Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie įmones

QUOTE(pupiniukas @ 2006 03 22, 10:04)
tycia nuejau i pokalbi i lintel nu ka zinau paklause:kiek bus 698+389-26procentai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  nu eina sau jie su tokiom uzduotim pasakiau jog yra  skaiciafkes kad paskaiciuociau jei kas,,net juoktis pradejau kai paprase paskaiciuot  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir dar priduriau jog jus tai turbut su skaiciafke pasiskaiciavot ir zinot atsakyma  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif paprasiau minute pagalvot ir pasakiau atsakyma ji taip  nustebus ziuri i mane o as sedziu dejus ant visko ir ziuriu i ja,kad ir pakviestu turbut neiciau ten dirbt nes man alga per maza.Su rusu kalba man ne kaip tai susimoviau o angliskai pasnekejau ko klause 3 dienos tipo mokymai o po to sedi ir dirbi.Nu nzn kaip i tokia darbo vieta tai pokalbis buvo per rimtas atrodo i kazkokias atsakingas pareigas pretenduociau.

Man šiandien irgi iš Lintel skambino - matyt niekas nenori pas juos dirbt doh.gif
Atsakyti
Tai va tokia info, vakar buvo mano viena pažįstama pokalbyje dėl darbo, tai išėjo visa šoko būsenoje iš ten.
Mergaitės, neikit,jei kas ruošiasi, į įmonę "Resana", dabar berods dar yra jų skelbimas Cv.lt, kuri prekiauja saunų ir vonių įranga, pareigos projektų vadovo/ės. Siūlo apie 1200 (Ir čia taip turi būti vertinami projektų vadovai????), moteriškė, kuri atrinkinėjo personalą, labai nemaloni, susiraukusi ir nuolat nepatenkinta (kai žmogus pasakė, kad nori 2000 Lt į rankas, ji iš viso išpūtė akis ir kažką laaabai tūpo ir naglo sumurmėjo), ofise bardakas, o darbas- tieisog pardavimų vadybininkas.
Atsakyti
QUOTE(Danguole55 @ 2006 03 15, 19:48)
SKUBIAI reikia kokios nors informacijos apie imone "Neptuno vandenys". Gal kas ka nors girdejot apie ja.  g.gif

Vienas labaj labaj geras draugas ten dirbo. Atleido, nes buvo etatų mažinimas, t.y. naikino jų pareigybę. Pliusai - viskas oficialu, kolektyvas draugiškas, minusai - alga neitin didelė. Nžn daugiau, reik draugo klaust. O kokiom pareigom pretenduoji?

Beje, gal kas ką žinot apie "Litaną" Gargžduose?
Atsakyti
Einant i pokalbi del darbo nesidomejau labai apie firma , o dabar , kai jau pirmadieni turi paskambinti ar priims pradejauieskoti.Skundai.lt paskaicius visai pasimeciau kas yra tiesa.Gal kas zino ka nors tikro apie transcom?Kokia tikra alga lietuviskoj grupej?Kuriame aukste dirbama?Kaip grfikas sudaromas,kaip virsvalandziai?Prasau parasykit teisybe.Galima ir i az.
Atsakyti
Kiek girdėjau, tai labiau darbas studentams. Atlyginimai nelabai, bet grafikas patogus, galima reguliuoti.
Atsakyti
[quote=JaHarta,2006 04 01, 23:03]
Kiek girdėjau, tai labiau darbas studentams. Atlyginimai nelabai, bet grafikas patogus, galima reguliuoti.
Man ir patinka tuo , kad galima reguliuoti grafiką , be to atlyginima žada po bandomajo laikotarpio nuo 800 litų dirbant pilnu etatu.
Atsakyti
Man ir patinka tuo , kad galima reguliuoti grafiką , be to atlyginima žada po bandomajo laikotarpio nuo 800 litų dirbant pilnu etatu.
[/quote]
mano draugė ten dirba ir nesiskundžia... galiu pasiklausinėti ax.gif kokie klausimai domintų?
Atsakyti
O gal teko girdeti apie "Global Logistics Projects"? smile.gif
Atsakyti
Skubiai reikia informacijos apie Saulės spektrą. Kaip ten su atlyginimais?
Atsakyti
Turiu info apie Saulės spektrą. Parayk man i až kas konkrečiai domina.Negaliu pasakyt atlyginimo, kai nežinau į kokias pareigas pretenduoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaHarta: 05 balandžio 2006 - 08:19
QUOTE(JaHarta @ 2006 04 05, 09:19)
Turiu info apie Saulės spektrą. Parayk man i až kas konkrečiai domina.Negaliu pasakyt atlyginimo, kai nežinau į kokias pareigas pretenduoji.

Parašiau į až, tikiuosi, gavai 4u.gif Pretenduoju į vadybininkės pareigas smile.gif
Atsakyti
Domina informacija apie Kauno pieno centrą ax.gif
Atsakyti