Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(denaxa @ 2008 01 27, 13:50)
Pas mane irgi sunkiai jungesi 5 ir atbuline.Jei negali ikalt atbulines,atleisk sankaba,ismink dar karta gerai,ir pamazu junk-tikrai isijungs,jei ne is antro,tai is trecio karto.Buna taip kartais,jei tik sustojus iskart nori persijungt.O penkta stenkis ne is karto kalti,o pamazu per neutralia,ir viskas ciki bus.As kai pradejau vazinet man irgi pastoviai vietoj penktos trecia isijungdavo,dabar jau nebebuna taip ax.gif
Ir pavaras junk svelniai,glostydama-tada lengvai jungsis ir peties neskaudes smile.gif

Na tai ne pas mane vieną taip karsta.gif Aha šitą jau žinau, kad sankabą reikia iš naujo išminti, jeigu atbulinė nenori jungtis rolleyes.gif
O dėl pavarų perjunginėjimo reiks atidirbti techniką ax.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 27 sausio 2008 - 15:57
Kai atidirbsi technika,pamatysi,viskas kaip per sviesta eisis mirksiukas.gif Ir malonuma pajausi sioki toki biggrin.gif Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Vairavau 7 metus machanine, persedau i automata.Kad visi rekomendavo, as daug labai pravaziuoju, ir mieste daug vazineju, oi,koks kaifas. Niekad nevargau ir su mechanine. Automatas man nemielas , dabar jau 4 metai vazineju su automatu, bet galvoju jau apie masinos keitima ir tik mechanine. Nezinau,isimylejus as mechanine greiciu deze, nors ka.
Atsakyti
Pas mane pačią automatinė, kai lauktis pradėjau, pasidžiaugiau, vis lengviau bus vairuoti smile.gif Pas vyrą mechaninė. Važinėju tiek su ta, tiek su ta, dalinamės, kai prireikia ir pasikeičiam kuriam laikui, tiek vienokia, tiek kitokia man tinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aude:) @ 2008 01 25, 20:34)
tai jo,man ir mechanine juk ne priesas  smile.gif tik kai tiek metu pravazineji su mechaninem,o paskuj persedi ant automato,tai kazkaip gera  smile.gif  po teisybei,tai as nesenai vairavau mechanine,tai nuo sankabos kai atpratus tai biski toks tampymasis jautesi,nelabai stiprus,bet jauciau jauciau  blush2.gif  blush2.gif

nesakau kad priesas, ale as visiskai savo mechanines, nenoreciau iskeisti biggrin.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 01 26, 18:35)
Su mechanke papietaut vaziuodama galejau,o su automatu nei vandens atsigert nedristu vaziuodama blush2.gif

va va kaip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Man, po kelerių metų važinėjimo automatu, "įsūdė" mechaninę. Kol kas jaučiuosi kaip negras cukranendrių plantacijoje verysad.gif Jokio malonumo, tik darbas... ir dar galvoti reikia ką darai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2008 01 29, 15:45)
Kol kas jaučiuosi kaip negras cukranendrių plantacijoje verysad.gif

geras palyginimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatuke @ 2008 01 29, 14:45)
Man, po kelerių metų važinėjimo automatu, "įsūdė" mechaninę. Kol kas jaučiuosi kaip negras cukranendrių plantacijoje verysad.gif Jokio malonumo, tik darbas... ir dar galvoti reikia ką darai lotuliukas.gif

o ka galvoti ten reikia g.gif mano galva uzimta kitais dalykais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2008 01 30, 22:23)
o ka galvoti ten reikia  g.gif mano galva uzimta kitais dalykais  smile.gif

Jo,tikrai.Galvoti tai ten tikrai nera apie ka.Man va dabar galvosukis kaip cia prie automato greiciau pripratus,blogiau kaip negras jauciuosi po darbo doh.gif
Atsakyti
Vairuoju tiek mechanine tiek automatine, taciau jei yra galimybe rinktis - visad renkuos automatine - man mieliau prie sirdies "lengva" pavaru deze smile.gif
Atsakyti
as turiu mechaninę, bet galvoju pirkti naują ir svajoju apie automatinę, bet kažin ar ir aš nesijausiu kaip negras po darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2008 02 02, 00:47)
as turiu mechaninę, bet galvoju pirkti naują ir svajoju apie automatinę, bet kažin ar ir aš nesijausiu kaip negras po darbo lotuliukas.gif

Jei tai bus lengvoji tai ko gero nesijausi lotuliukas.gif
Atsakyti