Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Jau padariau

user posted image

user posted image

AsJa, galim kazkada susitikt arba galiu sestadieni Bagdoncikui perduoti, nes busiu Zveryne ax.gif
Atsakyti
Mergytės kaip jums patogiau, galiu iš Ritos atvirutę paimti arba vis tiek gi su Bagdonciku susimatysime. 4u.gif
Atsakyti
Tai gal tuomet taip ir darome: Aš su Rita susitinku šeštadienį, o mes su AsJa tada, kai eisime kambariuko puošti 4u.gif
Rita, savo tel rašau į až
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 15, 09:38)
Tai gal tuomet taip ir darome: Aš su Rita susitinku šeštadienį, o mes su AsJa tada, kai eisime kambariuko puošti 4u.gif
Rita, savo tel rašau į až

OK drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 06 15, 01:08)
Jau padariau

user posted image

user posted image

AsJa, galim kazkada susitikt arba galiu sestadieni Bagdoncikui perduoti, nes busiu Zveryne ax.gif

Kaip grazu wub.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Zavu, ka jus darot, net sirdi uzhspaude beskaitant.
Turiu begale rubu berniukui, dar nedaskaiciau visko, ar bereikia rubeliu dar ? Ko dar reikia ? Turiu visokiu supyniu, ar reiktu ? Galvojau parduosiu, bet paskaicius tokia situacija, galiu viska atiduoti ax.gif Kazkoks koshmaras... kazkaip gyvenam, ir nesusimastom, kokios laimingos esam, ka turim, atrodo smulkmenos, o kai paskaitai kaip buna.. nu siaubas kazkoks unsure.gif
Parasykit, ko truksta, kaip suprantu, leliukas jau pakeliui, tai vaziuot pas ja nelabai gal, nors noreciau, gal geriau iduociau ir nuvezhtumet kasnors.
Rasykit, kokia ten situacija
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Aš norėčiau prisidėti ir prie balionų, ir prie papuošimo, ir prie pampersų, ir prie viso kito. Tikrai norėčiau ir galėčiau. AsJa, jei reikia pagalbos papuošiant, ar nuvežant būtinai ir mane prigriebkit.
Ir labai norėčiau Astą pamatyt....
Nežinau ar suprasit, bet nupasakojau šią istoriją savo bendradarbei ir jį pasakė, kad, aš galėčiau jai padėti morališkai....Na nežinau kaip paaiškint...Matot, pagal darbo pobūdį dažnai susidūriu su nuskriaustais vienaip ar kitaip žmonėmis ir turiu patirties bendraujant, psichologiškai padrąsinant, įkvėpiant kažkokio optimizmo žmogui (čia iš bendradarbės žodžių) blush2.gif Po pokalbio su bendradarbe susimąsčiau, o gal aš tikrai galėčiau jai padėti, na palaikyti kažkaip, neleisti palūžti, juk jai taip dabar sunku...Na nežinau ar suprasit ką noriu pasakyt, kažkaip net sunku paaiškint, bet labai norisi ištiest jai pagalbos ranką ir neleist palūžti, padėti suprasti, kad ji gali ir būtinai padarys tai, ko labiausiai trokšta, apie ką svajoja, kuo viliasi...Na sunku paaiškint ir kalbėt kažką apie save (niekad nemokėjau to daryt) blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Gal liksiu nesuprasta, bet jei kas važiuotų pas Astą, prigriebkit ir mane, prašau...
Labai jau kažkuo širdį spaudžia, ypač kai skaitau, kaip nuo žmogau gražiausia gyvenimo akimirką nusisuka artimiausi žmonės, o visai svetimi tampa artimais. Tai kažkokia anomalija, kažkoks gamtos nesusipratimas...Taip neturi būti, bet deja yra... Na, žodžiu ką čia prifiluosofosi, reikia veikti, o ne bla bla bla
AsJa numesk man kokią sms ar ką, nes kaip mihėjau, retai dabar prienu prie interneto.Arba gal ir pati pasiskambinsiu tau savaitgalį blush2.gif

