Jai paskutinę dekreto dieną( ar prieš dvi dienas) reikėtų nueiti pas darbdavį ir nunešti prašymą dėl atostogų vaiko auginimui. Jei ji eis ne viena, tai pašalinio žmogaus darbdavys gali neįsileisti į kabinetą. Jei darbdavys nepriims prašymo, tai jūs merginos padėkite jai nueiti į Sodrą ir tenpaaiškinti, kad darbdavys neduoda įsakymo nešti į Sodrą. O tada pati Sodra klibins jį dokumentų. Nes jis negali jos neišleisti atostogų.
pries keturiolika kalendoriniu dienu
Na pasižiūrėjau aš tą firmelę - kolkas jokio kriminalo
Bet dar pasižiūrėsiu kai ką ir bus matyt ar tikrai ten viskas švaru ir balta
Beje, aš visiškai sutinku su Irina-bendraujant su darbdaviu Astai labai svarbu parodyt, kad ji ne pėsčia ir nusimano nors kiek įstatymuose, reglamentuojančiuose jos dabartinę situaciją. Ir nereikia bijoti tų advokatų, kartais ir jie klysta

Beje, aš visiškai sutinku su Irina-bendraujant su darbdaviu Astai labai svarbu parodyt, kad ji ne pėsčia ir nusimano nors kiek įstatymuose, reglamentuojančiuose jos dabartinę situaciją. Ir nereikia bijoti tų advokatų, kartais ir jie klysta

Ačiū Olilove
Ką tik skambinau Astai, ji jau Carite, jai davė vienvietį kambariuką, rakinamas, tai kol kas visai neblogai. Vakar jos brolis padėjo jai susivežti daiktelius. Kadangi Astai gimdymo terminas buvo pavėlintas, gimdyti turėtų apie 20 d., tačiau sakė jau prasidėjo paruošiamieji sąrėmiai, tai kažkur nuo kiek žinau kokios 3-4 dienos nu max savaitė ir parsideda gimdymas. Tai kol kas tokios naujienos. Žadu ją palankyti, bet tik reikia man kažkaip laiką suderinti, tai nežinau tiksliai kada, bet šiom dienom tikrai planuoju.

O brolis niekaip negalejo pagelbeti? Nesvarbu...Tai as tuomet ryt pas ja uzsuksiu..
Papildyta:
Tiesa, o del paruosiamuju saremiu, tai..nebutinai tai saremiai
Man ir atrode, kad tai jau paruosiamieji saremiai, o dar ilgai ir sekmingai vaikstinejau
O jai juk pirmas kartas:) Na, bet gal tai ir saremiai
Papildyta:
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 12, 17:09)
O brolis niekaip negalejo pagelbeti? Nesvarbu...Tai as tuomet ryt pas ja uzsuksiu..

QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 12, 17:12)
Papildyta:
Man ir atrode, kad tai jau paruosiamieji saremiai, o dar ilgai ir sekmingai vaikstinejau
Papildyta:

Nu ką tik iš Astos, kur Asta įsikūrusi, tai mano nuomone, pirmas vaizdas neblogas, kambarėlis mažas, bet ji kamberėlyje viena, susibendravo ir su kitomis mamomis, kažkaip Asta išgražėjus ir nuotaika geresnė. Nuvežiau jai braškių, sakė, labai mėgsta.
Dėl sąrėmių, tai šiandien ji buvo pas gydytoją, tai gydytoja ir sakė, kad už poros dienų ko gero gimdys, ir liepė netempti, išrašė siuntimą į gimdymo namus, tai Asta jau nelauks, o ryt važiuoja jau į gimdymo namus. Nu tau jau lauksim leliaus.
Bagdoncikas, tai ji ko gero ryt jau bus gimdymo namuose, nes nenori rizikuoti ir jos gydytoja rekomendavo jai gultis į ligoninę, tai gal ją aplankysime kai ji jau grįš su leliuku. Dar caritas žadėjo ją paimi iš gimdymo namų.
Tai sakiau ryt po pietų jai paskambinsiu, naujienas parašysiu.
QUOTE(AsJa @ 2007 06 12, 19:37)
Nu ką tik iš Astos, kur Asta įsikūrusi, tai mano nuomone, pirmas vaizdas neblogas, kambarėlis mažas, bet ji kamberėlyje viena, susibendravo ir su kitomis mamomis, kažkaip Asta išgražėjus ir nuotaika geresnė. Nuvežiau jai braškių, sakė, labai mėgsta.
Dėl sąrėmių, tai šiandien ji buvo pas gydytoją, tai gydytoja ir sakė, kad už poros dienų ko gero gimdys, ir liepė netempti, išrašė siuntimą į gimdymo namus, tai Asta jau nelauks, o ryt važiuoja jau į gimdymo namus. Nu tau jau lauksim leliaus.
Bagdoncikas, tai ji ko gero ryt jau bus gimdymo namuose, nes nenori rizikuoti ir jos gydytoja rekomendavo jai gultis į ligoninę, tai gal ją aplankysime kai ji jau grįš su leliuku. Dar caritas žadėjo ją paimi iš gimdymo namų.
Oj kaip faina

Tiesa, o jau yra braskiu

QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 12, 19:59)
Oj kaip faina
Ji i Tyzenhauzus lekia
Tai gal man ten ja aplankyti? Jei megsta braskes, galeciau nuvezti
Tiesa, o jau yra braskiu
?

Tiesa, o jau yra braskiu

Aha, Tyzenhauzų gatvėje, tai gi gali aplankyti, galiu jos tel. tau parašyti, paskambintum, nes Astai kiekvienu momentu gali prasidėti gimdymas. O braškių tai yra

QUOTE(AsJa @ 2007 06 12, 20:43)
Aha, Tyzenhauzų gatvėje, tai gi gali aplankyti, galiu jos tel. tau parašyti, paskambintum, nes Astai kiekvienu momentu gali prasidėti gimdymas. O braškių tai yra
Aš tai pas save Šeškinės turgelyje pirkau, tai braškių kiek nori.

Manau astai braskiu daugiau negalima, gali sualergizuoti, ir vaikuti paberti. Bus rupestelio del nieko. jokiu pomidoru, braskiu, apelsinu, vysniu (raudono, oranzinio), daugiau zaliu, geltonu vaisiu (tresnes, slyvos (nedaug), salotos, agurkai, kopustai) na zinote, nenaujiena sneku.
sekmingo Astai gimdymo! laukiame geru ziniu.
visko galima, jeigu sakingai. Nieko blogo nenutiks, jeigu mamos nuves jai dar vaisiu ar uogu, kol Asta dar nepagimde

Papildyta:
MAMYTES, turiu ideja!
O nenoretumete prisijungti ir, tarki, papuostumem Astos kambariuka balionais?
Juk jos niekas nelaukia sugriztant su vaikiuku, o butu taip malonu....

Manua, kad visko Astai galima saikingai, čia gal ir nuo organizmo priklauso.
Bagdoncikas, graži idėja dėl balionų, bet ar mus kas įleis į jos kambarėlį Carite be jos žinios
Aš tau jos tel. į až parašysiu.
Skambinau Astai, tai nekelia
Gal vėliau pabandysiu.
Bagdoncikas, graži idėja dėl balionų, bet ar mus kas įleis į jos kambarėlį Carite be jos žinios

Skambinau Astai, tai nekelia