Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

man daktars sake kad jokiu pirciu ir negalima maudytis karstoje vonioje, bet nesake kad negaliu pasimegauti vesesne vonia ir joje paguleti g.gif reikes dar karteli uzklausti, nes irgi megstu bent savaitgali paguleti vonioje ir parelaksuoti ax.gif bet jei negalima isvis vonioje guleti tai teks atsisakyti unsure.gif svarbu leliukui butu gerai ax.gif
Atsakyti
as tai nesimaudziau karstoje vonioje ir i pirti tikrai nejau, daug skaiciau kad tai gali sukelti apsigimimus ir siaip nepataria, net sako persileisti galima. tai nerizikavau niekada ir nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina27: 17 birželio 2007 - 14:39
Galima į pirtį jei normaliai jautiesi. Jokios įtakos neturi vaikučiui.
Atsakyti
PRADETI lankyti pirti, tai tikrai ne (kaip ir pradet sportuoti nesportavusiai), bet jei lankaisi pirty daznai (as eidavau kiekviena savaite i normalia su vantom-ne i koki sporto kluba doh.gif ), tai manau nieko neatsitiks, tik dozes sumazinti. bet dabar tai jau ir paciai nesinori (liko apie 2,5 men nesiot), nors jei labai trauktu, tai nueiciau. LABAi laukiu, kada vel noresiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu didelė pirties mėgėja ir garbintoja... Bet vos tik pastojus atsisakiau šio pomėgio. Taip pat ir vonios-tiek vėsios, tiek karštos. 7 sav gulėjau ligoninėje su gresiančiu, tai tas dar irgi turėjo didelės įtakos. Visą nėštumą kadien tik dušu naudojausi. Dabar maitinu- tai į pirtį irgi negaliu dar eiti- pienukas labai jau bėga vien nuo šiltesnio dušo...
Atsakyti
as taippat labai megau karsta vonia, pirti, bet dabar, kai nescia, negaliu pernesti karscio, tai nelabai ir pergyvenu del siu malonumu. sveiku vaikuciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o man ir daktarė neleido jokių pirčių, ar karštų vonių blush2.gif
apskritai neleido net kojų karštam vandeny mirkyt, ar staigių pokyčių nuo karšto prie šalto ir atvirkščiai g.gif
tai to ir nedarau, stengiuosi nerizikuoti, ir jums patariu to nedaryt thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi man visa nestumo buvo gresiantis tai karsta vonia buvo didziausias tabu ismokau relaksuoti po dusu, be to nestumo pabaigoj is vonios islipti vienai be sansu, pilvas trugdo doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai nueinu i pirtį (turkišką ir kartais i sauną), aišku pabūnu max 3 minutes ir lekiu lauk. Kol nesilaukiau buvau abejinga pirtims. schmoll.gif O dabar taip traukia karštis. Gal cia susiję su spaudimu g.gif . Nes nėštumo metu jis beveik ištisai būna gana žemas... Po baseino ir pasišildymo savijauta žymiai pagerėja tongue.gif Gal ir per daug rizikuoju... Reiks kitą kartą gydytojos paklaust smile.gif
Atsakyti
Negalima maudytis pirtyje schmoll.gif
Atsakyti
Kiek teko konsultuotis su gydytoju, tai griežtai negalima gulėti karštoje vonioje ir kaitintis pirtyje, nes gali perkaisti vaisiaus vandenys. Į pirtį galima įlysti tik labai trumpam, pvz. aš po nėštukių mankštos baseine lysdavau į infraraudonųjų pirtį pasišilt, nes bijojau peršalt. Bet pirtyje išbūdavau 5, max 10 min. kol sušildavau. O vonioj gulėti tik šiltoj, jokiu būdu ne karštoj.
Atsakyti
Man tai gydytoja griežtai atsakė kad ne unsure.gif
Atsakyti