Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 13, 09:46)
g.gif Tai koks jos ten tel nr smile.gif Kad neatvaziuociau i gimdyma lotuliukas.gif
Papildyta:
MAMYTES, turiu ideja!
O nenoretumete prisijungti ir, tarki, papuostumem Astos kambariuka balionais?
Juk jos niekas nelaukia sugriztant su vaikiuku, o butu taip malonu.... mirksiukas.gif

Kaip nelauks, mes lauksime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as uz balionus!
Ar carite maitina? tomet jai ir produktu reiktu, kur prilakstys i parduotuve pirmom dienom, ir vandenuko? galiu pervesti pinigeliu, sakykit kam?
Atsakyti
QUOTE(irina @ 2007 06 13, 10:35)
Kaip nelauks, mes lauksime  4u.gif  4u.gif  4u.gif
as uz balionus!
Ar carite maitina? tomet jai ir produktu reiktu, kur prilakstys i parduotuve pirmom dienom, ir vandenuko? galiu pervesti pinigeliu, sakykit kam?

carite vieną kartą į dieną duoda pietus nemokamai, bet gaminasi pačios mamos, o produktai tai nemokami, o pusryčiai ir vakarienė, tai jau kaip nori (pats už savo pinigus turi pirkti). Be to kai buvau davė paką cukraus iš ES paramos fondo kažkokio (taip ant pokelio buvo užrašyta), tai dėl maisto nežinau, nepklausiau apie šaldytuvą, tai gal yra koks, kad laikyti tuos produktus (gal nedingtų iš šaldytuvo unsure.gif ). O gal geriamo vandens tai gal reiktų nupirkti? Net pati nebežinau doh.gif Dar bandysiu Astai paskambinti, paklausiu, nu ji kuklinasi, bet išsiklausinėsiu.

Nu prisiskambinau Astai, ruošiasi važiuoti į gimdymo namus, ją nuveš Caritas.
Bagdoncikas, jeigu ją galėtum aplankyti šiandien būtų labai super thumbup.gif ji prašė, kad kažkas atvažiuotų į gimdymo namus pas ją. Nu žinau tie pasikeitimai, jai čia jau Carite apsiprato čia vėl aplinka keičiasi, ir dar ta gimdymo baimė. Aš šaindien negaliu nes neturiu kam vaikų palikti.

O dėl maisto, kad po gimdymo, tai sakė kad įv. kruopų duoda, tai gal kokių piešniškų dešrelių ir dešros (galės bent greitai sumuštinius pasidaryti) nupirkti. Nes kažkokių kepsnių tai su mažus vaiku neprisikepsi.
Atsakyti

Sėkmingo gimdymo Astai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Tai štai - buvau pas Asta nuvažiavus. Užėjau į Caritą, pasakė kur ji ir kokioj palatoj, taip pat paprašė, kad nuveščiau jai pavalgyti (nes, kadangi ryte paguldė, tai jai nebepriklausė joks maistas šiandieną). Nuvažiavau, aplankiau (tiesa, neilgai buvau), pašnekėjom. Asta sakė, kad bijo...Sakau:'brangioji, trauktis nėra kur lotuliukas.gif ' Kai paklausiau, ar gimdys su nuskausminimu sakė, kad nieko nežino nes niekas su ja apie tai nekalbėjo. Pasakiau, kad kai ateis gydytojas apžiūrai - pašnekėtų ir susitartų, nes kitaip nieko nebus, juk reikalingas anesteziologas. Pažadėjo, kad pasikalbės ir nuspręs. Tai matyt tiek. Nuvežiau trešnių, persikų, dar visokių jogurtų, sūrelių, kalakutienos...Čia informacija mamoms kurios norėtų Astą aplankyti rytoj ar poryt (kad neprivežti tų pačių produktų, kurių ji galbūt dar nebus suvalgiusi).. 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Bagdoncikai! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Skaitau apie jūsų gerus darbus ir džiaugiuosi kad tokių moteriškių yra. Galėčiau prisidėti ir aš prie ,,balionų šventės". Bet tik pinigėliais. Nes gyvenu žemaityjoje. Jei galite praneškite, kur pravesti pinigėlius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 13 birželio 2007 - 20:21
Tai aš net nežinau ar darome balionu šventę g.gif Reikės paklausti Carite ar galima ir ar leis užeiti į jos kambarį. Jei taip - nueisiu į Europą ar VCUP (čia todėl, kad artimiausios prie namų ax.gif ), pažiūrėsiu kiek tie balionai kainuoja ir parašysiu. Tada visos mamkos, kurios prisidedam prie Astos vaikučio gimimo sutiktuvių, susimesim į bendrą puodą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 13 birželio 2007 - 22:03
Nu jeigu Caritas leis, galime balionus pakabinti, bet Astos kamberėlis tai "kišenė" doh.gif labai daug neprikabinsi balionų.
Atsakyti
As galiu duot balionu , asja prinesciau tau iki turgelio balionu , knyga dar radau bet reik sian .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 06 14, 09:27)
As galiu duot balionu , asja prinesciau tau iki turgelio balionu , knyga dar radau bet reik sian .

Nu aš tau dar kibiriuką skolinga blush2.gif doh.gif kaip tik atiduočiau, galiu ir iki tavęs paieit, bet jeiu eisi link mano pusės, tai galime susimatyti mirksiukas.gif kada tau patogiau.
Atsakyti
Puiku thumbup.gif
Balionu turime! Tai dabar reikia laukti leliaus, kad zinotume koks svoris, tai pamperiu galesime nupirkti biggrin.gif Nes mano lelytei, kai gime, tai tie kur yra 2-5kg netiko schmoll.gif Per mazi buvo, nors is ligonines parsiveziau 2,9kg g.gif
Papildyta:
O čia dabar ne į temą...Veselia artėja, panika didėja doh.gif Nesuprantu kodėl g.gif Juk jau beveik 10 metų kartu, ir vaiką turime, ir kartu gyvename...o kartais taip panikuoju...Siaubas baubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 14, 09:39)
O čia dabar ne į temą...Veselia artėja, panika didėja doh.gif Nesuprantu kodėl g.gif Juk jau beveik 10 metų kartu, ir vaiką turime, ir kartu gyvename...o kartais taip panikuoju...Siaubas baubas blink.gif

10 metu kartu, tai ne 10x veselia atshokti lotuliukas.gif pirmas kartas visada baisus lotuliukas.gif
Atsakyti