Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

As daugiau kaip metus vazinejau su mechanine,pripratau prie tokios pavaru dezes ir man nereikedavo galvot koki dabar begi jungt ir t.t viskas gaudavosi savaime smile.gif Bet va sudauze mano mylima masiniuke verysad.gif Po labai ilgu paiesku,visai neseniai(o jei tiksliau tai vakar) nupirkom kita,neziurejau kokia bus pavaru deze,galvojau apie tai,kad masina tik butu gera smile.gif Na ir va ta kuria dabar nupirkom su automatine pavaru deze,tai dabar ir pergyvenu ar sugebesiu su ja vaziuot,ar neieskosiu papildomu pedalu(sankabos) biggrin.gif Is automobiliu turgavietes namo masina vare vyras,nes as bijojau,nes automato nesu isvis niekada vairavus biggrin.gif Bet tikiuosi,kad priprasiu ir busiu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Na va jau isbandziau savo masinyte,pedalu neieskojau biggrin.gif Nors tikrai labiausiai del sito pergyvenau smile.gif Labai liuks,esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dannge @ 2008 02 03, 12:35)
As daugiau kaip metus vazinejau su mechanine,pripratau prie tokios pavaru dezes ir man nereikedavo galvot koki dabar begi jungt ir t.t viskas gaudavosi savaime  smile.gif  Bet va sudauze mano mylima masiniuke  verysad.gif  Po labai ilgu paiesku,visai neseniai(o jei tiksliau tai vakar) nupirkom kita,neziurejau kokia bus pavaru deze,galvojau apie tai,kad masina tik butu gera  smile.gif  Na ir va ta kuria dabar nupirkom su automatine pavaru deze,tai dabar ir pergyvenu ar sugebesiu su ja vaziuot,ar neieskosiu papildomu pedalu(sankabos)

as ir kai pirma karta sedau prie automato,tai sankabos ieskojau biggrin.gif patrukciojau gerai,bendrakeleive galva langa priekini padauze neblogai,nusikeikiau riebiai ir gryzau namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar iki namu likus kilometruj kazkur is tu nervu sustojau ir parejau namo,tai uosviui teko eit masina pasiimt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir daugiau nebesedau uz jos vairo,kol MB nenupirko man masinos..automato doh.gif bet dabar taip myliu automatus,kad nibigaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lendu iš pogrindžio su savo klausimu.. tik akmenais neužmėtykit blush2.gif
Nieks man naujo mašiniuko nepirks, čia tai faktas, bet išsiderėjau iš vyro, kad nesilaužys, jei rasiu kur ir kaip pasikeist mechaninę pavarų dėžę i automatinę. sakykit, nuo ko pradėt, kolei ansai nepersigalvojo g.gif Bo bijau nespėt.
Ir kiek tas džiaugsmas gali kainuot.
Nu nejaučiu malonumo vairuodama nors tu ką ir vengiu to kaip velnias kryžiaus. Nors vyrui prisižadėjau, kad jei tik bus automatas tai tikrai vairuosiu.
Sakykit, nuo ko pradėt. Noriu Megane išprievartaut (bent jau kai kam būtent tas keitimas taip atrodo hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 02 26, 15:33)
Nieks man naujo mašiniuko nepirks, čia tai faktas, bet išsiderėjau iš vyro, kad nesilaužys, jei rasiu kur ir kaip pasikeist mechaninę pavarų dėžę i automatinę. sakykit, nuo ko pradėt, kolei ansai nepersigalvojo  g.gif Bo bijau nespėt.
Nu nejaučiu malonumo vairuodama nors tu ką ir vengiu to kaip velnias kryžiaus. Nors vyrui prisižadėjau, kad jei tik bus automatas tai tikrai vairuosiu.
Sakykit, nuo ko pradėt. Noriu Megane išprievartaut (bent jau kai kam būtent tas keitimas taip atrodo  hihihi.gif )

a79, o tu esi tikra, kad su automatine ir meilė vairavimui atsiras? bigsmile.gif
Pasakysiu iš savo varpinės. Turiu mašinumą su automatine pavarų dėže. Labai geras daiktas. Paprasta važiuot, nors įpratus buvau su mechanine. Ir skeptikų kiek sutikau, ale vairuoju ir vargo nematau! Niekad įkalnėje atgal nepajudės mašina, stovi kaip įkalta, o spėt greičio pėdalą spaust, jei mašina dar daugiau AJ turi, tai iš vis - kaifas!
O nenori parduot Meganę su mechanine ir paieškot iš karto automato? smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi priprasti prie automato ir jo valdymo subtilybiu,pradejau neblogai jausti kada pavaros ruosiasi persijungti(t.y.iki kiek minti gaza kad jos nepersijungtu kai man to nereikia ax.gif ),tai padeda isvengti nemaloniu staigmenu.
Tik labai jau nesaugiai jauciausi kai pradejo nesioti ant slidaus kelio-nieko labai nepadarysi,belieka tik vairu masina po kelia gaudyt paleidus pedalus:oh Ir pajudet is vietos nefaina,ratai prasibuksuoja jei ant slidaus ir ypac ikalnej,nervino gerokai. doh.gif lotuliukas.gif
Bendrai paemus-pradedu susidraugauti,sankabos ir begiu jau nebeieskau mirksiukas.gif Bet kai persedu ant saviskes po darbo tai kai traukiu antru begiu-pamirstu persijungti... blush2.gif lotuliukas.gif Benzo sanaudoms aisku tai atsiliepe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 02 26, 15:33)
Lendu iš pogrindžio su savo klausimu.. tik akmenais neužmėtykit  blush2.gif
Nieks man naujo mašiniuko nepirks, čia tai faktas, bet išsiderėjau iš vyro, kad nesilaužys, jei rasiu kur ir kaip pasikeist mechaninę pavarų dėžę i automatinę. sakykit, nuo ko pradėt, kolei ansai nepersigalvojo  g.gif Bo bijau nespėt.
Sakykit, nuo ko pradėt. Noriu Megane išprievartaut (bent jau kai kam būtent tas keitimas taip atrodo  hihihi.gif )

