Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Frane @ 2007 06 14, 09:41)
10 metu kartu, tai ne 10x veselia atshokti  lotuliukas.gif  pirmas kartas visada baisus  lotuliukas.gif

aciuks.gif Oj...Turbūt aš ne viena tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 14, 09:39)
Puiku thumbup.gif
Balionu turime! Tai dabar reikia laukti leliaus, kad zinotume koks svoris, tai pamperiu galesime nupirkti biggrin.gif Nes mano lelytei, kai gime, tai tie kur yra 2-5kg netiko schmoll.gif Per mazi buvo, nors is ligonines parsiveziau 2,9kg g.gif
Papildyta:
O čia dabar ne į temą...Veselia artėja, panika didėja doh.gif Nesuprantu kodėl g.gif Juk jau beveik 10 metų kartu, ir vaiką turime, ir kartu gyvename...o kartais taip panikuoju...Siaubas baubas blink.gif

Balionų turime, tik reiks su Caritu susitarti, dėl pamperių tai nežinau 3-6 kg, pamperių tai dar pas mane yra.

Bagdoncikas, veseila - nu vies tiek svarbus gyvenimo įvykis, bet nepanikuok, vis bus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pacios maziausios sauskelnes - 2-5 kg., po to seka didesnes, bet irgi skirtos naujagimiams. Na, is mamytes pilvuko sprendziant, nezinia ar labai jau didelis lelius bus. Bet, aisku, cia nieks nezino kaip bus.

Kuo galiu padet, ruosiantis balionu sventei? Papuost neiseis padet, nes nebusiu Vilniuj. Bet galeciau per siandien-rytoj grazu ir dideli sveikinimo atviruka nupiest, duociau spec. klijuka, galetumet prie sienos prilipint, po to be vargo nusiima.
Ka manot?

---
Ai, Bagdoncikai, nesakyk irnesakyk.gif Malonus gi jaudulys, ar ne? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 06 14, 10:03)
pacios maziausios sauskelnes - 2-5 kg., po to seka didesnes, bet irgi skirtos naujagimiams. Na, is mamytes pilvuko sprendziant, nezinia ar labai jau didelis lelius bus. Bet, aisku, cia nieks nezino kaip bus.

Kuo galiu padet, ruosiantis balionu sventei? Papuost neiseis padet, nes nebusiu Vilniuj. Bet galeciau per siandien-rytoj grazu ir dideli sveikinimo atviruka nupiest, duociau spec. klijuka, galetumet prie sienos prilipint, po to be vargo nusiima.
Ka manot?

---
Ai, Bagdoncikai, nesakyk irnesakyk.gif Malonus gi jaudulys, ar ne? bigsmile.gif  4u.gif

Super thumbup.gif Dėl atviruko biggrin.gif Kiek pamenu būni kažkur žvėryne kartais, ar aš klystu g.gif Jei taip, tai kokią dieną atsistumčiau su vėžimu.
---
Net nežinau... unsure.gif Bijau, kad jau visai prieš, sėdėsiu ant kokio kelmelio ir kvėpuosiu į popierinį maišelį tongue.gif
Atsakyti
*Rita* dėl atviruko tai būtų thumbup.gif jeigu jau neigaus su balionais, tai galite ir taip jai atvirutę padovanoti bus bent prisiminimas.

Skambinau Astai, tai kol kas nieko naujo, praeina gydytojų pažiūras, sakė darys echoskopiją, apržiūrės terapeutas ir skyčius Astai lašins (kodėl tai nežinau unsure.gif ), sakė ją šiandien. Dar sakė, l. susinervino nes Asta (net verkė) gavo nuo sesers sms, nu bet aišku nes su gerais palinkėjimais , o su.... (be žodžių).
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 06 14, 10:21)
Skambinau Astai, tai kol kas nieko naujo, praeina gydytojų pažiūras, sakė darys echoskopiją, apržiūrės terapeutas ir skyčius Astai lašins (kodėl tai nežinau unsure.gif ), sakė ją šiandien. Dar sakė, l. susinervino nes Asta (net verkė) gavo nuo sesers sms, nu bet aišku nes su gerais palinkėjimais , o su.... (be žodžių).

