Sveikutes
Aš norėčiau prisidėti ir prie balionų, ir prie papuošimo, ir prie pampersų, ir prie viso kito. Tikrai norėčiau ir galėčiau. AsJa, jei reikia pagalbos papuošiant, ar nuvežant būtinai ir mane prigriebkit.
Ir labai norėčiau Astą pamatyt....
Nežinau ar suprasit, bet nupasakojau šią istoriją savo bendradarbei ir jį pasakė, kad, aš galėčiau jai padėti morališkai....Na nežinau kaip paaiškint...Matot, pagal darbo pobūdį dažnai susidūriu su nuskriaustais vienaip ar kitaip žmonėmis ir turiu patirties bendraujant, psichologiškai padrąsinant, įkvėpiant kažkokio optimizmo žmogui (čia iš bendradarbės žodžių)

Po pokalbio su bendradarbe susimąsčiau, o gal aš tikrai galėčiau jai padėti, na palaikyti kažkaip, neleisti palūžti, juk jai taip dabar sunku...Na nežinau ar suprasit ką noriu pasakyt, kažkaip net sunku paaiškint, bet labai norisi ištiest jai pagalbos ranką ir neleist palūžti, padėti suprasti, kad ji gali ir būtinai padarys tai, ko labiausiai trokšta, apie ką svajoja, kuo viliasi...Na sunku paaiškint ir kalbėt kažką apie save (niekad nemokėjau to daryt)
Gal liksiu nesuprasta, bet jei kas važiuotų pas Astą, prigriebkit ir mane, prašau...
Labai jau kažkuo širdį spaudžia, ypač kai skaitau, kaip nuo žmogau gražiausia gyvenimo akimirką nusisuka artimiausi žmonės, o visai svetimi tampa artimais. Tai kažkokia anomalija, kažkoks gamtos nesusipratimas...Taip neturi būti, bet deja yra... Na, žodžiu ką čia prifiluosofosi, reikia veikti, o ne bla bla bla
AsJa numesk man kokią sms ar ką, nes kaip mihėjau, retai dabar prienu prie interneto.Arba gal ir pati pasiskambinsiu tau savaitgalį
Ir dar, kalbėjau su Daina. Serga ji. Buvo plaučių uždegimu sirgus, o dabar bronchitas

Na bet jau lyg viskas ok. Danius laukia rezultatų ir išleistuvių

Susitarėm su juo, kad kai apsispręs kur stoti, nuvažiuosim kartu ir sutvarkysim visus stojimo reikalus. Pusę stojimo įmokos (o gal ir visą) padengsiu aš, čia jau priklausys nuo to kokie egzaminų rezultai bus

Kadangi Daina dirba, Evelina eina į darželį, tai Daniui reikėtų darbą kokį nors susirasti, bet tokį, kad su mamos grafikų sutaptų, kad Eveliną iš darželio būtų kam paiiti (nes tai Danius daro, nes Daina dirba). Gal kas turi kokių minčių dėl to? Danius ir pats ieškosi, bet pamaniau parašysiu čia...
Astutei laimingo ir sėkmingo gimdymo