Labas visoms

. Esu naujoke cia, tai jei ka ne taip padariau, nepykit, dar nemoku naudotis
Negalejau su Jumis nepasidalint savo patirtimi.
Pries gera menesi labai suskaudo pilva, taip smarkiai dar niekad neskaudejo, todel pradejau tikrintis kas cia yra.. Surado cista ant desiniojo kiausintakio, apie 5cm dydzio, ne vien su skysciu, o dar ir kazkoks patamsejimas, na lyg augliukas viduje. Vaiku dar neturime, tai zinoma labai issigandau.. Iki siol jokiu problemu neturejau. Pradejo siuntynet pas ginekologus, daryt tyrimus (jie visi geri, viskas normoj),sake vaistais sako nieko nebepadarysim del to patamsejimo, todel reikia operacijos:( .. Paskyre Liepos 13d.
Oi tada nervu buvo..
Taciau as nenuleidau ranku, domejausi kaip galiu sau padet. Kontraceptiku niekas man nesiule, o ir pati ju niekad negeriau ir kol kas nenoriu gert. Tai pradejau gert VARNALESAS! Daktaram nieko nesakiau ir visa menesi saziningai jas geriau.. Ir ka sau manot, siandien liepos 13d, tureciau gulet jau ligoninej, o as jau namie, buvau, patikrino is naujo ir NIEKO! Jokiu cistu, nieko blogo nebera, kaip issireiske grazios kiausides.
Isejau issisiepus ir iskart dalinuosi su jumis patirtimi. Neskubekit gert tableciu ir darytis laparoskopijas. Pabandykit naturalius budus, jei napades, tada jau kas belieka.. Varnalesos man padejo, gal pades ir Jums.
Jei Jus domina kas nors, klauskit, atsakysiu, papasakosiu placiau! [COLOR=yellow]Galit kreiptis telefonu 860216219