bet sese tai irgi...jau gi Asta ishsikrauste, tai ko lenda prie jos?
Atsakyti
Nors kaukštelk tai sesei samčiu per galvą bash.gif Ir iš kur tokių stervų gyvenime atsiranda g.gif
AsJa - skysčius lašins dėl organizmo bendros būklės stiprinimo. Nes lašalinių sudėtis būna - magnis, kalcis, natris.. 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, forume 'mama-mamai', viena mamytė daug ką dovanoja. Parašiau, kad gal į Caritą galėtume nuvežti..Juk ten tiek nuskriaustų mamų, kurioms TIKRAI reikia įvairiapusiškos paramos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 14 birželio 2007 - 09:43
Bagdoncikai, zveryne bunu daznai, ten gyvena mano mama ir mes einam i vingio parka. Jeigu ka, mielai susitiktume ir su jumis!
--
Gerai, tada vakare prisesiu prie atviruko. Kol kas turiu minti parasyti sita, visiems gerai zinoma, bet is tiesu miela teksta:
Kol dar nebuvau mama,
Darydavau ir valgydavau karšta maistą.
Mano rūbai nebuvo dėmėti.
Telefonu kalbėdavau ramiai.
Kol dar nebuvau mama,
Miegodavau tiek, kiek norėdavau.
Ir niekada nesijaudindavau dėl to, kad vėlai nuėjau gulti.
Šukuodavausi ir valydavausi dantis kasdien

Kol dar nebuvau mama,
Tvarkydavau namus kasdien.
Ir niekada nesuklupdavau ant žaislų ir nepamiršdavau lopšinės žodžių.
Kol dar nebuvau mama,
Net nesusimąstydavau, ar kambarinės gėlės nenuodingos.
Ir niekada negalvodavau apie skiepus.

Kol dar nebuvau mama,
Niekas nebuvo manęs
Apkakojęs,
Apvėmęs,
Apkramtęs,
Apsisiojęs,
Apžnaibęs savo mažais pirščiukais.

Kol dar nebuvau mama,
Pilnai atsakiau už savo protą,
Savo mintis,
Ir savo kūną.
Miegodavau visa naktį.

Kol dar nebuvau mama,
Niekada neverkiau, matydama ašaras.
Niekada nesikraustydavau iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavau naktį
Žiūredama i miegantį vaiką.

Kol dar nebuvau mama,
Niekada nelaikydavau rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mano širdis nesubyrėdavo i tūkstančius dalelių,
Kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo.
Niekada nemaniau, kad kažkas toks mažas
Gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai.

Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti.
Ir nežinojau, kad man patiks būti mama.
Kol dar nebuvau mama,
Nežinojau, ką reiškia jausti,
Tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno.
Ir nežinojau, koks ypatingas jausmas yra
Pamaitinti alkaną kūdikį.
Nežinojau, kad vaiką ir mamą sieja tiek daug...
Ir nežinojau, kad kažkas toks mažas
Galėtų paversti mane tokia svarbia.

Kol dar nebuvau mama,
Aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas tvarkoje.
Ir niekada nejutau tos šilumos,
Džiaugsmo,
Meilės,
Stebuklo,
Pasitenkinimo būti mama.
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol
dar nebuvau mama...

Man grazu wub.gif KAdangi Asta neturi internete, nemanau, kad butu maciusi situos zodzius g.gif Tik parasysiu kitu asmeniu: vietoj "kol dar nebuvau mama" - "kol dar nebuvai mama" ir t.t.
Ka manot? Man svarbi jusu nuomone, nes sveikinimas tai nuo musu visu rolleyes.gif
--
AsJa, tikiu, kad leliukas netrukus gims ir kazkas is musu pirmiausia begs pasveikinti (arba puosti kambario, kaip cia galvojam), tai gal atviruka perduociau tau arba Bagdoncikui? Nes pati ko gero nespesiu iki to laiko grizti
Atsakyti
*Rita*, labai gražu wub.gif , kas dėl atviruko, tai galime susitarti, ar aš iki tavęs ar kur pusiaukėlyje susitiktumėme. 4u.gif Balionai jau pas mane, l. gražūs, ačiū Renax už balionus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AsJa @ 2007 06 14, 11:37)
galime susitarti, ar aš iki tavęs ar kur pusiaukėlyje susitiktumėme

rasim buda kaip susitikt mirksiukas.gif 4u.gif
Kai paruosiu, parasysiu tau AZ ir sutarsim
Atsakyti
sveikos, Rita l.grazus zodziai as kaskart juos skaitydama apsizliumbiu ax.gif
Linkiu Astai visokeriopos sekmes ir duok Dieve jai istvermes ir stiprybes.
Atsakyti
Super thumbup.gif
Tai , Rita, tuomet kaip tau patogiau..Nes as vistiek salia 4u.gif
Atsakyti