Prie manęs irgi labai itartinai pristojo kažkokia firmelė,kuri vysto prekybą internetu,buvau nuvažiavusi pokalbio,bet nelabai ką supratau.Pasakojo apie pasakiškus pinigus ir galimybes,bet kai paskambino po kelių dienų atsakiau kad noriu dirbti pagal savo specialybę..Po 2savaičių paskambino ir pasiūlė išbandyti jų produkciją,pasakiau kad pagalvosiu.Neaiškūs man kažkokie..Gal ir tavo atveju panašiai?
Zodziu apie Snora kioskeliuose yra taip.
* Vieni dirba 8 val kiti 11 val. Biesas zino nuo ko cia priklauso (ar naujokas ar ne nesvarbu )
*J ei dirbi1 1 val - tai dvi dirbi, dvi laisvos, iseina dirbti kiekviena sestadieni ir kas antra sekmadieni.
* I men per apmokymus- 400 lt. Antras-trecias (bandomasis) 1240 i rankas. Jei pasilieki toliau- 1350. Cia stogas, jokiu pakelimu, jei dirbsi vadybininku.
* Labai gerai dirbantiems kas ketvirti mokamos premijos apie 300-400lt. O siaip 100-200 lt
* Perspektyvu, kad pakilsi auksciau - mazai.
* Jei apsiskaiciuosi - dengi is algos.
QUOTE(Shalimar @ 2006 04 04, 07:30)
Tai transporto ekspedicinė firma, žinau tik tiek, kad krūviai ten "juodi". Viena mergička, kuri ten dirba ir su kuria tenka pabendraut, tai vis atostogų savo sąskaita ima, nes neišneša krūvio. Darbas praktiškai visą parą, nes vairuotojai ir naktimis, savaitgaliais skambina, jei kas nutinka, o išjungt telefono negalima
Pati panašų darbą dirbu, įtampa baisinga
Gandras2, papasakok kaip baigėsi tu ta moteriške iš telekomunikacijų srities?
QUOTE(Laurelytė @ 2006 04 20, 10:49)
Sveikučiai. Skubiai tikiuosi iš jūsų pagalbos. Gal kas nors girdėjo ką nors gero ar blogo apie darba "Senukų" administracijoje. Darbas būtų kaip ir aukštesnio lygio, prie valdžios. Būtų labai malonu išgirsti kokių nors atsiliepimų, komentarų. 
o ką konkrečiai domina?
QUOTE(Bajm @ 2006 04 20, 11:59)
o ką konkrečiai domina?
Būtų įdomu sužinoti apie atlyginimus, kolektyvo tarpusavio santykius, santykius su viršenybe, karjeros perspektyvas ir t.t.
QUOTE(Laurelytė @ 2006 04 20, 11:16)
Būtų įdomu sužinoti apie atlyginimus, kolektyvo tarpusavio santykius, santykius su viršenybe, karjeros perspektyvas ir t.t.
mano diedas nėra ypatingai sužavėtas darbu Senukuose
kolektyvas normalus, bet nėr ypatingos draugystės, santykiai šaltoki
viršininkas nepatinka, nes nemoka vadovauti, dažnai pasitaiko nesusipratimų
atlyginimų nelabai kelia, nebent viršininkams
premijų nebūna
šiaip manau, kad nėra taip, kad dirbsi Senukuose 10 metų
kelis metus padirbsi ir viskas - kelsi sparnus
mano diedas dirba 1 m. - tai senas darbuotojas skaitosi, ko gero, seniausias jų skyriuj, tik viršininkas biškį ilgiau dirba
diedas bandė pasikelti atlyginimą - žadėjo nuo kovo mėn.
bet nukėlė - pasakė nuo gegužės
beje, viršininkas rodo palankumą vienam darbuotojui (savo draugui) - sudaro jam geresnį grafiką, t.t.
čia tokia mano subjektyvi nuomonė
šiaip darbas tvarkingas ir normalus su visom soc. garantijom
tinkantis pradedantiems it paskutinių kursų studentams
QUOTE(Laurelytė @ 2006 04 20, 11:16)
kolektyvas kolektyvui nelygus, skirtinguose skyriuose yra skirtingi ir tarpusavio santykiai. Karjeros galimybės aišku yra, nes dėl plėtros nuolat prireikia naujų darbuotojų, bet čia jau viskas priklauso nuo tavęs, turi pati to norėti ir rodyti iniciatyvą. Atlyginimai taip pat labai individualus reikalas, tos pačios pareigybės atlyginimas gali skirtis dvigubai... jei dar kas domina, klausk per az, sekmes
QUOTE(Bajm @ 2006 04 20, 12:33)
mano diedas nėra ypatingai sužavėtas darbu Senukuose
premijų nebūna
mano diedas dirba 1 m. - tai senas darbuotojas skaitosi, ko gero, seniausias jų skyriuj, tik viršininkas biškį ilgiau dirba
beje, viršininkas rodo palankumą vienam darbuotojui (savo draugui) - sudaro jam geresnį grafiką, t.t.
premijų nebūna
O gal galėtum pasakyti kuo tavo diedas
QUOTE(Laurelytė @ 2006 04 20, 13:37)
O gal galėtum pasakyti kuo tavo diedas
senukuose dirba, kokios jo pareigos? Žinoma jei ne paslaptis! 
IT