Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

Aš irgi dabar nervinuosi, nes prieš kelias savaites buvau džiakuzi vonioje unsure.gif
Įtariau, kad laukiuosi, bet dar tiksliai nežinojau.
Labai jau man neramu unsure.gif
Po to buvau pas gydytoją, žiūrėjo echoskopu, širdutė plaka, nieko blogo nepasakė.
Tik kažkokia baimė dėl apsigimimų vis tiek neišsisklaido unsure.gif
Atsakyti
Man gydytoja nerekomendavo eiti į pirtį.
Atsakyti
As labai megstu maudytis karstoje vonioje, dabar tenka tik siltoje...
Tik viena nuomone idomia perskaiciau, kad rekomenduojama naudoti aliejus ir pan., o as kaip tik ju atsisakiau kad butu kuo maziau chemijos, gal be reikalo?
Atsakyti
As kolkas per visa nestuma galiu suskaiciuot ant pirstu kiek vonioj maudziaus blush2.gif nors labai megstu, bet zinau, kad piknaudziaut negalima. dabar pripratau prie duso ir man labai gerai
Atsakyti
Mano drauge visa nestuma ejo i garine pirti pora kart per savaite, nebijojo, sake gerai jauciasi nuejusi.
As skaiciau, kad pirma trimestra negalima, o antra ne itin karsta ne ilgiau kaip 10 min. nieko blogo
Atsakyti
Nerekomenduojama maudytis pirtyje, sokineti i salta vandeni ir seip kaitintis ilgai ant saules del temperaturu kaitos. ipatingai staigi tenperaturos kaita gali sutrikdyti kraujo apytaka, kad gali pakenkti maziukui. 4u.gif
Atsakyti
kiek teko skaityti tai maziukui negerai kai labai karsta (pirtis, karsta vonia ir pan) ir kai labai salta (pvz maudynes ezere, kai labai saltas vanduo) ax.gif
nors mano mama sake visa nestuma mego pirtis ir daznai ten lankydavosi g.gif ir sako nieko, viskas gerai buvo g.gif dar sake paskutini karta buvo pirty, o nakti isvaziavo manes gimdyt lotuliukas.gif as tai bijau po pirtis vaiskcioti, net vonioj nebuvau kai suzinojau kad nestuke.gif o taip norisi. galvoju reikes termometra nusiirkti ir igriusiu i kokiu 38 laipsniu vonia paguleti kada lotuliukas.gif jei nesusalsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2008 07 04, 13:37)
kiek teko skaityti tai maziukui negerai kai labai karsta (pirtis, karsta vonia ir pan) ir kai labai salta (pvz maudynes ezere, kai labai saltas vanduo)  ax.gif
nors mano mama sake visa nestuma mego pirtis ir daznai ten lankydavosi  g.gif  ir sako nieko, viskas gerai buvo  g.gif  dar sake paskutini karta buvo pirty, o nakti isvaziavo manes gimdyt  lotuliukas.gif  as tai bijau po pirtis vaiskcioti, net vonioj nebuvau kai suzinojau kad  nestuke.gif  o taip norisi. galvoju reikes termometra nusiirkti ir igriusiu i kokiu 38 laipsniu vonia paguleti kada  lotuliukas.gif  jei nesusalsiu  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif as kiek girdejau (cia dar viena nuomone) kad jei anksciau daznai i pirti eidavai tai ir nestuke.gif gali ait...bet kazkaip man nelabai sita nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linchia @ 2004 12 02, 01:05)
karsta vonia, tai tikrai negerai, bet dusas nieko blogo.
o vonioj tai ir vandenys nubegti gali, juk neisoksi 5 min, o per ilgesni laika galima prisidaryti bedos

uztai po gimdymo net rekomenduojama, tiesa as kazkaip nepasiryzau, bet sako tas lochijas isvaro, isvalo ir tai i  nauda g.gif

user posted image
Atsakyti
As pirmam nestumo trimestre ir pirty buvau ir i kubila iki keliu lindau. Del karstu voniu zinojau kad negalima piktnaudziauti unsure.gif , bet butent nestumo metu man budavo toks poreikis jom, as niekur taip gerai nesijausdavau kaip laaabai siltoj (beveik karstoj) vonioj. Nuimdavo visa itampa. Beabjo, stengdavaus labai tuo nepiktnaudziaut, bet kartais labai atsargiai, po labai truputi ilipdavau i ja.... rolleyes.gif Net budama devintame menesy...
Turejau tobula nestuma, del to leisdavau sau si malonuma su saiku... blush2.gif
Atsakyti
i pirti eiti nepatartina..o vonioje galima aisku tik jau nelabai karstoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritužė @ 2008 01 10, 00:38)
Aš irgi dabar nervinuosi, nes prieš kelias savaites buvau džiakuzi vonioje unsure.gif
Įtariau, kad laukiuosi, bet dar tiksliai nežinojau.
Labai jau man neramu unsure.gif
Po to buvau pas gydytoją, žiūrėjo echoskopu, širdutė plaka, nieko blogo nepasakė.
Tik kažkokia baimė dėl apsigimimų vis tiek neišsisklaido unsure.gif
h
Jau kas, bet dziakuzi, tai tikrai neitakojo apsigimimu, nesinervink mirksiukas.gif

O siaip labai karsta vonia, pirtis nerekomenduotina, bet jei nestumas normalus, gerai jauciasi pati nestuke.gif , tai visko su saiku po truputi tikrai galima thumbup.gif
Praeita nestuma visa 7 menesi praleidau prie juros ir viskas buvo thumbup.gif Si nestuma 4 men skridom i Turkija- jokiu bedu neturejau, taigi reikia tik isiklausyti i savo kuna, ir daryti tai, kas paciai malonu. Zinoma, nepamirstant saiko ir sveiko proto mirksiukas.gif
Atsakyti