Keisk visą mašiniuką, nes pigiau atsieis. Bent jau MB taip paaiškino. Perdirbinėt neapsimoka. ax.gif
P.S. Žinok, kad ir kaip įpratus važiuoti su mechanine, automatas nepalyginamai geriau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaika: 26 vasario 2008 - 22:56
QUOTE(denaxa @ 2008 02 26, 20:11)
Stengiuosi priprasti prie automato ir jo valdymo subtilybiu,pradejau neblogai jausti kada pavaros ruosiasi persijungti

Nu va ir kaip, mažu ir patinka? ax.gif

O aš atvirkščiai stengiuosi priprasti prie savo mechaniukės, sekasi kaip ir neblogai, užgesus buvau tik du pirmus kartus prie šviesoforų blush2.gif o daugiau nebe cool.gif Nu, bet visvien ilgiuosi savo automatuko wub.gif ech... nostalgija... nors greičiausiai ne dėl dėžės, o dėl mašiniuko, toks fainas mažiukas buvo, toks perprastas, savas wub.gif O apie šitos gabaritus reikia vis prisiminti doh.gif ir į spidometrą dažniau žiūrėti, nes greitis "pats" linkęs didėti lotuliukas.gif
Atsakyti
mano tačkutė - nenauja, didelė, bet automatinė ir užtai aš ją wub.gif pasaka vairuot - jokių gesimų, sankabos spaudyt ir junginėt pavarų nereikia. tik su ja patyriau tikrą malonumą vairuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 02 26, 16:33)
Lendu iš pogrindžio su savo klausimu.. tik akmenais neužmėtykit  blush2.gif

Nedaryk to...Suprantama, kai žmonės daro atvirkštinį variantą, perka smagratį, dėžę, pedalus, perjungimo mechanizmą, o parduoda "parėjusį" automatą"...
Automatas kad ir sugedęs, brangus, visa kita nelabai, tai beveik apsimoka...
O pirkt gerą automatą....rast tokį tikrai bus sunku, nes renault automatai patikimumu niekada nepasižymėjo...pirkt dėžės kompą, suderint jį su variklio kompu...
Plius visokios reno ypatybės su spidometru, pusašiai netiks, ...plius visokios nenumatytos smulkmenos....O savo išimtų detalių nelabai parduosi, ....
Tikrai neprasidėk, pigiau bus mašiną pasikeist...
Ir jei vistiek norėsi automato, į renault geriau nežiūrėk...
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi smile.gif
Vazinejau 6 metus su mechanine ir vargo kaip sakant didelio nezinojau. Begiu perjungimas tikrai jokios problemos nesudaro - ir darai tai automatiskai.
Bet jau KAS LIECIA VAZIAVIMA KAMSCIUOSE, ir juolabiau vaziuot kamsty i kalna - NUSISAUT. o vazinet daznaiusiai tekdavo per kamscius.

Pavazinejau 5 men. su automatu - kaifas! Pripratau kazkaip is karto - noro spausti sankaba nebuvo. Ne tas zodis! (tiesa ir masina buvo komfortobilesne, nei anoji mechanine). Bet vaziuot - smagu - kamsti stovint istisai pirma-antra perjunginet nereik, o ir padaryt sugebi viska ka nori rolleyes.gif
I kalna pradedamas judeti niekad nenuriedesi thumbup.gif
O ir isibiegi nuo sviesoforo - visus aplenkt gali smile.gif
Ir t.t. ir t.t.
Zodziu vaziavimu buvau totaliai patenkinta!
Tiesa, ant slidaus kelio "dezes" pagalba jau nepastabdysi smile.gif

Buvo net kurjozine situacija - po kokio menesio vaziavimo su automatu, atsisedau i savo senuciuke mechanine - minute negaliu ijungt begio - pirma mintis - vyras sulauze pavaru deze! doh.gif Po minutes issiaiskinu, kad pasirodo reikia sankaba isspaut hihihi.gif

BET! mano Honda Accord valge net 13 ltr benzo doh.gif todel rasau apie ja butuoju laiku, kad ir kaip ji man patiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 02 21, 11:30)
Man labiau patinka masinos su machaninem pavarom,nes su automatine nera ka veikt biggrin.gif

jau geriau mechanine, nes po automatines su mechanine bus sunku vazinet, nors dabar paneles laikosi teises vien tik ant automatines pavaru dezes..
Atsakyti