Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 06 18, 23:45)
O dyzelines maziau gesta, ane? 4u.gif

mažiau mirksiukas.gif

zhmonija,Shindila
>>ačiū,automato jau nuo pat pradžių noriu,bet vis labai didelis pasipriešinimas yra doh.gif,kad reikia su mechanine išmokt važinėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksėja: 18 birželio 2007 - 23:09
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 19, 00:05)
mažiau mirksiukas.gif

zhmonija,Shindila
>>ačiū,automato jau nuo pat pradžių noriu,bet vis labai didelis pasipriešinimas yra  doh.gif,kad reikia su mechanine išmokt važinėt  doh.gif

Nu is pradziu tada gal biski pavargsiu su ta mechanine, bet manau tureciau greit apsiprast prie tu kalniuku wink.gif ir da ko bijau, tai ziedines sankryzos, nes nekart nevaziavus.. doh.gif
Atsakyti
Kai laikiau teises (su mechanine,aisku), tai per pirmus vaziavimus teko kelis kart uzgest pries zieda blush2.gif Kaune ju daug doh.gif
Atsakyti
Man teko važinėti ir su mech ir su automat. Su mechanine pradėjau, pripratau, tai ji man ir geriausia, su mech tik pramogai, nes vis dėl to kuro sanaudos ženkliai skiriasi, o jei dar koks kaprizas, tai nei pastumsi, nei patempsi, tik spec vilkikai pinigus nuplėš ax.gif
Atsakyti
o kiek maždaug kuro sanaudos automato didesnės?
Atsakyti
kiek zinau tai mazdaug plius 1 litru/ 100km
Atsakyti
ir dar maziau, jei masina nesena wink.gif o masina patraukt galima (iki 50 km atstumu), ant N padeties... Tik su automatu kitu tempt nerekomenduojama. Nors as su savo buvusiu bmw ziema tampiau ant buksyro vyro mersa (sunki masina). Isgyveno kuo puikiausiai
Atsakyti
Sveikutes o as tai ir laikau automata ir vazinesiu tik su automatu
Man super tinka ir patinka biggrin.gif
Kaip mano vyras sako tinginiu masina,beto jis taip pat vairuoja jau antri metai automata ir sake kad ne uz ka nekeistu i mechanine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Visniuke @ 2007 06 19, 22:17)
Sveikutes o as tai ir laikau automata ir vazinesiu tik su automatu
Man super tinka ir patinka biggrin.gif
Kaip mano vyras sako tinginiu masina,beto jis taip pat vairuoja jau antri metai automata ir sake kad ne uz ka nekeistu i mechanine thumbup.gif

O kur laikai?
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 06 20, 08:04)
O kur laikai?

Vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 06 19, 01:05)
mažiau mirksiukas.gif

zhmonija,Shindila
>>ačiū,automato jau nuo pat pradžių noriu,bet vis labai didelis pasipriešinimas yra  doh.gif,kad reikia su mechanine išmokt važinėt  doh.gif

O kas sakė, kad reikia g.gif ? Kam reikia tegu mokosi mirksiukas.gif Esu be galo patenkinta vairuodama Golfuką su automatine deže. Tiesa, drąsos dar trūksta, bet automatas suteikia daugiau laisvės.

Ar kas nors gali man pasakyti konkrečiai kodėl sklando toks mitas, kad automato negalima tempti? Kas atsitiks?
Atsakyti
QUOTE(reallywomen @ 2007 06 20, 19:03)
O kas sakė, kad reikia  g.gif ? Kam reikia tegu mokosi  mirksiukas.gif  Esu be galo patenkinta vairuodama Golfuką su automatine deže. Tiesa, drąsos dar trūksta, bet automatas suteikia daugiau laisvės.

Ar kas nors gali man pasakyti konkrečiai kodėl sklando toks mitas, kad automato negalima tempti? Kas atsitiks?

Na zinau kad negalima musu masiniuku su automatu tempti,bet kodel tai jau mano vyrelis atsakytu,kai grys paklausiu,tada parasysiu.
Atsakyti