Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

KristiTal galutinis rezultatas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man kambarys negrazus. Kristal sukure visiskai eiliniskai,neturint basiniu ziniu apie interjera. Pirmiausiai kertasi grindys su baldais. Tokioms grindims visiskai netinka modernus baldai. Reiktu atikvariniu.Arba pusiau pranzuzisko stiliaus baldai , pusiau modernus...Odinis kampas visiskai netinka. Jei jau nori modernu,tai tik ne odini.....O uzuolaidos tai truputi senovinio tipazo....tai jos cia prie ko?....O ten dar siena raudona?! doh.gif Tokiam mazam kambary?!

O kam tas pagalveles...ant odinio sofu pagalveles nededamos.

Bendras vaizdas:saltas,niurus,tamsus be harmonijos kambarys...jokio individualumo,jokio kurybingumo...baldu dizainas kaip pries 10metu
Papildyta:
Kristal o kiek tau metu?! Paziurejau dar tavo miegamaji...tai man jis atitinka jau 40meti perkopusios poros miegamaji...kur daug medzioooo...daiktu......sunkumu...dvelkia...ir tas baldu stilius...

Atkreipk demesi,kad virtuveje dizaineriai aukstas spintas daro sviesias ir jokiu budu ne is medzio,nes tai niuruma duoda.....o tu savo mazam miegam..visur apsikarstei medziu..ir dar uzuolaidas tamsias pakabinai...ir dar ...prie margos lovatiese...margi doh.gif ...tapetai....tai arba lovatiese marga arba siena marga..

hm...ir dar apsvietimo nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belisime: 12 kovo 2007 - 15:43
QUOTE(belisime @ 2007 03 12, 17:41)
Man kambarys negrazus. Kristal sukure visiskai eiliniskai,neturint basiniu ziniu apie interjera. Pirmiausiai kertasi grindys su baldais. Tokioms grindims visiskai netinka modernus baldai. Reiktu atikvariniu.Arba pusiau pranzuzisko stiliaus baldai , pusiau modernus...Odinis kampas visiskai netinka. Jei jau nori modernu,tai tik ne odini.....O uzuolaidos tai truputi senovinio tipazo....tai jos cia prie ko?....O ten dar siena raudona?!  doh.gif  Tokiam mazam kambary?!

Bendras vaizdas:saltas,niurus,tamsus be harmonijos kambarys...jokio individualumo,jokio kurybingumo...baldu dizainas kaip pries 10metu
Papildyta:
Kristal o kiek tau metu?! Paziurejau dar tavo miegamaji...tai man jis atitinka jau 40meti perkopusios poros miegamaji...kur daug medzioooo...daiktu......sunkumu...dvelkia...ir tas baldu stilius...

Atkreipk demesi,kad virtuveje dizaineriai aukstas spintas daro sviesias ir jokiu budu ne is medzio,nes tai niuruma duoda.....o tu savo mazam miegam..visur apsikarstei medziu..ir dar uzuolaidas tamsias pakabinai...ir dar ...prie margos lovatiese...margi doh.gif ...tapetai....tai arba lovatiese marga arba siena marga..

nu jau parasiai ... nors cia aisku tavo nuomone, svarbu, kad siemininkams patinka ir jiems gerai savo namuose bigsmile.gif
Atsakyti
Tik nereikia pulti, ji daug tiesos parašė, šiaip ar taip.
Tik reikia viena suprast, kad kartais jei ir teisingai mąstai ta linkme, nesigauna, nes neturi pinigų smile.gif

O būna ir atvirkščiai, turi pinigų, o nulis kūrybos, esu mačius tokių kamarų į valias, bet jei jiems gerai, koks skirtumas mums.

O kambarys man irgi per šaltas, aš spalvų maniakė ir nemėgstu masyaus medžio baldų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 12 kovo 2007 - 16:29
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 12, 17:26)
Tik nereikia pulti, ji daug tiesos parašė, šiaip ar taip.
Tik reikia viena suprast, kad kartais jei ir teisingai mąstai ta linkme, nesigauna, nes neturi pinigų smile.gif

O būna ir atvirkščiai, turi pinigų, o nulis kūrybos, esu mačius tokių kamarų į valias, bet jei jiems gerai, koks skirtumas mums.

