Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

i pirti galima, man sake, kad negalima... o kaip gali buti nekarsta pirtis

NEKARSTA TAI TAI TIKRIAUSIAI NEISKURENTA PIRTELE lotuliukas.gif

KIEK ZINAU NEGALIMA. NUO KARSCIO LABAI SUAKTIVEJA KRAUJOTAKA, PAKYLA SPAUDIMAS IR VISA TAI VEDA PRIE GRIASENCIO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDILUTE~: 05 sausio 2007 - 21:30
nu nzn kaip cia istikro su tom pirtim smile.gif siaip ar taip galima gi be ju pakenteti kazkuri laika, del leliuko.
Atsakyti
Žinau tik tiek, kad nėštumas ne liga ( kai viskas yra gerai). Reikia gyventi įprastą gyvenimą, jei prieš tai eidavai į pirtį dažnai tai reikia tik skaičių pamažint. Kai laukiausi pirmojo viską dariau ką ir įpratus daryti- eidavau į pirtį, maudydavausi jūroj ir ežeruose,grybaudavau, važinėdavau riedučiais ir to pasekmė- gimė judri, sveika ir labai linksma mergaitė. Manau kiekviena mama turėtų jausti ką jai leidžia jos sveikata ir savijauta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu gyvenimą @ 2007 01 08, 09:50)
Žinau tik tiek, kad nėštumas ne liga ( kai viskas yra gerai). Reikia gyventi įprastą gyvenimą, jei prieš tai eidavai į pirtį dažnai tai reikia tik skaičių pamažint. Kai laukiausi pirmojo viską dariau ką ir įpratus daryti- eidavau į pirtį, maudydavausi jūroj ir ežeruose,grybaudavau, važinėdavau riedučiais ir to pasekmė- gimė judri, sveika ir labai linksma mergaitė. Manau kiekviena mama turėtų jausti ką jai leidžia jos sveikata ir savijauta  smile.gif

va pritariutau visu 100%!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 05, 20:30)
blink.gif i pirti galima, man sake, kad negalima... o kaip gali buti nekarsta pirtis  g.gif

Žinoma, kad gali... yra infraraudonųjų sp. sauna, yra garinės pirtys, kur temp ne aukšta ax.gif Aš su pirmu kleckium maudžiaus karštoj vonioj nuo pradžių iki galo, nes esu taip įpratus blush2.gif ir nieko, lelia gimė sveikas thumbup.gif dabar taip pat laikausi požiūrio, kd nėštumas ne liga... Bet čia tik aš.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 01 05, 19:30)
blink.gif i pirti galima, man sake, kad negalima... o kaip gali buti nekarsta pirtis  g.gif

nu ta prasme nebuti ten paciam virsuj kur karsciausia, o apacioj kur..
Atsakyti

As ir manau kad galima su saiku, net ir nesilaukiancion merginom, buti per ilgai kartsoj pirty nera gerai....

karstoj Vonioj as labai megau pagulineti, dabar ir pagulienju tik siek trumpiau , kokia 10-15min. Uztenka to malonumo smile.gif

bet va as norejau paklausti apie visokias druskas ir aliejukus i vonia, su visokiais kvapais ir tt.... ash manau kad nieko tokio.... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(justedasi @ 2007 01 08, 18:29)
bet va as norejau paklausti apie visokias druskas ir aliejukus i vonia, su visokiais kvapais ir tt.... ash manau kad nieko tokio....  blush2.gif

Jei tau tai suteikia džiaugsmo,- tikrai manau, kad ir leliai nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti
na man sake, kad i pirtis negalima, tikiu gydytojo patarimais, del to i pirtis nejau.... tik nestumo pradzioje vaziavome i kelione tai lepinausi termaliniais baseinais thumbup.gif
Atsakyti
niu va vienom sako, kad galima, kitom ne.. manau cia greiciausiai kiekvienai individualiai, nuo kiekvieno organizo ir nuo nestumo priklauso ax.gif
Atsakyti
Per kursus gydytojas R.Šemeta sakė, kad į pirtį galima, bet tik į tokią, kurioje temperatūrą ne aukštesnė nei 80 laipsnių ir ne ilgai.
Atsakyti
Mano gydytoja sake,kad negalima nei karstoje vonioje,nei pirtyje,tik siltame baseine:))
Atsakyti