gali ar negalima bet as nerizikuociau

o aš vonioje netgi atsiguliu ant pilvo, koks kaifas, nes labai mėgdavau gulieti ant pilvo, o dabar negalima, o vonioje guliu ir mažiuko nespaudžiu

QUOTE(Butaforija @ 2007 05 14, 09:38)
as pacioj
pradzioj (dar nezinodama, kad laukiuosi) du kartus kaitinausi vonioje
seip galvojau, kad turi mmm jau ateiti, gerai, kad viskas gerai baigesi 

Aš tai irgi nežinodama, kad laukiuosi , visą pirmą mėnesį oho-ho kaip pirty vanavausi ir kaitinausi, ir nieko

as tai tiek su pirmu nestumu tiek su antru pacioj pradzioj maudziausi o kai suzinojau tai tada nebesimaudziau tik po dusu ir po drungnu vandeniu nes kaip sake daktaras tai negalima mirksoti nei karstoj vonioj nei pirti tik po dusu
ir kaip jau pasiilgau karstos vonios
ir kaip jau pasiilgau karstos vonios

Aš ėjau į pirtį 13 savaičių... Neilgai buvau, bet pasėkmės buvo ne iš gerųjų - prasidėjo kraujavimas, atsiguliau į pataloginį, leido magnį, gulimas rėžimas...
Nuo to karto nebesimaudau net vonioje - tik po dušu, nes mažylis laaabai laukimas, didelė baimė jį prarasti, todėl bijau rizikuoti...
Nuo to karto nebesimaudau net vonioje - tik po dušu, nes mažylis laaabai laukimas, didelė baimė jį prarasti, todėl bijau rizikuoti...
Oi mergaites, jokiu pirciu ir karstu voniu. NEGALIMA!!! As pati kai laukiau pamirkau vonioj, o poto su tokiu kraujavimu islekiau kad ojojoi. Tai KMUK gydytojas pasake, kad jei noriu vaikucio, teks tokiu malonumu atsisakyti. Ten sake kazkaip negerai gaunasi, kai pati guli vonioje, o vaikutis pas tave irgi vandenuke plaukioja,nu zinokit tikrai tiksliai nzn bet kas ten vyksta, bet sake kad labai negerai. Minejo, kad gali prasideti prieslaikinis gimdymas. Va taip va.
Man atrodo, kad temos autorė jau užvesdama naują temą žinojo aiškų atsakyma, kad nerekomenduojama nei karšta vonia, nei pirtis ir apskritai
nėra gerai perkaisti, joms svarbu palaikyti tinkamą kūno temperatūrą... Kažkaip nei šis, nei tas man tokios temos, diskusijos... Juk ir taip atsakymas yra vienas - negalima (jei viena - kita
per nežinojimą maudėsi ir nieko nenutiko, dar nereiškia, jog tai yra galima kiekvienai
)

QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 05 25, 15:42)
Man atrodo, kad temos autorė jau užvesdama naują temą žinojo aiškų atsakyma, kad nerekomenduojama nei karšta vonia, nei pirtis ir apskritai
nėra gerai perkaisti, joms svarbu palaikyti tinkamą kūno temperatūrą... Kažkaip nei šis, nei tas man tokios temos, diskusijos... Juk ir taip atsakymas yra vienas - negalima (jei viena - kita
per nežinojimą maudėsi ir nieko nenutiko, dar nereiškia, jog tai yra galima kiekvienai
)

panasu, kad diskusijos cia bereikalingos

Aš tai tik po dušu prausiuosi
Bet vonios tai jau nerealiai pasiilgau

As nezinodama kad negalima pacioje pradzioje irgi kelis kartus pamirkau karstoje vonioje, bet suzinojusi galimas pasekmes atsisakiau to malonumo. I pirty kartais ilendu, bet labai trumpai, ant pacios zemes pasedziu ir viskas, nu ir nieko nenutinka

Man daktarė jau per pirmą apsilankymą, kuo grieščiausiai uždraudė bet kokius gulinėjimus karštoje vonioje
o taip patikdavo paguliniti tarp putų, kaukę užsitepus, toks relaksas būdavo...
Ko tik neatsisakysi dėl lėliuko saugumo.
Papildyta:
Gulėjimas vonioje pilnoje putų, burbuliukų, buvo vienas geriausių dalykų padedančių atsikratyti nuovargio...

Ko tik neatsisakysi dėl lėliuko saugumo.
Papildyta:
Gulėjimas vonioje pilnoje putų, burbuliukų, buvo vienas geriausių dalykų padedančių atsikratyti nuovargio...