Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

QUOTE(denaxa @ 2007 05 11, 20:46)
Galima ir vienu uztrenkti(jei extremaliai reikia),tik po to uzsivedinet reikes is naujo lotuliukas.gif As sankaba minu pries pat sustojant l.trumpam,kad isjungt begi,ir vel tuoj paleidziu rolleyes.gif
Na jo,galima vadint ir taip-"papildomas" pedalas lotuliukas.gif Na.jis dar reikalingas pajudejimui is vietos lotuliukas.gif

Tai va, kad nereiktų užvedinėt iš naujo reikia visgi naudot tą ''papildomą'' pedalą bo su vienu negerai bus lotuliukas.gif Alia koks naudingas tas ''papildomas'' ir stabdymui ir pajudėjimui ir bėgių perjungimui bigsmile.gif Kitaip sakant ne ''papildomas'', o pedalas ''visų galų meistras'' bigsmile.gif lotuliukas.gif O ir vargo kiek rolleyes.gif
O su automatu kiek ''darbo'' atkrenta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 05 11, 20:54)
Tai va, kad nereiktų užvedinėt iš naujo reikia visgi naudot tą ''papildomą'' pedalą bo su vienu negerai bus  lotuliukas.gif  Alia koks naudingas tas ''papildomas'' ir stabdymui ir pajudėjimui ir bėgių perjungimui  bigsmile.gif  Kitaip sakant ne ''papildomas'', o pedalas ''visų galų meistras''  bigsmile.gif  lotuliukas.gif O ir vargo kiek  rolleyes.gif
O su automatu kiek ''darbo'' atkrenta  bigsmile.gif

Tai as gi ir sakau,kad yra tokiu nenormaliu zmoniu,kuriems kaifas nuo to pedalo maigymo lotuliukas.gif Tai as viena is tokiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net gera darosi,kai atkelus sankaba jauti,kaip masiniukas suvirpa,ir jau nori vaziuot thumbup.gif O dar kai gaza pamini lotuliukas.gif O kai rauna... thumbup.gif :lotuliukas:Kaifas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 05 11, 21:08)
Tai as gi ir sakau,kad yra tokiu nenormaliu zmoniu,kuriems kaifas nuo to pedalo maigymo lotuliukas.gif Tai as viena is tokiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Net gera darosi,kai atkelus sankaba jauti,kaip masiniukas suvirpa,ir jau nori vaziuot thumbup.gif O dar kai gaza pamini lotuliukas.gif O kai rauna...  thumbup.gif  :lotuliukas:Kaifas... lotuliukas.gif

ai o man tai tas pats ax.gif t.y. nėra problemos su kokia važiuot ax.gif Tiesą sakant prieš pradėdama važinėt su automatu labai jau nenorėjau automato, bet vat nupirko man automatą ir ką dovanotam arkliui į dantis nežiūri lotuliukas.gif O dabar kaifas po miestą važinėt su automatu, patogumas nerealus rolleyes.gif Bet kai pirksiu naują tai man kažkaip nėra skirtumo kokia dėžė bus, svarbu mašina gera rolleyes.gif
O vat iš savo tėvo nesenai išgirdau tokius žodžius "niekada gyvenime nebepirksiu mechaninės, užteks prisivažinėjau hihihi.gif patogumas ir komfortas svarbiau'' biggrin.gif Kažkaip net nesitikėjau iš profesionalaus vairuotojo, turinčio visas kategorijas, išgirst tokius žodžius lotuliukas.gif
Atsakyti
Snekat bele ka..turgus visiskas. Na ir taip visiems aisku, kaip stabdyt su mechanine, kaip su automatu... Ka cia dar aiskinates 4u.gif Kuri mandriau mokat sankabos funkcija apibudint?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 11, 21:32)
Snekat bele ka..turgus visiskas. Na ir taip visiems aisku, kaip stabdyt su mechanine, kaip su automatu... Ka cia dar aiskinates  4u.gif Kuri mandriau mokat sankabos funkcija apibudint?

Aha... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 05 11, 21:32)
Snekat bele ka..turgus visiskas. Na ir taip visiems aisku, kaip stabdyt su mechanine, kaip su automatu... Ka cia dar aiskinates  4u.gif Kuri mandriau mokat sankabos funkcija apibudint?

Tai gerai, kad aišku tongue.gif
Atsakyti
Kai aš mokiausi vairuoti su mechanine, tai mano instruktorius sakė, kad su automatais važinėja tik invalidai. Bet aš dabar pati važinėju su automatu, ir invalide tikrai nesijaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Varskyte @ 2007 05 13, 16:43)
Kai aš mokiausi vairuoti su mechanine, tai mano instruktorius sakė, kad su automatais važinėja tik invalidai. Bet aš dabar pati važinėju su automatu, ir invalide tikrai nesijaučiu.

cia tas pats, jei stomotologas pasakytu, kad dantu sepeteliai, tie su batareikom, skirti invalidams lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varskyte @ 2007 05 13, 13:43)

Na ir pasakyta doh.gif ir as automatu vazineju ir nenoreciau mechanines,nes kai prasedi kamstyje po dvi valandas,tai nebera jokio kaifo pedalus minkyti.
Atsakyti
QUOTE(dawnn @ 2007 05 13, 22:10)
Na ir pasakyta doh.gif ir as automatu vazineju ir nenoreciau mechanines,nes kai prasedi kamstyje po dvi valandas,tai nebera jokio kaifo pedalus minkyti.

Sedziu kamsciuose,bet kazkaip tie pedalai savaime nepastebimai minkosi,kojos pacios dirba ka reikia lotuliukas.gif Bet cia tu teisi-mieste kamsciuose tikrai geriau su automatu 4u.gif
Atsakyti
denaxa> Tu tobula is visu pusiu tiesiog bigsmile.gif
Atsakyti
Va dar viena privaluma automato radau smile.gif Ipratau vazinet koja ant sedynes uzsikelus, na panasiai kaip fotely jausmas smile.gif Zinau, kad nelabai gerai tokia poza vairuot, bet patogu nerealiai, ypac su treningiuku kokiu smile.gif
Atsakyti