Įkraunama...
Įkraunama...

Tėtukas ir sauskelnės

Apklausa: Kiek kartų tėtukas keitė sauskelnes? (569 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na mūsų tėtukas sauskelnių dar nė karto nekeitė, bet sako, kai paaugs, tai keis lotuliukas.gif kažkaip abejoju, bet pažiūrėsim lotuliukas.gif jis užsiėmęs savais darbais, o man tai nėra sunku. o vyras pasirūpina kitais dalykais, dažnai ir vakarienę ar pietus iš vakaros suruošia thumbup.gif
Atsakyti
Be problemu musu tetis tai daro thumbup.gif
Atsakyti
Musu tetis nekeicia,sako kad mama tai geriau daro rolleyes.gif Na nebent tik uzdeda nauja,bet taip uzdeda kad vos laikosi vaikui nusmuksta lotuliukas.gif
Atsakyti
as savo vyra iskart vaikui gimus mokiau(is dalies kartu mokemes) visu tu stebuklu-pampersu keitimu,tik vyras(net iki siol)vaikuti maudo,bambutes valymo,nesiojimo padeciu,poto maitinimo ir t.t. mirksiukas.gif
manau gerai,kai vaika augina abu tevai,o ne-mama augina,o tetis tik kartais padeda rolleyes.gif
Atsakyti
taip taip taip keicia
Atsakyti
musu tetukas labai retai keicia biggrin.gif ir tik tuo atveju kai nera padares didelio reikalo. karta gulejau su maziuku ligonineje ir tetutas mane buvo isleides pasivaikscioti, tai maziukas padare dideli reikala lotuliukas.gif . vat tada ir pirma karta keite su dideliu reikalu lotuliukas.gif oi juokiausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na musu tetukas tik karta buvo pakeites, ir tai ne ta puse uzdejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų tetukas keičia sauskelnias ir nemato jokių problemų, pradžioje kai tik grižome is gimdimo namu tai nelabai jau veržėsi keisti sauskelnių bet pakalbėjus apie tai dabar nėra jokių problemų. Gudrutis mūsų tėtis prieš keičian pažiūri koks reikaliukas yra padarytas ir jei aš nieko neveikiu tai jie abudu pradeda manes prasyti kad jiems padėčiau vonioje nusiprausti jei reikaliukas rimtas ir didelis blink.gif
Atsakyti
dabar jau retai keicia, nes buvo nekarta apsiusiotas ir apkakotas lotuliukas.gif o pirmom dienom keite net dazniau uz mane blush2.gif
Atsakyti
kaip pats tėtis sako: "No problem" thumbup.gif
Atsakyti

Mum tetukas keicia sauskelnes tik kai mamyte papraso mirksiukas.gif nors kartais sugeba ir nustebinti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Musu tetukas keicia ir gan daznai ( aisku kai buna namuose). Tik dupsika po kranu pakisti dar neismoko- cia jau mano role biggrin.gif Mes patenkinti smile.gif
Atsakyti