Ir dar, kalbėjau su Daina. Serga ji. Buvo plaučių uždegimu sirgus, o dabar bronchitas verysad.gif Na bet jau lyg viskas ok. Danius laukia rezultatų ir išleistuvių biggrin.gif Susitarėm su juo, kad kai apsispręs kur stoti, nuvažiuosim kartu ir sutvarkysim visus stojimo reikalus. Pusę stojimo įmokos (o gal ir visą) padengsiu aš, čia jau priklausys nuo to kokie egzaminų rezultai bus lotuliukas.gif Kadangi Daina dirba, Evelina eina į darželį, tai Daniui reikėtų darbą kokį nors susirasti, bet tokį, kad su mamos grafikų sutaptų, kad Eveliną iš darželio būtų kam paiiti (nes tai Danius daro, nes Daina dirba). Gal kas turi kokių minčių dėl to? Danius ir pats ieškosi, bet pamaniau parašysiu čia...

Astutei laimingo ir sėkmingo gimdymo wub.gif
Atsakyti
Monikucia - tai visko reikia 4u.gif Net jei Astai neberaikia (nes, mes cia mamos, jau do ko jai parupinome; jei tiksliau, tai AsJa visus skaicius ir vienetus zino biggrin.gif ). Bet jei apsilankytum ten, kur dabar apsistojus Asta, suprastum, kad viskas yra naudinga...Kiek ten gyvenimo nuskriaustu mamu doh.gif Palaikom rysi, junkis prie musu mamu burio 4u.gif
Olilove - kaip suprantu, tu sukontaktuosi su AsJa bet, manau, kad vienaip ar kitaip, jau kita savaite apsilankysime pas Asta Carite, nes vaikiukas pasirodys siame pasaulyje...Dieve, susigraudinau verysad.gif
Atsakyti
Kaip džiugu, kad jūs esate ir kad atsiranda neabejingų mamų, norinčių pagelbėti. wub.gif Ką aš veikčiau be jūsų, viena tikrai visko neaprėpčiau. wub.gif Mamytės, kurios norite aplankyti Astą Carite, rašykite, galime visos kartu nuvažiuoti, Asta tikrai pasidžiaugs, nes jai šiuo metu ir kai gims leliukas, tikrai reikalingas palaikymas. Galite man į až, nes, kartais nieko nebespėju ir ką nors pamirštu blush2.gif (tad nepykit). Labai džiaugiuosi už Astą, kad ji ryžosi (tokiomis aplinkybėmis) auginti leliuką.
Skambinau Astai, tai sakė nuobodžiauja, nepasiėmė nei žurnalo nei kokios knygos paskaityti, tai sakiau ilsėkis, pamiegok, nes pakui nebus kada. Vakar jai darė echoskopiją, tai sakė kad leliukas nebus didelis, kažkur apie 3 kg, nu bet Asta ir pati l. smulki.
Kol kas Astai bent jau dabar nieko netrūksta, sakė viską turi, gal kai gims leliukas tada bus aiškiau ko konkrečiai dar reiktų. Galvoju, gal jai kokių vitaminų maitinančioms mamoms nupirkti reiks? g.gif
Olilove, tu tikra šaunuolė thumbup.gif wub.gif , visų pirma džiaugiuosi, kad padedi Daniui, ir labai džiaugiuosi už Danių, kad jis nori studijuoti, tikiuosi Daina pasveiks. Sveikatos jai. O Danius, gal kokioje Maximoje galėtų darbelį susirasti?
Olilove, būtinai būtinai tau parašysiu (sms) 4u.gif , kai tik sugalvosiu važiuoti, susitarsime. Šį savaitgalį būsiu užsiėmusi, negaliu, net iki Astos palėkti, labai apgailestauju verysad.gif verysad.gif , šeštadienį savo reikalus kuopsiu, o sekmadienį su vaikiukais iš vaikų namų važiuojame prie ežero į gamtą pailsėti, tai vėl man visa diena užimta. Bet jeigu bus kokių naujienų iš Astos, tai Bagdoncikas, gal tau tada sms parašysiu, čia parašysi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olilove @ 2007 06 15, 11:22)

