man sugijo po 2 sav,
Po operacijos keliausi ta pacia diena, su gydytoju pavaiksciojom susikabine
Puikus zmogus. o sugijo labai greitai (nors tik 2 men praejo) Savaite po operacijos - begiojau ir nieko. Kartais sudiegdavo, bet tai nieko.Pjuvis aisku matosi- rausvas bruksnelis, bet tai smulkmena.
Man siulus iseme antra diena, koki menesi randas buvo nelygus, o 5 men. visa vieta nutirpusi. Bet nieko, viskas sugijo gerai ir antra leliuka gimdziau pati. Praejo 4 metai ir rando beveik nesimato.
Beje, man paciai be keliu dienu 3 sav. po CZ. Rando reljefas issilygino, dabar besimato tik rozinis bruksnelis. Tepiau contratubex, nezinau ar kazkiek padejo.
Man siūlus išėmė tik 7 parą, nes turėjau komplikacijų ir plius mažakraujystė...
Dabar trys savaitės po operacijos ir tik dabar galiu normaliai keltis iš lovos be baimės...Tik miegoti ant pilvo tai dar nedrįstu...Jau ir vaikščioju daug su sūneliu lauke, bet kai po poros valandų pasivaikščiojimo reikia lipti į ketvirtą aukštą, va tada tai jaučiu kaip randą tempia man....
na bet dar labai nedaug laiko...O pilvas mano palei randą tai kaip tik kažkoks super jautrus...
Dabar trys savaitės po operacijos ir tik dabar galiu normaliai keltis iš lovos be baimės...Tik miegoti ant pilvo tai dar nedrįstu...Jau ir vaikščioju daug su sūneliu lauke, bet kai po poros valandų pasivaikščiojimo reikia lipti į ketvirtą aukštą, va tada tai jaučiu kaip randą tempia man....
na bet dar labai nedaug laiko...O pilvas mano palei randą tai kaip tik kažkoks super jautrus...
o gal kas zino nuo kada po operacijos galima miegoti ant pilvo, nes taip norisi. o praejo tik 1,5 menesio.
dygle, tu tikra, kad po cezario galima miegot ant pilvo, nors praejo tiek mazai laiko.o jei isirs siule/
QUOTE(bankininke @ 2008 04 19, 14:55)
o gal kas zino nuo kada po operacijos galima miegoti ant pilvo, nes taip norisi. o praejo tik 1,5 menesio.
ne tik galima, bet ir reikia.
Mane po 4 paros vos per prievarta nepagulde ant pilvo, nes sunkiai zaizda gyjo.
aiskino, kad taip greiciau stipreja raumenukai.
aisku guleti su saiku, ne visa naktele, o iki poros valandeliu.
QUOTE(bankininke @ 2008 04 20, 14:45)
dygle, tu tikra, kad po cezario galima miegot ant pilvo, nors praejo tiek mazai laiko.o jei isirs siule/
Labukas,nemanau kad gerai miegoti ant pilvo,dar per anksti,juk net gorseto negalima puse metu nesioti,kad pilva sutrauktu. pakentek gal dar
QUOTE(gedvile @ 2008 04 20, 17:38)
Labukas,nemanau kad gerai miegoti ant pilvo,dar per anksti,juk net gorseto negalima puse metu nesioti,kad pilva sutrauktu. pakentek gal dar 
Na dirbu ortopediniam ir tikrai zinau, kad korseta galima nesioti jau po keliu paru. jis ir yra efektyviausias po gimdymo,o ne po keliu menesiu, kai oda jau buna "apsislifavusi".
QUOTE(bankininke @ 2008 04 19, 14:55)
1.5 menesio jau yra tikrai gana ilgas tarpas ir as garantuoju kad ant pilvo miegoti galima, o kazkas cia rase kad siule isirs tai nesamone siule neisira jau po 4 paru