Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

Man gydytoja taip pat sake, kad negalima. Mama pasakojo, kad anksciau, senais laikais merginos eidavo i karsta pirti, suzinojusios, kad yra nescios, jei nenorejo vaikelio. Tipo, savotiskas abortas. Nezinau, ar tai tiesa, ar ne, nes mano mama nuo mazens prigalvodavo daug baisiu istoriju, kad as issigasciau is buciau atsargesne. Kol buvo mazas nestumas, as nejau i pirti, o dabar kartais nueinu, kad pasisildyciau, o ne pasikaitinciau. Nors ir anksciau karstu pirciu nemegau - tada daugiau kankiniesi, nei megaujiesi.
Atsakyti
as baigiu isproteti, pas mus dusas streikuoja doh.gif bega tai saltas tai verdantis vanduo, nebegaliu, taip susinervinu, kas karta prausdamasi, kots imk ir i siena ta dusa. regiliuoji reguliuoji vandens siltuma, o jis vis savo. kazi vaikuciui geriau su saltu ar su karstu?
Atsakyti
Kai nestumas nera komplikuotas galima maudytis ir karstoje (na zinoma persistengti nereikia) vonioje. As visa nestuma tenkinausi tik dusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2007 08 17, 14:44)
Man gydytoja taip pat sake, kad negalima. Mama pasakojo, kad anksciau, senais laikais merginos eidavo i karsta pirti, suzinojusios, kad yra nescios, jei nenorejo vaikelio. Tipo, savotiskas abortas. Nezinau, ar tai tiesa, ar ne, nes mano mama nuo mazens prigalvodavo daug baisiu istoriju, kad as issigasciau is buciau atsargesne. Kol buvo mazas nestumas, as nejau i pirti, o dabar kartais nueinu, kad pasisildyciau, o ne pasikaitinciau. Nors ir anksciau karstu pirciu nemegau - tada daugiau kankiniesi, nei megaujiesi.

na as dar nezinodama, kad esu nescia maudziausi pirtyje ir dar y ekete lindau doh.gif blush2.gif , buvo dar tik kokios 6 savaiteles doh.gif , bet nieko nenutiko, visas nestumas praejo labai sklandziai ir vaikutis gime sveikas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zinau, kad siluma gali pakenkti vaikeliui, todel vasara, net bunant mazam nestumui po sketuku prie ezero sededavau, vengiau tiesioginiu saules spinduliu, vonioj per tuos 5 su trupuciu men. nebuvau ne karto ilindusi, o apie pirti net minties negali buti... labai bijau , kad nepakenkciau, tai galiu ir pakenteti, o jau kita vasara duosim dziazo ir prie juros ir prie ezeru visi trys leksim, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jokiu budu negalima, nes gali sukelti persileidima arba prieslaikini gimdyma, aisku gali ir viskas baigtis gerai, bet kam rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(Adaira @ 2007 10 29, 22:25)
Zinau, kad siluma gali pakenkti vaikeliui, todel vasara, net bunant mazam nestumui po sketuku prie ezero sededavau, vengiau tiesioginiu saules spinduliu, vonioj per tuos 5 su trupuciu men. nebuvau ne karto ilindusi, o apie pirti net minties negali buti... labai bijau , kad nepakenkciau, tai galiu ir pakenteti, o jau kita vasara duosim dziazo ir prie juros ir prie ezeru visi trys leksim, laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif

na tas mazas nestumas, pirmi menesiai ir yra patys pavojingiausi unsure.gif
Atsakyti
labukas visoms mamytems mirksiukas.gif
man vienas klausimelis neduoda ramybes buvau pirtyje nors jau laukiosi 5 savaite ar galejau paknkti vaisiu?jai taip ,tai kaip?
labai bijau kad nebuciau pakenkusi verysad.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif jei neįvyko persileidimas,tada viskas ok ir tikrai nepakenkei... nusiramink.... ax.gif aš dar nežinodama kad laukiuosi ir soliariume buvau,bet nieko mažiukui nenutiko.... jei jau būtų pakenkę,būtum persileidusi ...

taip kad neverta nerimauti... užtad db pasisaugok blush2.gif
Atsakyti
Kiek žinau, svarbiausiai neįkaisti iki daugiau nei 38 laipsnių, nes tuomet mažiukui galima pakenkti - pirmaisiais mėnesiais gali būti persileidimas, vėliau - apsigimimai, pačiame gale gali paskatinti gimdymą.
Taip kad jei su saiku, nepersikaitinant, viskas galima smile.gif aš pati einu į vonią, bet pasiimu termometrą ir neleidžiu karštesnio nei 38 laipsnių vandens.
Atsakyti
as einu nes labai megstu, tik aisku ne i karsta))) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuha: 27 lapkričio 2007 - 13:56
Labutis,vonioj iki 38 laipsnių karščio galima maudytis.Galima pabuti ir pirtyje,esmė tik ne perkaisti.Pirmame nėštumo trimestre gręsia persileidimas,po to gali iššaukti kraujavimus,priešlaikinį gimdymą. verysad.gif
Atsakyti