Ir dar, kalbėjau su Daina. Serga ji. Buvo plaučių uždegimu sirgus, o dabar bronchitas verysad.gif Na bet jau lyg viskas ok. Danius laukia rezultatų ir išleistuvių biggrin.gif  Susitarėm su juo, kad kai apsispręs kur stoti, nuvažiuosim kartu ir sutvarkysim visus stojimo reikalus. Pusę stojimo įmokos (o gal ir visą) padengsiu aš, čia jau priklausys nuo to kokie egzaminų rezultai bus lotuliukas.gif  Kadangi Daina dirba, Evelina eina į darželį, tai Daniui reikėtų darbą kokį nors susirasti, bet tokį, kad su mamos grafikų sutaptų, kad Eveliną iš darželio būtų kam paiiti (nes tai Danius daro, nes Daina dirba). Gal kas turi kokių minčių dėl to? Danius ir pats ieškosi, bet pamaniau parašysiu čia...

Daina man sakė, kad Danius jau dirba, nebent darbo gafikas netinka. O Eveliną galima leisti į savaitinį daželį, tik kažin ar Daina sutiks.
Turim gerą naujieną Dainai: viena foumietė pasiūlė papuošti Dainą - padayti makiažą išleistuvėms, kad Danius galėtų didžiuotis gražia mama. Gal dar reiktų nusivesti Dainą į kipyklą plaukus sutvakyt, nes ji visa pražilus...
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 06 15, 15:23)
Monikucia - tai visko reikia 4u.gif Net jei Astai neberaikia (nes, mes cia mamos, jau do ko jai parupinome; jei tiksliau, tai AsJa visus skaicius ir vienetus zino biggrin.gif ). Bet jei apsilankytum ten, kur dabar apsistojus Asta, suprastum, kad viskas yra naudinga...Kiek ten gyvenimo nuskriaustu mamu doh.gif Palaikom rysi, junkis prie musu mamu burio 4u.gif
Olilove - kaip suprantu, tu sukontaktuosi su AsJa bet, manau, kad vienaip ar kitaip, jau kita savaite apsilankysime pas Asta Carite, nes vaikiukas pasirodys siame pasaulyje...Dieve, susigraudinau verysad.gif

pasiruosus dalintis ka turiu 4u.gif Turiu kalna drabuzeliu, turiu buteliuku, aisku soskes gal pakeisti reiktu, turiu ir mishinuku nereikalingu, arbateliu kuriu negerem ir negersim, nu jei ilgiau pagalvociau, tai tikrai daug ko prikaupus turiu, turiu atlikusiu mazu pampersu, tik jie didesnio dydzio 3, 4... Nu zodziu, jei butu aisku ko reikia, butu paprasciau, taip tai visus namus ishnesht gali smile.gif O kur Asta dabar apsistojus ? Kur tas Carite ? Nelabai zinau.. Kada vaziuosit ? Bet kazkaip, taip liudna kai pagalvoji, kazkoki net nepatoguma jausciau man atrodo nuvaziavus, mol kazkokia geradare.. blush2.gif o kaip ji reaguoja i jus ? na i visa sia pagalba ir pan. Zodziu turit nauja sajungininke, tik rasykit, ko reikia.. suprantu, kad visko, tai gal man koki sarasa padaryt, ka as nereikalingo turiu..
Atsakyti
Sveikos, šiandien noriu nuvažiuot į Caritas, nuvežt drabužėlių, gal kas į kompaniją ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meeglee: 16 birželio 2007 - 13:37