti
4u.gif Aš dar turiu laiko apsispręsti su kokia mokintis g.gif Vyras sako visos išmoksta su mechanine,tai ir aš išmoksiu,gal ir tiesa, na,bet aš esu sėdėjusi ir vairavusi su automatine ,tai ten nėra paprasčiau,o vat sėdau į MB mašiną,nu nežinau g.gif Aišku išmokstama, o jei aš išlaikiusi teises,taip ir nevairuosiu mechaninės,o tik automatinės norėsiu,tai vėl kyla klausimas,gal eiti su automatine ir mokintis-bus paprasčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigyte1 @ 2007 05 16, 14:15)
4u.gif  Aš dar turiu laiko apsispręsti su kokia mokintis  g.gif  Vyras sako visos išmoksta su mechanine,tai ir aš išmoksiu,gal ir tiesa, na,bet aš esu sėdėjusi ir vairavusi su automatine ,tai ten nėra paprasčiau,o vat sėdau į MB mašiną,nu nežinau  g.gif  Aišku išmokstama, o jei aš išlaikiusi teises,taip ir nevairuosiu mechaninės,o tik automatinės norėsiu,tai vėl kyla klausimas,gal eiti su automatine ir mokintis-bus paprasčiau  g.gif

O radai kur vairavimu mokykla, kad mokytu su automatinemis? mano drauge kaip tik ieskos.. ji net nenori su mechanine, nes yra vazinejus su automatu.. tai ir teises nori laikyt automatu, bet nzn kokios mokyklos, kad mokintu su automatais.. kaune..
Atsakyti
didesnes nesamones kaip mokintis tik ant automato nesu girdejus doh.gif mokina ir taip (tik nzn kur), bet tada neturesit teises vairuot mechanine.. O kas jei gyvenime uzsimanysit ar prireiks kokioj extra situacijoj - ir brac, vairuot negalit, nes neturit tam teises, arba tiesiog nesupratat, kaip su ta sankaba elgtis. manau, kad galima tiek ismokt, kad issilaikyt teises, o ar paskui tobulinsit igudzius su mechanine, ar sesit uz automato vairo - nebe taip svarbu. pasilikit sau galimybe ateity rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 05 16, 15:23)
O radai kur vairavimu mokykla, kad mokytu su automatinemis?  mano drauge kaip tik ieskos.. ji net nenori su mechanine, nes yra vazinejus su automatu.. tai ir teises nori laikyt automatu, bet nzn kokios mokyklos, kad mokintu su automatais.. kaune..

Man atrodo ARV-AUTO mokina ,Mickeviciaus g.
Papildyta:
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 16, 15:47)
didesnes nesamones kaip mokintis tik ant automato nesu girdejus  doh.gif mokina ir taip (tik nzn kur), bet tada neturesit teises vairuot mechanine.. O kas jei gyvenime uzsimanysit ar prireiks kokioj extra situacijoj - ir brac, vairuot negalit, nes neturit tam teises, arba tiesiog nesupratat, kaip su ta sankaba elgtis. manau, kad galima tiek ismokt, kad issilaikyt teises, o ar paskui tobulinsit igudzius su mechanine, ar sesit uz automato vairo - nebe taip svarbu. pasilikit sau galimybe ateity rinktis  4u.gif

As irgi mokausi mechanine,nors namuose automatas.Ka gali zinot kokia masina bus po keliu metu.O streso laikant teises pakaks visam gyvenimui-nenoreciau perlaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 16, 16:47)
didesnes nesamones kaip mokintis tik ant automato nesu girdejus  doh.gif mokina ir taip (tik nzn kur), bet tada neturesit teises vairuot mechanine.. O kas jei gyvenime uzsimanysit ar prireiks kokioj extra situacijoj - ir brac, vairuot negalit, nes neturit tam teises, arba tiesiog nesupratat, kaip su ta sankaba elgtis. manau, kad galima tiek ismokt, kad issilaikyt teises, o ar paskui tobulinsit igudzius su mechanine, ar sesit uz automato vairo - nebe taip svarbu. pasilikit sau galimybe ateity rinktis  4u.gif

PRITARIU!!!!!!!!!!!!
Nedarykit tos baisios klaidos vien del to, kad jei kada gyvenime prireiks pirkti mechanine, o teises bus islaikytos su automatu, JAS REIKES PERLAIKINETI!!!!!!!!!!!!!! doh.gif doh.gif doh.gif
as atsimucijau su tom velnio pavarom ir jau 3 m. vazineju su automatu, negaliu atsidziaugt:)
Atsakyti
Kai pagalvoju, kad net 12 metų vairavau mechaninę, o dabar netikėtai turiu automatą, tai negaliu atsidžiaugti, koks komfortas thumbup.gif Jau nenoriu net pagalvot schmoll.gif apie mechaninę
Atsakyti