Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(denaxa @ 2007 05 10, 21:54)
Nesupratau kazko... unsure.gif O kodel stabdyti reikia dviem pedalais???As kazkaip tik viena naudoju-stabdzio g.gif

kai stabdai ant laisvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 05 10, 21:59)
kai stabdai ant laisvo  bigsmile.gif

O is kur tada antras pedalas?Tada tuo labiau tik stabdi naudoji,begio tai jau nera...Beje ant laisvo stabdyti rizikinga,ypac ziema,niekada to nedarau.
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 05 10, 21:59)
kai stabdai ant laisvo  bigsmile.gif

mastau.gif pas tave 2 stabdziu pedalai blink.gif nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 05 10, 22:54)
mastau.gif pas tave 2 stabdziu pedalai blink.gif nesuprantu unsure.gif

Prie ko cia as blink.gif pasakai ir jau AS doh.gif juk atsakiau i klausima- is kur tas antras pedalas- nereikia jo jei stabdai ant laisvo, o jei ne KARTAIS naudojama ir sankaba (kai apsukos buna per mazos stabdyti ant begio) daugiau nebeaiskinsiu nes man mechanine jau neaktualu, tiesiog norejau atsakyti jums i tai ka turejo omeny daivushkina tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shindila: 10 gegužės 2007 - 22:26
QUOTE(Shindila @ 2007 05 10, 23:21)
Prie ko cia as  blink.gif  pasakai ir jau AS  doh.gif  juk atsakiau i klausima- is kur tas antras pedalas- nereikia jo jei stabdai ant laisvo, o jei ne KARTAIS naudojama ir sankaba (kai apsukos buna per mazos stabdyti ant begio) daugiau nebeaiskinsiu nes man mechanine jau neaktualu, tiesiog norejau atsakyti jums i tai ka turejo omeny daivushkina  tongue.gif

ai doh.gif o as jau galvojau tu cia apie automata ir stabdai su 2 pedalais doh.gif
Atsakyti
Nu ir prisijuokiau lotuliukas.gif Šaunuolės mamytės thumbup.gif
Aš pati vairuoju automatą beveik metai thumbup.gif Prieš tai 8 metus važinėjau su mechanine doh.gif Ir viena ir kita man patinka, tik automatas privalumų daugiau suteikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2007 05 11, 00:21)
Prie ko cia as  blink.gif  pasakai ir jau AS  doh.gif  juk atsakiau i klausima- is kur tas antras pedalas- nereikia jo jei stabdai ant laisvo, o jei ne KARTAIS naudojama ir sankaba (kai apsukos buna per mazos stabdyti ant begio) daugiau nebeaiskinsiu nes man mechanine jau neaktualu, tiesiog norejau atsakyti jums i tai ka turejo omeny daivushkina  tongue.gif

Aciu, kad paaiskinai, ka turejau galvoje rasydama 2 pedalus.. t.y. mechanineje sankaba ir stabdis smile.gif bent jau kai mokiausi vairuot, mane moke stabdyti 2 pedalais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2007 05 11, 08:43)
Aciu, kad paaiskinai, ka turejau galvoje rasydama 2 pedalus.. t.y. mechanineje sankaba ir stabdis smile.gif bent jau kai mokiausi vairuot, mane moke stabdyti 2 pedalais  tongue.gif

Stabdoma stabdzio pedalu,o sankaba sujungia-atjungia variklio ir greiciu dezes velenus,ji skirta tam,kad perjungti begi ir jokiu budu ne stabdymui,kaip tik ismynus sankaba masina dar pagreiteja,nes atjungiamas variklis nuo greiciu dezes.Taigi... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau pradedat isradineti dvirati doh.gif:
Atsakyti
Tiesiog noriu pasakyti,kad stabdymui vis del to naudojamas vienas pedalas,nesvarbu,mechanine ar automatine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 05 11, 18:47)
Stabdoma stabdzio pedalu,o sankaba sujungia-atjungia variklio ir greiciu dezes velenus,ji skirta tam,kad perjungti begi ir jokiu budu ne stabdymui,kaip tik ismynus sankaba masina dar pagreiteja,nes atjungiamas variklis nuo greiciu dezes.Taigi... rolleyes.gif

QUOTE(denaxa @ 2007 05 11, 20:01)
Tiesiog noriu pasakyti,kad stabdymui vis del to naudojamas vienas pedalas,nesvarbu,mechanine ar automatine lotuliukas.gif

Nesigilinant į tai kam naudojamas pavadinkim ''papildomas'' pedalas, t.y. sankaba, stabdymui mechaninėje, visvien naudojami 2 pedalai, tik, kad ''papildomas'' pedalas nevadinamas stabdymo pedalu rolleyes.gif Nu bet kažkaip vienu pedalu nelabai pastabdysi mechaninę tongue.gif P.S. kalbam apie stabdymą, o ne apie pristabdymą pvz. lekiant dideliu greičiu nuo kalniuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 05 11, 20:31)
Nesigilinant į tai kam naudojamas pavadinkim ''papildomas'' pedalas, t.y. sankaba, stabdymui mechaninėje, visvien naudojami 2 pedalai, tik, kad ''papildomas'' pedalas nevadinamas stabdymo pedalu  rolleyes.gif  Nu bet kažkaip vienu pedalu nelabai pastabdysi mechaninę  tongue.gif  P.S. kalbam apie stabdymą, o ne apie pristabdymą pvz. lekiant dideliu greičiu nuo kalniuko  biggrin.gif

Galima ir vienu uztrenkti(jei extremaliai reikia),tik po to uzsivedinet reikes is naujo lotuliukas.gif As sankaba minu pries pat sustojant l.trumpam,kad isjungt begi,ir vel tuoj paleidziu rolleyes.gif
Na jo,galima vadint ir taip-"papildomas" pedalas lotuliukas.gif Na.jis dar reikalingas pajudejimui is vietos lotuliukas.gif
Atsakyti