Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Na mokintis tai tikrai siūlyčiau su mechanine, o paskui jau pereiti galima ant automato...Aš mokinausi su mechanine, važinėjau gan ilgai su tokia, bet va prieš pusę metų pajamiau automatą-tiptronic'ą.... thumbup.gif Labiausiai patinka mieste su automatu, čia tai nepakeičiamas dalykas.... thumbup.gif Kitos mašinos tikrai neimsiu mechaninės... schmoll.gif blush2.gif Nors kažkada ir aš sakiau kad nebus kas veikt su automatu, bet tikrai randu ką veikti... biggrin.gif O kai nuobodu pasidaro, tada jungiu tiptronic'ą pasitampyt.... ax.gif
Atsakyti
Siandien pro Lukiskes vaziavau per visus ten tuos sviesoforus...labai valgyt norejau...vnz.,vienoj rankoj pyrago gabalas kurio dar atsilauzti reikejo karts nuo karto,kitoj rankoj butelis su gira,tuo paciu metu dar pavaros,posukis i kaire,isvaziavimas i Gelezini Vilka... doh.gif Geras vaizdelis buvo uz manes stovejusiam... lotuliukas.gif Jokiu nepatogumu nepajutau,pavaru perjunginejimas uzkandziaut netrukde taip sakant,nors ir piko metu,kazkaip savaime viskas gaunasi,nors ir pavaras metyti reikia lotuliukas.gif Darbo masinoj tai gerai automatas,bet lengvosios tikrai tokios nenoreciau,po darbo kai sedu i savo tai man toks relaksas nuo pavaru metymo... lotuliukas.gif
Atsakyti
mokinausi vaziuot su mechanine, po teisiu islaikymo ir gaudavau pavazinet su mechanine, bet kai draugas dave pavairuot automata, tai vsio- kitokio masiniuko sau net neisivaizduoju. tik su automatine pavaru deze smile.gif
Atsakyti
Jei automatas, tai tik tiptronic.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 07 02, 14:58)
Jei automatas, tai tik tiptronic.

g.gif Žiopla aš dar, apšvieskit prašau - kas tas tiptronic?
Atsakyti
mechanine wub.gif wub.gif tik mechanine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as teises laikau su automatine pavaru deze.. ir dabar vazineju tik su automatu thumbup.gif gerai ir patogu... ypac kai parkuotis reikia arba kamstis koks!
cool.gif
Atsakyti
Vat parkuotis su automatu tai jau bjauriau nera kur...na,bet cia gal tik man.Be sankabos as kaip be ranku,ypac keblesnese situacijose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 02, 20:22)
g.gif  Žiopla aš dar, apšvieskit prašau - kas tas tiptronic?

Pusiau automatinė. Yra galimybė perjungti į mechaninę. Šiaip jau neblogas sprendimas tiems žmonėms, kurie nori retkarčiais pasidraskyti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiptronic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 03 liepos 2008 - 07:07
Pirmoji masina buvo mechanine pavaru deze,antroji automatas(tiptronic),tai pavazinejus su automatu i mechanine ilipus spaudziu stabdi ir bandau uzvesti lotuliukas.gif automatas geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 07 03, 07:52)
Pusiau automatinė. Yra galimybė perjungti į mechaninę. Šiaip jau neblogas sprendimas tiems žmonėms, kurie nori retkarčiais pasidraskyti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiptronic

Och doh.gif Ir kodėl tik dabar sužinojau? Kai pirkau mašiniuką vis mėčiausi tarp mechaninės ir automato... paėmėm automatą, nes mūsų šeimoje pastaruoju metu ir taip visos mašinos buvo automatai. Aš dar galvojau sau - galėtų būt kad ir automatas ir mechanika, kad galėtum pasirinkt kada kaip nori vairuot. Vyras dabar juokiasi. Sako - o ko tu galvojai? Reikėjo garsiai pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 02, 21:42)
Vat parkuotis su automatu tai jau bjauriau nera kur...na,bet cia gal tik man.Be sankabos as kaip be ranku,ypac keblesnese situacijose ax.gif

Teko ir man su automatu keleta kartu pasivazinet po klaipeda ir rajoninius kelius, doh.gif neiskeisciau mechanines pavaru dezes i nieka thumbup.gif kaip denaxa sake, parkuotis kryzius paskutinis doh.gif beto gaila masinos kai lauki sviesaforo. unsure.gif yra teke dalyvaut ralyje,tai must mirciau jei reiktu vairuot automata tokiose varzybose doh.gif
Atsakyti