O kambarys man irgi per šaltas, aš spalvų maniakė ir nemėgstu  masyaus medžio baldų biggrin.gif

Na, aš gal taip nepulsiu, kaip belissime, bet...tiesiog mano nuomonė:
1. Trūksta stiliaus vienybės. Jei bandom kurt klasiką - baroką ar pan. - tai:
Baldai - nea schmoll.gif ;
Grindys - OK drinks_cheers.gif
Užuolaidos - OK drinks_cheers.gif (tik ta tamsi juosta viršuj nesupratau prie ko derinta g.gif )
Šviestuvas - nea schmoll.gif
Dar tada reikėtų ir langų neplastikinių, o medinių (lakuotais ar beicuotais rėmais) mirksiukas.gif
Jei norima kažko modernesnio, tai:
Grindys - nea (tos mozaikos, tai doh.gif , belieka kilimu dengt)
Baldai - OK drinks_cheers.gif .Tik kam tos pagalvės čia doh.gif
Šviestuvas - OK drinks_cheers.gif
Užuolaidų pats modelis - OK, tik audinio gal reikėtų ne blizgaus glamžyto, kaip čia, o ko nors kuklesnio.
O tai raudona siena, tai nežinau, gal čia ateity mąstoma apie kokias nors detales... (šviestuvai, toršerai, užuolaidos, kilimas...), todėl nekomentuosiu - tegu sau būna doh.gif
Bet čia tik mano nuomonė - gal čia negalutinis variantas, o vaizdelis iš ,,kūrybos proceso eigos"
Ai, dar pasižiūrėjau į tų baldų geležines kojas g.gif Kažkaip labau jau jos čia vienišos kambary g.gif Gal toršerą kokį ant metalinės kojos pastatyt neblogai būtų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiūkštė: 12 kovo 2007 - 16:54
Kristal, tu tik nesipraink, tu sau darai ar kitiems? smile.gif
Svarbu patinka, koks skirtumas, ką mes galvojam 4u.gif
Atsakyti
Man irgi schmoll.gif ,nei viens nei du blush2.gif Nera vientisumo.......Nors jeigu tau pačiai gražu tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man visai nieko KristiTal svetainė 4u.gif Patinka, nes neužgriozdinta visokiais daiktais, sekcijom. smile.gif Be to nedideliuose standartiniuose butuose nelabai ką ir geresnio sugalvosi, o antikvarai, barokai man butuose atrodo be ryšio... tongue.gif tik mozaikinio parketo nesu gerbėja ax.gif , bet deja, ir pati nusipirkau butą su tokiu.. biggrin.gif , gaila kažkaip buvo viską lupti, tai atnaujinom ir palikom. ax.gif Na dar ta tamsi dieninių užuolaidų juosta užkliuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolla @ 2007 03 12, 21:35)
o man visai nieko KristiTal svetainė 4u.gif Patinka, nes neužgriozdinta visokiais daiktais, sekcijom. smile.gif  Be to nedideliuose standartiniuose butuose nelabai ką ir geresnio sugalvosi, o antikvarai, barokai man butuose atrodo be ryšio... tongue.gif  tik mozaikinio parketo nesu gerbėja  ax.gif , bet deja, ir pati nusipirkau butą su tokiu..  biggrin.gif , gaila kažkaip buvo viską lupti, tai atnaujinom ir palikom.  ax.gif Na dar ta tamsi dieninių užuolaidų juosta užkliuvo  schmoll.gif

tai ta parketa galima labai gerai paslepti po dideliu ir graziu kilimu smile.gif
Atsakyti
Nereik jo slept jei patinka, gi nuotraukose gal ir uzkliuna, o kai gyveni ne nepastebi
Atsakyti
QUOTE(belisime @ 2007 03 12, 16:41)
Man kambarys negrazus. Kristal sukure visiskai eiliniskai,neturint basiniu ziniu apie interjera. Pirmiausiai kertasi grindys su baldais. Tokioms grindims visiskai netinka modernus baldai. Reiktu atikvariniu.Arba pusiau pranzuzisko stiliaus baldai , pusiau modernus...Odinis kampas visiskai netinka. Jei jau nori modernu,tai tik ne odini.....O uzuolaidos tai truputi senovinio tipazo....tai jos cia prie ko?....O ten dar siena raudona?!  doh.gif  Tokiam mazam kambary?!

Papildyta:

O GAL GALI SAVO PARODIT bigsmile.gif Smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 10, 00:31)

ir man grazu, ir pas mus tokia siena raudona yra 4u.gif
jei ne paslaptis, kiek mokejai uz baldus? ar cia eco oda?
Atsakyti