Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos ant kiaušidžių

dekui uz nuraminima. o jei as dirbu su verslo liudijimu.tai man nera jokiu biuleteniu ar ne.tiesiog neisiu i darba kokia savaite ir tiek....?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 08 15, 23:37)
dekui uz nuraminima. o jei as dirbu su verslo liudijimu.tai man nera jokiu biuleteniu ar ne.tiesiog neisiu i darba kokia savaite ir tiek....?

na turbut kad nera nors nezinau. o kaip jausies tai bus matyt kiekvienai vis kitaip bet savaiciuke tai turetum pailset nes nesinores nei lankstytis nei per daug vaikscioti. tad stiprybes tau ir sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif kairėje kiaušidėje man rado 6cm cistą, o man tik 18-a metų. doh.gif Liepė palaukti mėnesinių, kurios beje vėluoja ir gal su jomis pranyks. Aš jaus pėjau visko prisiskaityt. Siaubas kažkoks. Ašarų pakalnės, depresija. kamuoja klausimai : o jei neišnyks? o jei darys operacija? o jei dabar sut uo visą gyvenimą teks kovot, nes jos linkusios atsinaujint... verysad.gif Žodžiu kamuojuosi aš siaubingai, nei valgyt nebesinori nei šypsotis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mnisoria @ 2011 08 16, 20:03)
Sveikos.  4u.gif kairėje kiaušidėje man rado 6cm cistą, o man tik 18-a metų.  doh.gif Liepė palaukti mėnesinių, kurios beje vėluoja ir gal su jomis pranyks. Aš jaus pėjau visko prisiskaityt. Siaubas kažkoks. Ašarų pakalnės, depresija. kamuoja klausimai : o jei neišnyks? o jei darys operacija? o jei dabar sut uo visą gyvenimą teks kovot, nes jos linkusios atsinaujint...  verysad.gif  Žodžiu kamuojuosi aš siaubingai, nei valgyt nebesinori nei šypsotis... verysad.gif

sveikute , zinia zinoma skaudi , bet gal dar nera taip viskas blogai. geriausia sulaukti menesiniu ir bus matyt gal tikrai isnyks. mano draugei taip pat buvo vos nesiruose operacijai ir po mmm kurios taip pat velavo cista isnyko smile.gif. geriausia butu dar vieno ginekologo nuomone tada viskas aiskiau butu. na laikykis viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 08 16, 21:40)
sveikute , zinia zinoma skaudi , bet gal dar nera taip viskas blogai. geriausia sulaukti menesiniu  ir bus matyt gal tikrai isnyks. mano draugei taip pat buvo vos nesiruose operacijai ir po mmm kurios taip pat velavo cista isnyko smile.gif. geriausia butu dar vieno ginekologo nuomone tada viskas aiskiau butu. na laikykis viskas bus gerai

Aš apie tą patį pagalvojau, kad reiktų su dar vienu ginekologu pasikonsultuot. Tiesiog rankos dreba, mintys tik apie tai, nieko negaliu sau padaryti... blush2.gif Be to, didelė baimė, kad ji gali sparčiai didėti, o jei mėnesines kad ir tris savaites vėluos? verysad.gif Norisi kažkokio gydymo, ne tik laukimo... verysad.gif
Atsakyti
Mnisoria,
nesinervuok, nes tai sveikatos neprideda 4u.gif
Parašysiu kaip man buvo. Prieš 5-7 metus pasakė, kad turiu labai daug cistų, o kelios ir dar didelės. Paskyrė kontraceptikus. Po kelių mėnesių kurso teliko dvi. Viena išnyko, o su kita iki šiol vaikštau. Tai kaip matai, jos kartais ir išnyksta. Būtinai nueik dar pas vieną gydytoją. Man likusią cistą dabar jau liepė išsioperuoti, kadangi dydis 3,5 ant 4,5 maždaug ir per tiek laiko neišnyko(pradzioje ji buvo panašaus dydžio). Tai gi, auksčiau nosį ir žengte marš pas kitą gydytoją wink.gif
Atsakyti
Amarok,
Labai ačiū už palaikymą 4u.gif O kiek tau buvo metų kaip pirmą kartą diagnozavo cistas? Atleisk už netaktišką klausimą. blush2.gif Ar tavęs nepykindavo? Nes mane tai žvėriškai tampo... verysad.gif P.s. ar tos cistos labai linkusios didėti ar dažniausiai tik mažėja arba nesikeičia? Nes man svarbiausia, akd bent nedidėtų ir kaip nors išnaikinsiu aš ją. 4u.gif Šiaip ar taip vis dar nerimauju... blush2.gif va, šiandien 14h eisiu pas kitą daktarytę, žiūrėsim ką pasakys, galbūt kokį gydymą iš karto skirs, nes ats mėnesinių laukimas varo mane iš proto, toks jausmas, kad jos niekada neateis... doh.gif
Na, reikia tikėtis, kad ir pas tave viskas susitvarkys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mnisoria: 17 rugpjūčio 2011 - 09:10
Na ką, mergaitės, nors jums jau turbūt nusibodo ši tema ar pačios esate išsekintos tų cistų, kad šnekėtis apie tai nebesinori, vis tiek skubu su jumis pasidalinti žiniomis po antrojo vizito pas ginekologę. 4u.gif Buvau pas SUPER SUPER gerą daktarytę iš klaipėdos Iriną Bondarenko. tai žinokit, po apsilankymo pas ją, nesistebiu ko tiek pergyvenau, nes niekas nebuvo paaiškinta ir būtent todėl, rodos, beprasmiškas laukimas ir baimė buvo mane sukausčius. Padarė man ji labai atsargiai, neskubėdama, viską paaiškindama echo per teisiąją žarną ir pasakė, kad nėra jau viskas taip bloga, nes cista folikulinė, neturi kojelės, kad yra gerai, tik tiek kad gan didoka. Išrašė Duphaston gerti tris dienas po tris tabletes per dieną, ir sake max per 10dienų turi atsirasti mėnesinės per kurias greičiausiai ta cista subliūkš ir pasišalins, o po mėnesinių sakė butinai vel ateit pasirodyt. 4u.gif pagrindinis jos patarimas buvo išnešioti tą cistą lyg 'kiaušinį', jokio fizinio krūvio ir viskas tada bus gerai. thumbup.gif tad va, dabar aš jau šiek tiek apsiraminus, išgėriau pirmą dozę vaistukų ir laukiu thumbup.gif Ačiū jums už plaikymą kol dar nežinioj sėdėjau 4u.gif P.s. turiu vieną dar klausimėlį, gal kurios iš jūsų irgi gėrėt tuos vaistukus, kad iššaukt mėnesines? jei taip ar greitai suveikė? 4u.gif
Atsakyti
Mnisoria, kaip tavo cista? ar pranyko?
p.s.man cistas diagnozavo kai man kokie 21 buvo.
ar dedejo vaistukai?
Atsakyti
Sveikos,

