na mūsų tėtukas sauskelnių dar nė karto nekeitė, bet sako, kai paaugs, tai keis
kažkaip abejoju, bet pažiūrėsim
jis užsiėmęs savais darbais, o man tai nėra sunku. o vyras pasirūpina kitais dalykais, dažnai ir vakarienę ar pietus iš vakaros suruošia
Be problemu musu tetis tai daro
as savo vyra iskart vaikui gimus mokiau(is dalies kartu mokemes) visu tu stebuklu-pampersu keitimu,tik vyras(net iki siol)vaikuti maudo,bambutes valymo,nesiojimo padeciu,poto maitinimo ir t.t.
manau gerai,kai vaika augina abu tevai,o ne-mama augina,o tetis tik kartais padeda
manau gerai,kai vaika augina abu tevai,o ne-mama augina,o tetis tik kartais padeda
taip taip taip keicia
Na musu tetukas tik karta buvo pakeites, ir tai ne ta puse uzdejo
Mūsų tetukas keičia sauskelnias ir nemato jokių problemų, pradžioje kai tik grižome is gimdimo namu tai nelabai jau veržėsi keisti sauskelnių bet pakalbėjus apie tai dabar nėra jokių problemų. Gudrutis mūsų tėtis prieš keičian pažiūri koks reikaliukas yra padarytas ir jei aš nieko neveikiu tai jie abudu pradeda manes prasyti kad jiems padėčiau vonioje nusiprausti jei reikaliukas rimtas ir didelis
dabar jau retai keicia, nes buvo nekarta apsiusiotas ir apkakotas
o pirmom dienom keite net dazniau uz mane
kaip pats tėtis sako: "No problem"
Musu tetukas keicia ir gan daznai ( aisku kai buna namuose). Tik dupsika po kranu pakisti dar neismoko- cia jau mano role
Mes patenkinti