SKUBIAI reikia kokios nors informacijos apie imone "Neptuno vandenys". Gal kas ka nors girdejot apie ja.
QUOTE(Solve @ 2006 03 06, 12:29)
ne, Snore dar nedirbu, dar ryt eisiu i antra pokalbi. Jei praeisiu dar teks menesi mokytis, islaikyti egzamina ir tik poto.....
dar daug vandens nutekes..
na pati dirbu Hansabanke, visai negaliu skųstis, priklauso į kokį poskyrį tave paskiria, ar dirba nuo 8-17, ar nuo 8-19 val. tik kartais per tokias senas, išpizdėjusias senas drabuotojas, tenka padirbti daugiau nei tau priklauso, nes pas jų mąstymas, kad moka ne už darbą, o kad tiesiog ateini į darbą.
o šiaip patys mokymai man Vilniuje super kaip patiko, pats darbas irgi nepabosta.
kiekvienam individualiai aišku, kaip pritampi darbo vietoje ir su kokiu požiūriu į darbą žiūri
QUOTE(Solve @ 2006 03 06, 11:29)
ne, Snore dar nedirbu, dar ryt eisiu i antra pokalbi. Jei praeisiu dar teks menesi mokytis, islaikyti egzamina ir tik poto.....
kaip pokalbis pavyko?ka klausinejo jei nepaslaptis ir dar kokios darbo valandos bus,nes kiek zinau tai snoriukai ilgaui dirba ir kai kurie sekmadieniais.O zmoniu tai siaubas kiek buna kartais.Na gal ten pamainom dirba.2000 tai nedaug labai paemus darbo kruvi ir darbo val.
Papildyta:
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 20, 13:39)
kaip pokalbis pavyko?ka klausinejo jei nepaslaptis ir dar kokios darbo valandos bus,nes kiek zinau tai snoriukai ilgaui dirba ir kai kurie sekmadieniais.O zmoniu tai siaubas kiek buna kartais.Na gal ten pamainom dirba.2000 tai nedaug labai paemus darbo kruvi ir darbo val.
ant popieriaus 2000 tai i rankas 1375.7 visai nedaug uz toki darba 2000 i rankas turetu moket.na bet manau neblogai visai veliau pakels tikrai
Papildyta:
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 20, 13:45)
Papildyta:
ant popieriaus 2000 tai i rankas 1375.7 visai nedaug uz toki darba 2000 i rankas turetu moket.na bet manau neblogai visai veliau pakels tikrai
Papildyta:
oij sekmadieniais nedirba
QUOTE(Danguole55 @ 2006 03 15, 20:48)
SKUBIAI reikia kokios nors informacijos apie imone "Neptuno vandenys". Gal kas ka nors girdejot apie ja. 
mano bendradarbis dirbo... tai sake savininikas Skrudžas.
QUOTE(meta-ruta @ 2006 03 20, 22:20)
geriau neik... mano mama dirbo ten... tas generalinis kabinetuose vabaliukus stato, nes nerealus paranojikas. jam vis vaidenasi, kad samoksla pries ji kuria...
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 09, 12:43)
nu i Hansa tai nepatarciau nei vienai eit moka gal ir nieko bet jau dirbi tai kai negras
O aš sakyčiau atvirkščiai... Darbas gal ir nieko, bet moka tikrai nedaug
Čia matyt nuo požiūrio ir poreikių priklauso
o gal kas apie Armitaną ką nors žinot?
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 21, 08:06)
jo daug klausimu mazai atsakymu.Tai ir as paklausiu tada. Gal kas ka zinote apie LINTEL
imone na ten atsakinejimas i skambucius gal kas dirbat kokios algos
dirbau... daugiau nenorėčiau... sakykim taip- būnant studentu tai gal ir nieko. alga tai kaip kada. max 1000lt. siaip apie 800-900lt vidutiniskai. Kai esi studentas tai neblogai yra tas, kad darbas pamaininis, gali mokslus paderinti. Bet: dirbti tenka ir savaitgaliais ir per šventes ir naktį.
išėjau nes prasidėjo nesąmonės- didelė darbuotojų kaita, triukšminga ir stresinė aplinka, su tavo pageidavimais (pvz dėl grafiko) nelabai skaitosi, pamainos išvis kvailos pasidarė
Aplamai darbas, kai net atsiprašant sysių gali eiti daryti pagal grafiką (kad 2val būna 15min pertrauka), jei daug skambučių gali ir neišleisti....
čia tas variantas kai tau klientai skambina.
galima taip vadinamu telefoniniu pardaveju- kai tu skambini. nu bent jau dirbti naktimis nereikia, bet vėlgi sysius pagal grafiką, plius pasidarai žmogus-robotas, nes turi griežtai pagal skriptą kalbėti, jokių interpretacijų. Žodžiu mali tą pati per tą patį
QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 21, 07:06)
jo daug klausimu mazai atsakymu.Tai ir as paklausiu tada. Gal kas ka zinote apie LINTEL
Algos iki 1000Lt. Šiaip darbas gan įdomus, tik kad pamaininis ir labai skiriasi centrai, pvz, man Panevėžyje dirbt labai patiko, o Kaune nea. Nuo vadovybės priklauso. O šiaip startas gana neblogas, bet darbas kaip jau ir minėta tinka daugiau studentams, bent jau Kaune, kadangi tavo vaiko ligos niekam nebus įdomios.
tycia nuejau i pokalbi i lintel nu ka zinau paklause:kiek bus 698+389-26procentai
nu eina sau jie su tokiom uzduotim pasakiau jog yra skaiciafkes kad paskaiciuociau jei kas,,net juoktis pradejau kai paprase paskaiciuot
ir dar priduriau jog jus tai turbut su skaiciafke pasiskaiciavot ir zinot atsakyma
paprasiau minute pagalvot ir pasakiau atsakyma ji taip nustebus ziuri i mane o as sedziu dejus ant visko ir ziuriu i ja,kad ir pakviestu turbut neiciau ten dirbt nes man alga per maza.Su rusu kalba man ne kaip tai susimoviau o angliskai pasnekejau ko klause 3 dienos tipo mokymai o po to sedi ir dirbi.Nu nzn kaip i tokia darbo vieta tai pokalbis buvo per rimtas atrodo i kazkokias atsakingas pareigas pretenduociau.
QUOTE(Solve @ 2006 02 27, 17:41)
Gavau pasiulyma eiti dirbti i Snoro banko "kioskeli".
Pokalbis tik ryt, bet nezinau nei kokios ten darbo salygos, nei kaip ten su darbo kruviu, nu zodziu nieko nezinau. Buvus ten gal pora kartu ir tiek...
Net nezinau kiek atlyginimo prasyti.....
Help
Pokalbis tik ryt, bet nezinau nei kokios ten darbo salygos, nei kaip ten su darbo kruviu, nu zodziu nieko nezinau. Buvus ten gal pora kartu ir tiek...
Net nezinau kiek atlyginimo prasyti.....
Help
Noreciau is taves info apie pokalbi pazystama ten eit dirbt nori ka klausineja?ko reikalauja?ir ttt