Prasau patarimo. pries gera savaite pradejus skaudeti sona nuejau pas ginekologe, nustebau nes rado cista, 5cm. Skyre pagerti dufastona iki mmm, tada ziures, jei nepradings reiks laparaskopijos. Dar liepe ateiti pasirodyt geriant dufastona, nes sake kad turetu mazinti kazkiek. Nuejau siandien.
Grizau vel nusiminus is gines, cista nesumazejus, dabar ziuresim kaip bus po mmm... Jei bus ir po mmm, is karto laparaskopija Bet labai issigandau, kad liepe man dar pasidaryt tyrima CA125, pasiskaiciau, tai juo nustatomos piktybines vezines lasteles, eisiu pirmad priduot krauja...jau taip bijosiu laukdama ats...kad negaliu...Norisi negalvot apie tai, bet tokia jau esu baile...
Planuojam leliuka kuri laika, nepavyksta...o cia dar kazkokios nesamones, nors iki to viskas puikiai, einu pas gine kas men(stebim ar vyksta ovuliacija) ir nebuvo jokiu cistu.
Pasakykit ka nors del to kraujo tyrimo...prazilsiu laukdama pirmadienio ir po to tyrimo ats... cray.gif
Atsakyti
[quote=sviliuke,2011 09 10, 03:02]
Sveikos,

Prasau patarimo. pries gera savaite pradejus skaudeti sona nuejau pas ginekologe, nustebau nes rado cista, 5cm. Skyre pagerti dufastona iki mmm, tada ziures, jei nepradings reiks laparaskopijos. Dar liepe ateiti pasirodyt geriant dufastona, nes sake kad turetu mazinti kazkiek. Nuejau siandien.
Grizau vel nusiminus is gines, cista nesumazejus, dabar ziuresim kaip bus po mmm... Jei bus ir po mmm, is karto laparaskopija Bet labai issigandau, kad liepe man dar pasidaryt tyrima CA125, pasiskaiciau, tai juo nustatomos piktybines vezines lasteles, eisiu pirmad priduot krauja...jau taip bijosiu laukdama ats...kad negaliu...Norisi negalvot apie tai, bet tokia jau esu baile...
Planuojam leliuka kuri laika, nepavyksta...o cia dar kazkokios nesamones, nors iki to viskas puikiai, einu pas gine kas men(stebim ar vyksta ovuliacija) ir nebuvo jokiu cistu.
Pasakykit ka nors del to kraujo tyrimo...prazilsiu laukdama pirmadienio ir po to tyrimo ats... cray.gif
[/
Nepergyvenk tu del to tyrimo, ji daro beveik visada, kai randa cistas...ir man dare, skaiciukas buvo 8, norma berods iki 35.
Atsakyti
mano organizme taip pat linkusios augti cistos.auga ne tik ant kiausidziu, bet ir krutys pilnos ju.gydytoja liepe profilaktiskai kartu su vaistukais gerti vitamina e400.sake,kad jis veika kaip antioksidantas ir neleidzia susidaryti cistoms.gerti reikia 3men.beje as turiu problemu su skydliauke[auga kraujyje antikuniai ir negamina sydliaukes hormono tiroksino]
Atsakyti