Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

Kad neprarasti savo stebiklelio as ir po saltu dusu prausciausi smile.gif Jei neleido, tai kam rizikuoti g.gif
Atsakyti
as ir uztai, kad pasisaugot... nenumirsim nei be tu pirciu nei be tu voniu...
Atsakyti
Kai aš paklausiau savo ginekologės, ar galima į pirtį (nekarštą) ir vonioj maudytis, ji atsakė, kad saikingai galima, tik reikia stebėti savo savijautą, t.y. tik tiek kol tikrai gerai jautiesi ir yra malonu ir nejauti bent mažiausio diskomforto. Jeigu jau tik jauti, kad jau nors kiek per karšta ar oro šiek tiek trūksta, reikia nebepiktnaudžiaut.
Atsakyti
As tai uzkietejus pirtininke buvau...bet kazkaip dabar galiu susilaikyt... juolab kad ir duse karscio nelabai pernesu, maudausi atsidarius duris kad neprigaruotu per daug smile.gif
bet kai pagimdysiu... eisiu vyt lauk celiulita i pirti lotuliukas.gif
Atsakyti
ginekologe isvis uzdraude net vonioj maudytis, nesvarbu ar karstoj, ar ne...
bet tik dusas, nes leliukui pilvelyje gaunasi didelis slegimas (kai vonioj)...
o apie pirti ner ka kalbeti...
Atsakyti
o man niekas nieko neuždraudė, bet niekieno aš ir neklausiau. kaip maudžiausi, taip ir maudausi šiltoje vonioje, žinoma, ne karštoje, kad įsėst negalėtum.. Va, pirtis man rodos nėra gerai, nes ten beprotiškai karšta blink.gif
apskritai man mama sako, kad jei jau būsimos mamytės organizmas virtas, tai niekas čia jau jam ir nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2007 03 18, 22:44)
ginekologe isvis uzdraude net vonioj maudytis, nesvarbu ar karstoj, ar ne...
bet tik dusas, nes leliukui pilvelyje gaunasi didelis slegimas (kai vonioj)...
o apie pirti ner ka kalbeti...

koks dar slegimas? o kaip nestukes sportuoja baseine plaukioja? jau cia kazka pripaiste tvo gydytoja... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha @ 2007 03 19, 14:33)
o man niekas nieko neuždraudė, bet niekieno aš ir neklausiau. kaip maudžiausi, taip ir maudausi šiltoje vonioje, žinoma, ne karštoje, kad įsėst negalėtum.. Va, pirtis man rodos nėra gerai, nes ten beprotiškai karšta blink.gif
apskritai man mama sako, kad jei jau būsimos mamytės organizmas virtas, tai niekas čia jau jam ir nepakenks.

na gerai kol gerai ir tvirta kol tvirta... o jei kas atsitiks tai paskui nors plaukus raukis ir ner pasiteisinimo...
Atsakyti
O aš kaip vaikščiojau į pirtį iki neštumo, taip ir vaikštau iki šioliai, bet tiktai sėdžiu apačioje. Man tai labai patinka ir manau jei gerai jautiesi, tai nieko čia blogo nėra, kažkur skaičiau, kad jug ankščiau moterys tik pirtyse maudydavosi biggrin.gif Dabar aišku moterys silpnesnės, bet manau vaikui gali būti daugiau žalos maudydamėsi karštoje vonioje, negu pirtyje. Vat ko aš vengiu, tai vonios, ypač karštos , ir ankščiau nemėgau karštoje vonioje lepintis, kažkaip silpna širdžiai pasidarydavo. Reikia, manau klausytis savo organizmo ir viskas bus ok biggrin.gif Žiūrėjau laidą apie baleriną Anastasiją Voločkovą, tai va inai užketėjusi pirtininkė ir vaikščiojo į pirtį iki pat gimdymo, nors ir uždraudė jai gydytojai ir išnešiojo ir pagimdė normaliai. biggrin.gif Kiekvienam savas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andza: 23 balandžio 2007 - 19:11
As taip pat maudausi vonioje, ir nieko. Gimdyti jau turiu bet kuria diena...Niekur taip svariai nusipraususi nesijauciu, kaip vonioje.... Beto megstu laaabai karsta. Siuo metu stengiuosi vandens temperatura mazinti, laukiu nesulaukiu, kai pagimdysiu i galesiu pasimegauti kaaarsta vonia.
Atsakyti
kazin, kaip is tikruju. Nes mano gydytioja sake, kad galima ir i baseina, ir i pirti g.gif
Atsakyti
man irgi patinka guleti vonioje thumbup.gif , bet nelabai karstoje tai as ir guliu as manau vaikuciui gerai kai mamyte visiskai atsipalaiduoja ir po vonios geriau issimiega smile.gif juk vanduo taip atpalaiduoja happy.gif
Atsakyti